Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 237
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Като казахте за гола котка - внимателно подхвърлих идеята на ММ, но получих отказ. Тва не го щял в никакъв случай, ако ще е животно, да било куче, ама и това не искал сега. Мхм. В този ред на мисли, какъв подарък ще подарявате на ВУ-и за Коледа? Гола котка дали е подходящо?

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нЕма да му се даваш!
аз така бъркам антигона и филомена.
май нищо общо в стила на писане или аватарите няма, само от имената ще да е.

# 677
Дубрутру.

Уиш, добре завърнала се. Радвам се, че си тук.
Аз си спомням бегло въпросния въргал, четох тогава частично, но и през ум не ми мина, че може това да е причината за отсъствието ти. Убягва ми реда за сервиране на банани и по-скоро онази част с докладването.
Съгласна съм с теб: въпреки противоположното мнение по различни теми, трябва да запазваме добрия тон. Обратното показва невъзможност да  изложиш аргументите си, да защитиш тезата си.

Умиргвам от студ аз. Омотала съм се с едно леко поларено одеяло, само ръцете стърчат изпод него.

В куриерските офиси е някакъв кошмар. Опашки, изнервени хора, разправии. Старая се да избирам часове, в които опашките са по-малки, избягвам обедните часове и след 16:30, но не винаги ми се получава. Ако изпращам, подготвям предварително пратката, за да сведа до минимум престоя в офиса.

Ох, старост-нерадост, вчера цял ден гледам младежта във фейсбук споделя снимки и клипчета от Банско. И изобщо не ми идва на ума защо са там. Даже се чудих кой нормален човек ходи в Банско посред работната седмица. Чак вечерта мернах репортаж по ТВ и се сетих за причината. Та, честит да е празника на студентите, настоящите и бившите!

# 678
Ооо, Уиш се е появила. Пък аз наивно си мислех, че нейде на коктейли се е отдала.
Пфу, няма да казвам какво мисля за тия жълти плодове, дето ги раздават както им падне.
Набила ми се е на очи една, която в прав текст си обижда, използвайки животинското царство, ама модераторите обясняват, как не било обида това. Мдааа, ние сме от глупавите...

Лъки май е в голата котка.

Ох, чета ви за подаръците, ние нищо не си подаряваме. Детето ще поиска някоя игра като го знам, дребното още не разбира, та няма да получи нищо докато не почне да си иска Blush
Аз само казах на мм, че за рождения ден може да ми подари нещо, за Коледа не държа Grinning

# 679
  • France
ДобрЮтро. Не мога да отлепя очи тази сутрин. Писна ми от този град. В 5 сутринта можеш да бъдеш събуден от клаксони и щури шофьори. Сакам на селю. На тишинка.

Уиш, пий си гинкото, не се оставяй така. Имаме нужда от твоите рецепти. Филенцата ги сготвих вчера. Имаха успех при всички освен при Монстърчето, но бях ръгнала чесън като за световно.

# 680
Добро утро.
Засякох се с една майка пред ДГ и уж да я докарам,та ме викна на кафе,подзиндзирикахме на студа.
Уишче,радвам се да те видя и се надявам да ти е последния изяден банан. 😁🤗 Четох и аз тогава,но не се сетих,че може да те баннат. То е същото като онова с ваксините за спиране на размножаването на друга потребителка,което мен ме потресе. Това е положението...
Пред куриерите до края на годината ще е мазалак. Онзи ден стоях да чакам,ми от трима служители,работеше само един. Е как няма да има опашки. Организацията им куца много! Чакам още две пратки и от сега ми се отщява. 😆
Голите котки много ги харесвам,но кучетата не са на това мнение. 😂
Хайде подхващам ОИ,че стана никое време.

