Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 220
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 690
  • Германия
да ти оплета ли, бабе?
че съм на вълна плетене...
вълнА, не вЪлна Wink
Ауууууу, може, ама искам мекички да са, да не ми боцкат на нежното седалище.

Намери ли клипчета за плетене на снежинки, да ми ги пратиш, да не забравиш.

# 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
клипове намерих, но няма да пускам докато не направя поне две и се убедя че стават Simple Smile и снежинките и инструкциите.
увредена съм на тая тема. Simple Smile

# 692
  • София
С бира МУ-то се снабдява сам, разбира хиляда пъти повече от мен, аз си харесвам една проста Тъща и това си е. Ще взема да му подаря един курс по разкрасяване на жена му, масажи нещо, туй-онуй, плюс нов гардероб за новите й габарити, че да не се излага по улиците с нея. Като не иска котка.

# 693
  • София
Не чаках дълго през куриерите и четох не повече от 10-15 минути. За късмет повечето хора бяхме за получаване и стана бързо. А и в този офис момичетата са бързи, традиционно са макс. 5 мин. на клиент, работят и двете гишета.
Така ми се чете, а имам работа да върша

# 694
С бира МУ-то се снабдява сам, разбира хиляда пъти повече от мен, аз си харесвам една проста Тъща и това си е. Ще взема да му подаря един курс по разкрасяване на жена му, масажи нещо, туй-онуй, плюс нов гардероб за новите й габарити, че да не се излага по улиците с нея. Като не иска котка.
Това все едно,че аз съм го писала,като изключим Тъщата,че в бирата има глутен 😁

Брррр, ужасен студ тази сутрин. Облякох си зимното дебело яке и каква беше изненадата ми като видях термометъра навън да показва 19° 😳

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 10:49 от Sissy

# 695
  • Германия
ОК Добри, ще чакам.
Сис заповядай на минус 1, щом ти се привижда студ.
бъръльо - много умна жена си ти, ще се поуча от теб Kissing Heart

# 696
О,Уиш,радвам се да те видя!

Много ми е трудно да разговарям с хора,които са дървени философи и не приемат друго мнение, освен тяхното собствено.За съжаление,дори живея с такива.
За пореден път се убедих,че какво ще кажа аз,изобщо не е от значение.Просто все едно не им говориш,ако ще и билборд да закача.Много е трудно да съжителстваш така и въпреки годините,в които имам досег с тях,продължавам да се уча как да реагирам.

Чакам куриер днес,след няколко дни и друг ще дойде.Направо фалирах..Уж за всеки по малко и накрая пак става по много.На У-то обикновено подарявам някаква дреха,понеже той хич не обича да си купува и си носи неща с години.Колко остава доволен е друг въпрос.А и съм се изчерпала тотално от към идеи вече.
Него пък хич не го бива в подаръците и изненадите,ама хич.Винаги ме пита какво искам и аз си измислям нещо на момента,например бутилка вино или Бейлис.Grinning
Много обичам да правя подаръци на другите,а ако трябва нещо за мен да взимам се чудя дълго.Имам още пари,подарени ми за рождения ден от години назад.

# 697
Ренко,и моята поръчка я няма! 🙄 Две бои за коса съм си поръчала и ся трябва да купя от тук,щото много бели космИ са се показали,не мога да се гледам.
Аз на МУ съм поръчала парфюм. Онзи ден кецове и блуза,той на мен телефон... Без поводи си подаряваме. За Коледа не знам,както дойде,че той е и именяк тогава.
За мене подаръци мога да избера поне 10,ама няма да нахалствам. 😂
Позачистих,измих,направих си кафе и поседнах. Трябва да избера машинка за подстригване на един приятел,че в неделя сме на рд,обаче дали ще пристигне до тогава...

# 698
Уишче, радвам се, че си сред нас! Ще цитирам една любима мисъл на тате - ако Бог слушаше гаргите, нямаше да има живи коне.
Ако ще газови камери да искат за нас, все ми е тая, какво иска някаква си от бг мама. Въпросната тема съм я отследвала отдавна, много тежка стана в един момент и ми подейства мега зле психически. НО! Никой не ми е виновен, че не мога да контролирам собствените си емоции!
Радвам се, че имам вас! Не го казвам от куртоазия!  Вие сте моят отдушник от негативи, моето хапче за осаферване и отрезвяване, моята бензиностанция, която ме зарежда и ми позволява да продължа пътя със завоите Kissing Heart
Оплаквам се от моите убавци. Заплитат ужасни възли и ме оставят да ги разплитам аз! До гуша ми е дошло да им оправям бакиите.
По повод плетките на гащЯ.  Като малък Халапеньо беше странна птица ( не, че сега не е) Та видял една съседска баба да плете на пейката и я попитал - какво плетеш, бабо М.? А онази отговорила - гащи плета баби, да ми топлят през зимата. А моето диване - на голо ли ще ги носиш!?? Joy
Дойде да ми се оплаква женицата, ама я скастрих, че е навлязла в излишна конкретика, спокойно можеше да каже
, че си плете жилетка, примерно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 699
Много обичам да правя подаръци на другите,а ако трябва нещо за мен да взимам се чудя дълго.Имам още пари,подарени ми за рождения ден от години назад.
И аз много обичам да правя подаръци на другите, но ела на обучениепри мен и за 2 часа ще видиш първокласен урок по опукване на пари лично за мен. Мастър клас съм. Simple Smile

# 700
  • France
Искам вече да си сипя...

# 701
  • София
Ми давай, почти обедно време е.

# 702
  • France
Тука е едва 11. Ще почакам още малко от кумова срама

# 703
  • София
Може пък да искаш да обядваш рано. С вино. Празник е, трябва си.

# 704
  • France
Празник?

Общи условия

Активация на акаунт