Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 855
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 735
Бърди, тоз Ляб исторически стана 😀

# 736
  • Euskal Herria
Аз си сипах следобедно кафе, ама при мен е още светло и рано за друго питие. Wink
Дами, коя от вас правеше диамантени гоблени? Ще съм благодарна, ако ме насочите към читав сайт за поръчка. Сетих се, че мога да направя такъв подарък. Искам да го купя онлайн и да го изпратя.

# 737
Направо исторически.
За всеки случай реших да не готвя вечеря, че кой знае какво може да сътворя. Делегирам тази задача на МУ.

Янче, аз съм поръчвала само от Алиекспрес.

# 738
Последно хляб в пекарната правих миналия месец.Остана доста,и го изпекох/изсуших във фурната почти цял ден,с идеята да направя галета.Отварям преди малко пакета със сухари,и то смърди буквално,на гранясало 😡😭.
Янче,аз от Арт Ивет поръчвах,доволна останах от тях.

# 739
  • France
Точно ви чета автомобилните несполуки и точно под прозореца ми се чукнаха 2ма.

# 740
  • Euskal Herria
Ренко, точно те са ми недостъпни от Испания. Единствено във фейсбук им виждам част от нещата и толкова.

# 741
Оле, Прити, каква душичка сладка и колко е фешън с палтенцето и ботушките  Heart

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 18:13 от Caramella

# 742
Янче,ако ще поръчваш за България,и ти е "спешно",може да се свържеш с тях по Месинджър.Комуникацията ми с тях премина бързо,с разбиране и без нерви.Моделите им определено са от алиекспрес,но са сложили тяхно лого.Не всичко им е налично обаче.С нещо ако мога да ти съдействам ми пиши.

# 743
Карамелче, гуш!

При мен най-накрая сагата с онова нещо мина, поне първата част. По най-добрият начин за мен.
И тук е момента да се оплача, от единствената ми "приятелка", която се ядоса как е станало така, ама защо все на мен ми се получавало. Не ми се навлиза в подробности, но съм ужасно, ужасно наранена и разочарована. Това са почти 30 години приятелство, за да разбереш, че някой го е яд, когато ти се случи нещо мъничко хубаво най-накрая.

# 744
Честит празник Simple Smile и наздраве Cocktail
Отписаната ми пратка от черния петък дойде, доволна съм. В работата от една печатница са объркали проект, има начин да се спаси, но с компромис и дано клиента го приеме, частите за фурната ще дойдат в края на седмицата, а кога ще я ремонтират вече нямам нерви да го мисля, до края на карантината имам още два дни и колкото по му се вижда края, толкова по-бавно ми минава времето.
Онзи ден коментирахте рецепти за злояди деца. Споделям една яхния с тиква, става супер вкусна и е различна, ако искате да разнообразите. Моето яде всичко, но когато имаме деца на гости за обяд или вечеря винаги я готвя, защото съм почитател на вкусната и питателна храна, до сега не съм имала върната чиния и винаги майките си тръгват с рецептата. По рецепта е на едро, аз режа, като за яхния и слагам царевица от консерва
Скрит текст:

# 745
  • Пловдив
И моето второ Лили дойде...имам коледни чорапи Simple Smile и за подаряване взех.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 08:49 от mystic woman

# 746
  • Германия
..................
 Във връзка със скрития текст - има ли пилот в самолета (администратор в бгмама, който да следи действията на модераторите)?
Уж би трябвало да има, ама .....имаше една поговорка за гарвана и окото, но не се сещам как беше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 747
Карамел, започни да командориш, жено!

Ваичка, радвам се за първото, за второто ще замълча.

Мисте, подаръците ли отмяташ?

Бърди, опече ли хляба? 😃

# 748
  • Пловдив
Сиросче, нещо такова Simple Smile
Днес дойде и секюрити камерата дет мъжо си заръча, та му казах, че това му е за днес подаръка, па той се гласил и за Коледа Grinning тъй вика...аха..
За лапето слушалки от ония в ушото кат тренирал, абеее...тоя път доволен бил Grin
Аз май не се отметнах, нали? Satisfied

# 749
Не си. Два пъти ти се полага.

Общи условия

Активация на акаунт