Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 844
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Не си. Два пъти ти се полага.
тряяя се поправя доде е време Joy

# 751
Дойде и моето Лили. Най-сетне ми разблокираха профила. Никога нищо не съм поръчвала до сега от тях все едно. Де да беше вярно.

Вчера се изкефих максимално с добро червено вино в Домейн Юстина. Хасан доволен.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 21:00 от 💙 Clo 💙

# 752
Наздраве! Пак ви гоних по страниците, стигнах ви, но какво запомних е съмнително. Пия вино се пак, имам си оправдание. И тумбак препълних с едно чудесно гювече, та чак ми се доспа.
Уиш, /редактора упорито те прекръства на учиш/ реших, че или караш нейде ски, или работата те е превзела, а ти на бананова диета...
С подаръците уж съм готова, на големия жилетка с качулка, дебела, много ги обича, на кандидат снахата поларен суитчър, на тийна пижама, коледни чорапи за всички. Остана да взема лакомства, на първите двама да пратя подаръците с куриер и да им пусна пари в сметката. На малкото ще му ги връча лично. Толкоз, аааа на свекърва ми трябва да измисля подаръкл има РД малко преди Коледа. И преди развода и сега само тя се сеща да ми подари нещо.

# 753
  • France
Сипах си. Наздраве.

# 754
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нямам подарък за никого. За детето мъжа ми е поръчал подаръка от Дядо Коледа, аз ще купя подаръка за градината, но нямам идея какво да взема на мъжО... Козметика съм дарявала, миналата година, пижама, чехли мистър Претенция си избра лично и си ги купи, Крафт бири съм купувала, портфейл от Петек...

# 755
Сиросче, опекох. Чудо на чудесата! Така втаса, че се надигна много и сам си отвори капака на машината, докато се печеше Joy
Мисте, отмятай, докато е време. Да не изтървеш влака после Simple Smile
Ваичка, случвало ми се е и на мен. Първият път много тежко го изживях, после постепенно се отдръпнах. Сега сме само на общи приказки от време на време.

Добра идея ми давате с крафт бирите. Трябва да проверя какво има при нас.
Главата ми е камбана. А имам още работа. Аман.

# 756
Бърди, не са крафт, но са доста симпатични бири в едно боксче, което днес мернах в Кауфланд. "All about hops" - това е надписът и вътре са сложили 6 симпатични бутилчици. Ако имаш Кауфланд наблизо, метни едно око.

# 757
Уиш, благодарско!
Сега видях бокса в интернет, много симпатично наистина.

# 758
Мисте,аз не съм видяла тези чорапки,а много обичам коледни. 😔 Жалко.
Янче,от алито и аз поръчвах,но скоро не съм.
Карамелче,😊🤗
Правих мусака,ма така преядоооох... 🤭😖 Цял ден не ям и вечер като не виждала. 😂 Язък! Друго ко четох,забравих. 👀🤦🏻♀
А да,видях кученцето на Прити,много сладко! 🥰
И на Ваичка да кажа,че се радвам много за добрите новини,а за другото... не се ядосвай! 🤗

# 759
Много скъпи тез голи, безкосмести котки. От 650 лв. нагоре. И гаранция за родословие 0. Аз бих си взела някоя персийка, обожавам ги, но с алергиите на малката към котки, въобще не мисля, че е решение порода без косми.

# 760
  • Euskal Herria
Много скочиха домашните любимци покрай пандемията. Нашият кокер го взехме за 400 евро, а сега гледах в зоомагазина, че цените са от 950 нагоре.  Дори и обикновените котки, които бяха по 50 евро, вече са по-скъпи.

# 761
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Ококорих се в 6, имам около половин час тишина преди да се завърти въртележката.
Хубав и успешен ден на всички!

# 762
Добро и от мен!
Не знам малката ще има ли днес тестуване за Короната и кога да я вдигна за училище. Нали говореха за липсата на достатъчно тестове и за да има за големите ученици, малките само веднъж седмично щяли да плюят. Обаче окончателно ли е вече...

# 763
  • София
Добро утро.
При нас само понеделник ще тестват, глупост голяма. И то от 8.10 до 8,50 ч. Часовете намалени абе въобще нямам думи.

# 764
Ще я оставя тогава още 15 минути да поспи. Благодаря, Мид.

Общи условия

Активация на акаунт