Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 280
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 510
Сали, книга, пуловер, халат.

Много ме нервят на работа.

# 511
  • Оптимист по принуда
Лейла, честит да е малчо!

Якче и ти, и тм да сте живи и здрави!

Уми, ще се оправиш Hug

Точно съм на вълна подаръци. Чудя се на брат ми какво да взема, мисля персонализирана тениска с цитати, дето са си наши простотии, но не съм сигурна.

Ени, чак мен ме доядя, но не лишавай принцеската от украса, знам, че ще я направите прекрасно и без много материали. С моята пак правихме елхата от пръчки за стена, много лесно става, може да се украси с подръчни средства.
Скрит текст:

# 512
Деми, твоята елха е много моя. Simple Smile Ето какво щях да казвам и забравих. Чудна елхата на Мистик и терасата на Добри.
Аз наредих една плешива ехла, хич няма да я показвам. То и никой не я отрази де. Даже и Киликандзера.
Ени, нареди нещо за Синеочето, по - късно може, да свитнеш ТУ.

# 513
Ооо, Деми, прекрасна!!!

# 514
  • France
Пффф, ние имаме една изкуствена пършивка от миналата година. Но ще я сложа, де, за адет.
Свекърите ме издразниха, но после премислих и реших, че са прави.

# 515
Ули,от цялата книга сме правили само цветния обяд 😁.Иначе обичам готварски книги,поимвам някои,но дословно ядене почти не съм правила от тях,гледам рецептите за идеи.Ако му ги покажеш/принтираш,дали няма да си хареса нещо?Големия много обича да си прави разни сандвичи,тостери и подобни,с кюфтета,без,с пилешко...Обича да овкусява и смесва подправки и различни вкусове.Сигурно защото,аз в това отношение съм традиционалист 😂

# 516
  • София
Деми, много ми харесва тази идея за елха. Само че не ми се дупчи стена и ще си останем с нашата изкуственячка.

Сиросче, чакай, има време да уважи елхата Негово Величество Киликандзер. Аз миналата Коледа поне седмица така се радвах, че нашата котанка не обръщаше внимание на елхата. Една сутрин осъмнахме със съборена елха. От тогава се започна ежедневно събаряне поне по 1-2 пъти. Head Band Laughing И сега не се радвам, че вече трети ден не я забелязва. Има време ... Laughing

# 517
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пффф, ние имаме една изкуствена пършивка от миналата година. Но ще я сложа, де, за адет.
Свекърите ме издразниха, но после премислих и реших, че са прави.
Йор Маджести, пепел ти на езика и клавиатурата... Свекърите ти да прави? Не го вярвам!

# 518
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хахаха, нали знаеш вица "късно е ! не съм права, но вече се разсърдих!"

# 519
Деми, страхотна е елхата. Как е закрепена на стената?

Тъкмо се канех да питам как елхите ви оцеляват в присъствието на котаци Simple Smile У свекитата връзваме елхата със свински опашки за тръбите на парното. Горката стои смушена в един ъгъл, завързана за тръбите. Украсата е пластмасова, защото всяка година рижавото чудовище събаря по няколко украшения.

Ооо, Фил, ма как така прави?! Сакън.

# 520
  • France
Момичета JoyKissing Heart
Е, случват се и такива работи. Явно още съм им обидена за миналогодишната изцепка, когато през моята глава бяха звънели на братовчедката да я питат кога ще ни връща детето.

# 521
И тук да кажа,че видях клипче в тикток,около елхата сложиха алуминиево фолио,котката като стъпи се плаши от шума и бяга. Та може да пробвате.
Деми,много е красива вашата елха! 😍 Аз обмислям да идем за шишарки в парка и да си направя украса,ще видим какво ще ми скимне. Елхата иначе е извадена и с 12 топки украсена. Естествено заради дребната,че като ме попита " Къде ще остави Дядо Коледа подаръците?" иии... Така. Ще купя още някоя и друга украса и ще избутаме,но си ме е яд.
А вече имаме и първият подарък ,от съфорумка! Прекрасно опакован и надписан! 😍🥰❤ Много ме стоплят такива жестове. Радвам се,че все още се намират такива хора.
Иначе цял ден се шляя. 😁 Едва преди малко се прибрах,прибрах едни дрехи,прострях други,измих,изчистих... За довечера ще пека хек и картофена салата ще правя,но има време,ММ е до 22:30 на работа.
Сега отивам за дребосъчката.

# 522
  • София
Ени, тази котка от клипчето, което си гледала е била недостойна за котешкия род. Laughing Моята зверкиня няма да се остави на едно фолио да я отдалечи от целта. Ще го заобиколи и ще намери начин да докопа елхата от другаде. Или ще действа по нейния любим метод - ще набие фолиото и ще й мине страха. Laughing
Голямо шубе е по принцип, но любопитството котешко е по-силно и след известно време надделява над страха.
Редактирам, за да допиша. Единственият непобедим враг е прахосмукачката. Крие се под леглото още щом хвана чудовището, дори преди да съм изтеглила кабела за включване в контакта.

# 523
Ох Панди! Ще набие фолиото Joy
Моя дзвер - 0 интерес. Ще се занимива с проста елха. Но прахосмукачката - това му е кошмар.

# 524
  • Пловдив
Ей, тва дете на кой помяса такова опъко нинам Flushed Начи като няма-няма, пак кат почне нещо и не спира...е, не баш квото трябва де. Ученето е в друга графа. Ся се запалил с тоя фитнес и тва е...мин.седмица ходи 3 пъти.Днес пак отиде...казах ме, че не е ок толкова често, тялото трябва да почива - е, не...аман! Трябвало във форма да влиза, щял да яде само протеини, да тегли с кантара... За плуването само мрънкоти, казах го това вече. Незнам как да подхождам веч...добре, че май всяко чудо е за 3 дни...надявам се, де.

Общи условия

Активация на акаунт