Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 856
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Осми декември.

# 706
  • France
Уф, да, бе! Аз никога не съм го празнувала и съвсем го забравям.

# 707
  • Somewhere in the World
Ооо, Уиш, драго ми е да те видя.
Елиф, благодаря, добре съм, а кученцето ми е на гости, но е такава душичка, с ММ сме си обещали като станеме пенсионери да си вземе наше.
С подаръците аз съм готова, да, заболя ме портмонето, ама съм доволна. Сега остава да вземе елха любимия, в къщи традицията е да се украсява на 24.12..нямаме никакви идеи за нова година,а и честно нито ми се ходи някъде на ресторант нито ми се събира с хора, толкова асоциална съм станала, искам тишина,книжка, одеалце и може разходка в планината. За Бъдни вечер ще се съберем с мама и децата, и това е.

# 708
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Е, за мен е добро утро. Заспах сутринта, събуди ме одеве един куриер.  Амазонци приятно ни изненадват - работят и по празниците, чак се чудя. Тук е много строго регламентирано работа и почивка, не можеш да работиш в неделя или на празник, синдикатите са се договорили. Има някои изключения само. Аз се чудех, когато учителят по испански ни обясняваше, че в неделя ходят в съседния град (на около 120 км) да пазарували.
Тази година, като никоя друга, картичките, които пратих до дъщеря ни и до една приятелка в България, пристигнаха за три дни. Обаче детето си я получи, а приятелката ми - не. Гледам в сайта на бг пощи - неуспешно доставяне; после пратката е "на гише". Исках да е изненада, ама не се получи. Нищо, до Коледа има време Simple Smile.
И днес продължава гадното време, ама като гледам прогнозата за следващите 10 дни... няма да е по-различно.

# 709
Честит празник, девойки!
Успях да ви изчета по диагоналната ситема (това, което е останало де) и понеже няма с какво да се похваля (освен, че много мина, малко остава от раб.ден), а оплакването ми е повсеместно - от скапания студ, та само ви поздравявам с празника!

Бъдете здрави!

# 710
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изчистих и поседнах.
и започна прашна буря. Sad

а да ви поздравя

# 711
Уиш, добре се завърнала и да знаеш, че от тук насетне бананите са ти забранени Joy.
Скрит текст:
Да, въпросната персона продължава да се вихри. Когато се заформи дискусията, като никога я хванах цялата, на другия ден въпросната имаше наглоста да излъже за какво е бил скандала. Мнението и постоя известно време, имеше реакция след това и за секунди бяха затрити мненията. Не случайно казах няколко пъти, че 10 ноември не е дошъл още за форума

Сали, малкият е голям сладур.
Всички дечица в темата са сладури.
Във връзка със скрития текст - има ли пилот в самолета (администратор в бгмама, който да следи действията на модераторите)?

# 712
  • France
Разкрещях се жестоко на Монстъра. Май трябваше да си сипя Cry

# 713
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Разкрещях се жестоко на Монстъра. Май трябваше да си сипя Cry
На български или на френски?

# 714
  • Mediterraneo
Аз чакам да се приберат хубостниците- съседи отдолу... Ударили са ми колата снощи! Имам снимки отпреди месец на драскотините по вратата, сега и това. Бясна съм! Колата е на няма и 3 години, тези за 2 месеца видяха сметката на цялата дясна страна, където паркират. Ще ги попитам дали предпочитат да направим протокол или да подавам направо оплакване в полицията утре. Олигофрени! Изтървал си вратата, добре, случва се, ама ела и ми кажи, малоумнико! Не, много съм бясна, дано не се приберат скоро, за да се събера малко, иначе може да стане зле...

# 715
  • София
Сутринта като излизахме за училище с ПанТичка видяхме, че има украса в единия асансьор. На връщане тя поиска да ползваме другия, за да видим дали има украса и в него. С отварянето на вратата аз констатирах "няма украса". Едновременно с мен детето каза "има к_р". Погледнах я мълниеносно, а тя само ми посочи стената на асансьора където някой пубер беше изписал с красиви букви к_р.

# 716
  • France
Когато ми избият балансите давам винаги на бългеришен. После защо Монстърчо не го обича.

# 717
  • София
Фил, ти преди два часа се канеше, сипвай де. (Да не отби Славчо).
Тарти, много кофти.

# 718
  • France
Практически е отбит. Давам съвсем за кратко на заспиване. Надявам се скоро до ми дойде цикъла и нещата да се нормализират съвсем.

# 719
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сутринта като излизахме за училище с ПанТичка видяхме, че има украса в единия асансьор. На връщане тя поиска да ползваме другия, за да видим дали има украса и в него. С отварянето на вратата аз констатирах "няма украса". Едновременно с мен детето каза "има к_р". Погледнах я мълниеносно, а тя само ми посочи стената на асансьора където някой пубер беше изписал с красиви букви к_р.
Право е детето, кое не е така?

Тарталета , а какво ще стане ако подадеш жалба директно  в полицията?  След като не те търсят, и си траят...

Общи условия

Активация на акаунт