Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 844
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 720
Ах,момичета..Получих си преди малко пратката,но в нея липсва стока.ММ я прие,но не съм му казвала да отваря и гледа.От голям мебелен магазин е,не е някой измислен сайт.
Мога ли да направя нещо или да пия една студена вода?40лв са..
Звънях в магазина,казаха да пиша мейл и да прикача снимки,но нищо не обещават.Cry

# 721
Влизам със същото оплакване, като Тарталета. Само дето говедото, си е прибрало колата в гаража и докато не я видя, нищо не мога да докажа. Пък може и да поправи неговата и ходи доказвай, че ми е надрал бронята. Хич не е за първи път. Съседна кола също е обърсал.

# 722
  • Mediterraneo
Ееее, Сиросе! Стига, де!
Тъпото е, че тяхната кола няма място без драскотина и ако се стигне до доказване на каквото и да е, няма как да стане. Паркингът ни е на един голям баир, перпендикулярно на улицата; колите са под наклон. Изтървали са вратата като са излизали. ММ удари по същия начин шофьорската в огледалото на колата под мен. Там обаче щетата си е само на моята кола, на другата нищо й няма. Тук с ръба на шофьорската си врата са влезли в моята.

# 723
Ауч,баш са влезли.Каква засилка трябва да е била,пък и да тежи тая врата 😳.Ако на моята бричка се случи това,ще откача,а ако е нова пък,ще ме чуят в съседния град.

# 724
При теб е по - зле.
Хич няма да се разправям с този. Италианец е и при спор, почва да вика, като откачен, няма оправия. Но МУ ще се прибере... да му мисли този.

# 725
Ooo, Сирос, Тарти, много тъпо.

Щеше да бъде чудесно, ако преди да сложа продуктите за хляба в хлебопекарната, бях сложила бъркалките.
Един час работи, сега случайно погледнах, уж на втасване, пък нещо странно изглежда вътре, не е омесено тестото. Мда, как да се омеси, като няма бъркалки. Добре съм, много съм добре.

# 726
  • Mediterraneo
Ако оставя нещата на ММ, ще се усложни много. Беше готов тази сутрин да им нареже гюрука... Беше твърде рано, аз пак на бяла и добра се направих, реших после да се разправям, те взеха, че излязоха. ММ газ пикае, на мен ми е свито всичко. Така да я пазя тази кола, като очите си... За първи път в живота си купих нова- новеничка кола, някакви тъпанари да ми я направят на нищо... Не, ще им послугувам със сигурност!
Сега пак имам излизане. Ако и после не ги открия, ще им оставя бележка на входната врата- че явно не искат да правим протокол и ще ги уведомя, че утре сутринта първата ми работа ще е да отида в полицията( днес е почивен ден тук, няма кой да ми свърши работа в районното).

# 727
  • Euskal Herria
Тарти, такива са всички испанци май. Тукашните са същите. А тия вашите може да нямат застраховка и затова да се крият. Да не говорим, че плътно паркират, направо се чудя как излизат от колите, никакво разстояние не оставят от съседните автомобили.
При нас в гаража съседката ни беше задрала по същия начин, но беше оставила бележка под чистачките с телефонен номер. Попълнихме протоколите и толкова. Даже се беше притеснила, че сме изпускали срока, защото две седмици не бяхме ползвали колата и не бяхме разбрали.

# 728
  • Mediterraneo
Янче, точно това имам предвид. Ударил си, ударил, случва се. Ела и ми кажи, извини се, дай да намерим начин да решим проблема. Не се крий като мишка! Паркоместата са по апартаменти, та на мен ми е ясно, че си ти.
Преди 2-3 години в един адски дъжд точно на Семана санта, с мотора се качих върху задната врата на едно паркирало ауди. Обадих се на полицията, не дойдоха, да сме се оправяли. А то вали, няма никой по улиците, как да открия собственика?! Написах една бележка, увих я в найлони, с тиксо, и у мушнах под чистачката. След един месец ми се обажда една жена да ми каже, че чак сега е открила бележката, заради дъжда се мушнала и паднала под капака при двигателя. Уби се да ми благодари момичето- за нещо, което за мен си е в реда на нещата! Ама на, боклуци!

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:46 от Тарталета

# 729
  • Somewhere in the World
Офф, Тарти , Сирос,много тъпо!
Няма да си оставяте каруците в калта!

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:14 от Pretty_Mama

# 730
Прити, много сладко куч Purple Heart

Тарти, не се ядосвай много. Аз поне така си викам. Ламарина. Една госпожа от махалата преди време, съдра ми колата от край до край и щеше да избяга. Но тогава ми се притекоха приятели на помощ и не се занимавах със застрахователи. Плати си ремонта на място. Пак преди време, един господин ме блъсна отзад. Съгласих се на протокол и трижди съжалих. Хем по негова вина, хем аз търчах да обикалям застрахователите и кат, хем чаках три месеца и получих стотинки за ламарините и изкривеното купе. Що нерви потроших. Безотговорници. Стават тия неща. Ми постъпи правилно, толкова ли е трудно.
Италианото хич няма да го мисля, като го срещне МУ.

Вече е тъмно, а? Да сипем нещо... Филомена от обяд се кани.

Фил Wine Glass

# 731
Привет, общество!

С настоящето бих желала да ви уведомя, че шоколадът със солен карамел от Лидл е точно толкова божествен, колкото и сладоледът със солен карамел от същия източник.

С уважение: Мързелот дьо Мързеле.

# 732
След 40 минути на вятъра и аз имам спешна нужда 🍷.

# 733
Не знам за Филомена ,но аз ще те последвам Сирос 🍷. Наздраве!
Прибрах се от работа премръзнала,а у нас ме чакаше купчина неизмити съдове и никаква храна,освен тортата от рождения ден на любимия! Започна да ме придърпва и яйчника 🤦. Този месец не си пих добавките и явно ову-то пак ще е болезнено! Аман !

# 734
Май и аз ще си налея.
Сега пък установих, че не съм затворила капака на хлебоперката.

Тарти, не ги оставяй, търси си правата. Много неприятна ситуация. Но и Сирос е права, опитай се да не се ядосваш чак толкова много.

Мързелота, ансолютно съм съгласна с твоето умозаключение.

Наспорт!

Общи условия

Активация на акаунт