Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 791
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро. Два дена не влизах и хоп, Уиш се показа. Добре завърнала се.
Оная тема си е хубава, носи друго усещане, въргалът навсякъде може да се спретне по принцип.

Честит празник на студенцията!

# 661
Ето и кафе, за пробуждане. Още ми се спи. Купонът беше як снощи. Днес няма ставане.

# 662
  • София
Добро утро!

Уиш, много се радвам, че си пак тук! Виждах лайкове от твоето пръстче, но ми липсваше да те чета. Притеснявах се да нямаш проблем.

Една от причините да те харесвам е точно твоята искреност и чувство за справедливост. Няма да коментирам банановите проблеми, защото не ми стиска - не мога да се лиша от вашата компания, която много ми помага да премина през ежедневието.

Сали, и аз имам усещането за деградация на Малката Пандичка откакто тръгна на училище. Не само откъм поведенчески модели, които копира от децата. Основно ме тревожи, че губи знания и умения, които в училище ще усвояват по-късно, а тя вече имаше.
На 5 г четеше енциклопедии. Тогава наивно й се радвах. Вярно, че научи много, но ето, че сега го губи.

Сиросче, да не го боли нещо моят любимец Киликандзер и затова да плаче? Не бързай да го готвиш. Дай му шанс да покаже нежната си страна.

Аз пия кафе в кварталната сладкарница, защото чакам да отворят куриерите. Не ми се прибира и после пак да излизам. Тъкмо се нагласих да чета книга докато чакам и на съседната маса се настаниха двойка несъобразителни люде, които се надвикват сякаш си говорят от два противоположни края на нивата. Не мога да чета така. Край на идилията , която предчувствах - топло с гледка към заснежената градинка и тиха приятна музика.

Бъдете здрави!

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 08:32 от Pandachina

# 663
Хм, хм, относно деградацията и подравняването на децата по средата, аз се потрисам, че за Нахалницата най-най-важното нещо на тоя свят е да е част от стадото. Но вероятно децата имат нужда чисто психологически от това.
BTW, само да вметна, че оценявам факта, че с Бъръльо, Сирос, Фил, 13 (ако пропускам някого Алцхаймерът е виновен) имаме немалки разминавания по някои принципни въпроси, но това не пречи на обективността и добрата комуникация. Оценявам умението да приемаш, че различни от собственото мнение са възможни.
За пореден път забравям да кажа, че дребосъчко на Сали ми събра очите. Защо все на другите се падат такива чистички и прилежни деца?!

# 664
Добро утро.
Една майка от класа на щерката,се опитва да напада училището на всички фронтове,във връзка със сертификати и тестове.Направо е ужасно как възрастен човек не осъзнава,че училището е последна институция и всичко им се сипва ден за ден!
Искам да освободя детето 1ден по семейни причини,а тя не можела да отсъства,защото много щяла да изпусне.Та въпросът ми е- мога ли да я пусна за 1 ден ОРЕС? Някой знае ли?

# 665
  • София
Уиш, точно така е - имат нужда от стадото. Затова и аз не й мрънкам много на ПанТичка. Лично аз като дете винаги съм се различавала драстично от стадото и много страдах от това. Сега си давам сметка, че съм се отличавала с хубави качества, но в очите на децата тези качества те правят смотаняк. Бях обект на подигравки, които ме сриваха. Самочувствието ми дълбаеше земното ядро. И падаше ежедневно.
Каквото мога ще направя, за да не мине и детето ми през този ад. Нека е част от стадото, стига да не е свързано с преминаване на правни и морални граници. Надявам се, че един ден качествата й ще й помогнат да се реализира в живота.

# 666
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
споко уиш, ако преброиш до три имаш шанс едното да е подредено. Wink при мен се падна първото, а всяко следващо показваше колко по-зле може да бъде. Simple Smile
кло, все такива да са ти оплакванията. Simple Smile Simple Smile

честит празник студентки. честито и на рожденички ако има, аз имам(х) приятелче родено на днешния ден. честитих ѝ. имам усещането, че не си спомни коя съм. Sad

и в двете теми има хора, които са ми интересни, забавни или просто на сърце. посещавам ги редовно. а като видя дебелия край се дръпвам. то не може да огрея навсякъде. Wink

# 667
Добри, а пепел ти на клавиатурата с това "три"! И без това съм възмутена как може на 25 евро още да съм точна като часовник, вместо да дойде менопаузата барабар с безпрезервативния секс, който върви ръка за ръка с нея. Няма справедливост на тоя свят!

# 668
как те разбирам, каке! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ама нали знаеш - децата най-добре ги правим. Wink щото с ръка не пипаме. Wink

# 669
  • София
Пред куриерите се вие.опашка. А наивно мислех, че ще съм първа щом отивам в часа на отваряне. Нормално е всъщност да има народ. Коледен месец е .
Тук поне е тихо и ще си извадя книгата, която в сладкарницата не можах да чета.

# 670
панде, колко време вече чакаш?
ега ти и услугите. сякаш не знаят, че сега е сезона. Sad

# 671
  • София
`Начи, чувсвма се тъпо изкопаемо. От половин час се опитвам да си платя един изостанал данък от 24 лв с ипей и не става, нали. Та ще ходя като пенсионер до изипей. Също така се опитвам да видя дали имам глоби в КАТ. Каквото и да напишеш в полето номер по СУМПС - все невалиден номер дава. Това кирилица, латиница, шпации, без шпации, с молитва и баене - не, не и не. Ми да, нали, номерът на СУМПС-а не е номерът на автомобила...Отивам да си сипя...кафе. Алцхаймерът ме е подгонил.

# 672
Уиш, първо сме хора. Можем да си говорим без да се обиждаме или да изпадаме в някакви крайности. Така си мисля поне.

И аз се настройвам за ходене до Спиди. Кучи студ, облечи детето, търси да пракираш, после през магазина, от сега се уморих. Мейлът цънка, телефонът не спира. Омммммммм.

Панди, нищо не го боли дзверо, освен г@з@т му за бой.

# 673
кой беше с голата котка? че чета в плетачесаката за плетене на дрешка за котка и все за онуй добиче се сещам.
страх ме е, че ще му измръзнат мандрагуците. Wink

# 674
ДобрЕ, ще му измръзнат, но ако има Grinning
В другата тема е. Лъки или Кайсия, че малко ги бъркам двете. Алцхаймерът...

Общи условия

Активация на акаунт