Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 095
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 645
За скуката в първи клас съм съвсем съгласна. При него има и огромна разлика от както тръгна на детска градина. Не мога да я определя като негативна, но е връщане назад, което може и да е добре всъщност за него, а може би не. Целия проблем е, че до детска градина той е общувал 98% от времето, само с големи хора и се равняваше по тях. Сяда на масата и участва в разговора, като голям човек, никога не ми се е тръшкал, дърпал, не е търчал по заведения. Бързаше да научи всичко, а разбере ли, че с нещо е интересен на аудиторията го изперкваше до съвършенство. От както тръгна на градина се подравни по другите деца, лигавене тръшкане, всички екстри. Аз напълно осъзнавам, че трябва да е с децата и да си изживее детството, като дете, а не като възрастен, както беше. Просто така се случи, всичките ни приятели са с големи деца, аз майчинство не ползвах да обикалям по парковете, а и не намерих общ език с другите майки.

# 646
За банановите диети, няма лошо, ама за правилния човек Аз си мислех, че се е случило същото и за още някой, ама знае ли се, кога модовете ще го ударят с чука.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 00:11 от 💙 Clo 💙

# 647
Кло,
Скрит текст:
в другата оплакваческа, където The Catcher in the Rye пожела на една група хора да изчезнат от лицето на земята, за да не застрашават добрите отговорни граждани, чийто живот бил с приоритет пред техния. С две думи, в този форум е допустимо да се правиш на Господ и да решаваш кой има право да живее и кой да умре.

# 648
Познай защо избягахме от там и си създадохме свое общество?! Редактирай, докато е време.

# 649
Не, Кло, няма да съм аз, ако редактирам. Нека стои.

# 650
Disappointed Все по-зле ...

Уиш, аз също бих казала махни го. Присъствието ти е важно тук ..

# 651
Ако знаеш как ревяхме за теб тези дни. Една рецепта се дирише и всички бяхме на мнение, че ако си тук, ще помогнеш на мига с идеи. И не само. Ти си част от нас, не дърпай дяволите за опашката. Щото 🔨🔨🔨

# 652
Остави рецептите, Кло. Уиш е умна и трезвомислеща жена, намаляват тука тези хора, намаляват неудобните ...

Колко навреме слушам това  ..

# 653
Помня, че Фил питаше за нещо как да го сготви, но Алцхаймерът е изтрил от паметта ми какво беше.

# 654
  • France
Точно щях за питам къде потъна Уишката и тя тук. Да те питам за чий ходиш чак до Африка да береш тез жълти плодове? Ммм? Я остави хората да се излагат на спокойствие. Низините, които стигат, ще ги номинират най-малко за следващата олимпиада. А изказвачите (тези славни доносници) ще им се пише точка. Казват, че накрая им се дяла медал от тиква.

Тц, тц, тц, пà аз си викам, че много работа имаш и ни снобираш. Или се кефиш с Уишмастъров на някоя почивка. Както се вика: "да ти се случи това, което хората си викат, а не това за което си мисли майка ти."

# 655
Уиш, добре завърнала се. Гърмян заек си, не се оставяй да те сготвят по рецепта.

Навън е чудно. Искам в планината. За съжаление ще трябва да почакам уикенда.

# 656
Уиш, не се хаби, стой си тук.

ДзверОт плаче, да го сготвя днес. Ей, много гадно котенце, много.

Добро утро!

# 657
Добро утро!
Чай за сгряване и сняг за припомняне Simple Smile

# 658
  • Пловдив
Добро!

Аз па все ви се чудя кво дирите И в оная тема...ми стойте си на топло тук Wink

# 659
Добро ви утро. Фил, за каква манджа призоваваше вещицата, а.к.а. moi?

Общи условия

Активация на акаунт