# 681
Добре завърнала се,Уиш.Пак добре,че заради 🍌 липсваше,а не заради лични проблеми.
Бърд,ако ти се гледа сняг,по високото е побеляло.
Като се заприказвахте за куриерите,Лилито да не ме забравиха 🤔.Кога им беше черния петък,нали до 15 работни дни?Ни вопъл,ни стон от тях.То не са минали де,ама масово чета,че са си получили пратките повечето.

# 682
  • София
Бананът на Уиш е наистина странен. Ама...глас модски, глас Божи. Сто пъти съм писала да питам на какъв принцип се трият постове, например, отговор не получавам. Явно трябва да се осланяме на вярата си в ТЯХ и форумската справедливост. Два дена след спора на Уиш с Кечъра аз се спречках чутовно в същата тема с друга потребителка, която ме настъпи по мазола. Дет се вика, що Уиш е с връзки за банани, пък за другите няма? Аз безплодова си останах тогава. НЕма логика.

# 683
В този ред на мисли, какъв подарък ще подарявате на ВУ-и за Коледа?
Един от подаръците ми е много подъл - кашонче крафт бири на компанията, която произвежда любимата ми Hobgoblin. Понеже са много бирите в кашончето, се точа да му помагам. Не за друго, а защото съм мила и състрададтелна и не мога да го оставя да се мъчи с толкова много бири. Миналата година така му помагах да омаха коледния календар на Шато Копса, дето беше пълен с бутилчици вино за всеки ден до Коледа.

# 684
  • Пловдив
Уищ, подстрекаваш към алкохолизиране, начЕ Smile

Днес викам на мм дали ще черпи, че нали е за последно студент /не, че има бивши студенти, нали! Stuck Out Tongue Closed Eyes / апа тай ми вика...ам нали ти дадох картата? Satisfied т.е дебитната и ще точа, та...туй било.

# 685
Традиционно МУ за Коледа, получава пуловер или гащи. Тази година за сефте жилетка, ако пристигне навреме. Скучна работа.

# 686
  • Германия
Добро утро, бананови и безбананови момичета.
Я да питам, може ли да се разбере, дали даден потребител е с бан или не.

бъръльо - подобни въпроси са глас в пустиня или най-много да ти изтрият мнението от администраторската тема. На неудобни въпроси не се отговаря.

Спах само 4 часа  и сега съм буре с барут.
Днес изпращам поредният колет до БГ, да видим за колко време ще стигне. Миналият път стигна за 5 дни, но сега покрай празниците се съмнявам.

Аз подаръците за Коледа, Нова година и имен ден ги подарих вече, няма да пращам само пратки тези 3 празника на ММ и синът се събират в 1 седмица. Днес или утре ММ трябва да си получи закъснелият подарък за рождения ден - масажор с 4 приставки, изпробван от мен и одобрен.

Имам нужда от подарък гащи и чорапи, някой желаещ да ми подари Joy

# 687
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да ти оплета ли, бабе?
че съм на вълна плетене...
вълнА, не вЪлна Wink

# 688
  • Пловдив
Аз обикновенно не получавам, той също, така че при нас наистина е скучно Grin ММ лежи на максимата, че имам свобода когато си поискам да си правя подаръци и така...нямам против, де.

Снощи прекалих с яденето...всъщност тия дни имам доооста апетит и се плаша...Та! Днес ще го мъча гладен.

# 689
Ренко, дай им зор на Лили. Много време мина. Моята пристигна след 5-6 дни мисля.
За сняг изобщо не искам да чувам в момента, само при мисълта за него зъбите ми започват да тракат Simple Smile 

Оох, подаръците за Коледа. МУ традиционно получава пари, или го помъквам в магазина да си избере нещо. Обаче и това е изключително трудна мисия. Нищо не харесва, от нищо не е доволен. Голяма претенция, голямо чудо. Напоследък започна да чете повечко, преди няколко дни подхвърлих идеята за четец, изгледа ме супер възмутено. Защо му било такова чудо, нали си имал компютър?

Общи условия

Активация на акаунт