Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 872
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 630
Панди, много симпатични снежни човечета сте измайсторили с ПанТичка. Heart Чак ми се прииска и аз да подхвана  два чорапа  Simple Smile
Сали, много красиво пише Бобо. Простете невежеството ми, но какво е пица бой?
Сис, с глас се смях на описанието ти за вечерята на Беболина. Да я нацелуваш по омазаната муцунка Joy Kissing Heart
Ренко, ти си машина за изкушения! Пращам адрес, че е нетърпимо.

# 631
Човек убивам да видя Синеочка да тъпче някаква нормална храна в устата си!
И аз 😣.Одеве 20 минути го залъгвах с кво ли не,само да си изяде супата.Аз го храня,нали 🤐.И това е всеки ден,по два пъти на ден даже.А като стана от сън следобед,си тъпчеше сух хляб в устата,къса,тъпче,готви го в тенджера,и така филия и половина.А след малко ще стои като кученце до масата,и ще си иска,я маслини,я краставица,някоя мръвчица ако има...А манджата,с уговорки, винаги!

# 632
Не се оплаквам,хапва си детето! Лошото е,че държи да го прави сама , дори когато има супа. Можете да си представите какво се случва в тези случаи,нали?! Най-лошото обаче е,че настоява да храни и мен ,и баща си 🤦След всяко хранене кухнята е за основно почистване,а се храни по четири-пет пъти на ден

# 633
Сиси,честно казано,не знам кой вариант е за предпочитане.Сам иска да яде бисквити,кремчета,и общо взето неща,които ги хапва с желание.На стол за хранене никога не е ял.На дивана,до мен.И ако яде сам,една хапка в устата,една зад дивана 🤐.Злоядо дете не пожелавам на никого!

# 634
Тва кардиолозите много натоварени.Записах час за Коледа! До тогава или ще ми мине или ще се спомина ....
Уми, вчера запазих час за МУ за 15 декември. В Пълмед имаше часове при Доденов и Кръстев. Не съм ви чела. Предстои.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 20:28 от 💙 Clo 💙

# 635
Ени, сам го писа, в първото беше изпуснал "л" на послушен, подарАк и боИ, беше писал на бял лист, а там не може да ги подрежда добре. Сам не го хареса и реши да го пише в тетрадката, защото ползва квадратчетата за ориентир. Той е малко ОКР, всичко при него има ред, като започнеш от играчите до дневния режим, всичко знае къде му е, сам си подрежда. От малък е вманиачен в лога на фирми, всякакви, аз работя с фармацефтични фирми и още преди да проходи, говореше и знаеше десетки производители и лекарства, в аптеката като влезе и ги хвърля в шах Joy Всеки надпис иска да знае какъв е и вече може да чете, е не гладко де, ама чете. Да пише почна от имената, мама, тате, към желанието му, като сложиш и почти цяла година изолация и чудене какво да правим по цял ден и те така те Joy

# 636
Браво! Чудесно се справя детето. Щом има желание,супер. Моята дребосъчка няма много желание,от времена на време само,но не помни какво учим. 😂 Дай й на нея кукли,пъзели,да готви,да рисува...
Ренко,много си права с последното изречение. 😖

# 637
  • София
Сали, много красив почерк има малкия! Аз пиша по- грозно. Честно!!!
А това дете да си подрежда по свое желание ще си остане моя несбъдната мечта.
Браво на детето!

Моята щерка когато беше на 4 г.  един ден на улицата прочете някаква табела. Така разбрах, че се е научила да чете, при това без някой да я е учил. Само сме отговаряли когато ни питаше коя буква е тази, коя е онази . Някак сама си е навързала буквите в срички, думи и изречения. В известна степен ми е мъчно, че пропуснах миговете аз да я науча. Ама просто не ми е минавало през ума да я уча толкова рано.
А преди да разбера, че чете, пишеше правилно думи с магнитни букви. Но тъпата й майка не заподозря, че детето сигурно може и да чете.
Със смятането също рано се научи.
Затова в първи клас й беше скучно и изнервящо.

Горинич бил умерено послушен. 🤣

Сис, дори е хубаво, че иска сама да се храни.  Чистенето е тегаво, но детето е самостоятелно от малко, което е огромен плюс.

Ени, рано е още. Ако не й е интересно, не я карай, че ще я отблъснеш. Има време.

# 638
Самостоятелно е детето е силно казано,Пандиии! Цял ден иска мама на ръце да я носи,щом изляза от стаята и тича след мен. До тоалетна не ходя без нея 🤦
На Сали детето и на мен ми е мечта 🥰

# 639
А ,не я насилвам по никакъв начин. Знае да пише Мама,Тати,нейното и нашите имена. Одеве ме пита разни думички и й обяснявах. Каквото запомни,запомни. Другото в училище. Тъкмо,дето пише Пандичка,да не й е скучно. 😁
Снощи забравих да ви се оплача,че заспа в 1 и нещо! 👀🙄🤭 Не знам какво й стана,измих я,приготвих я още в 22,но не и не. Въртя се,става 10 пъти,накрая много се изнервих. Днес дано не е така. Тихо е в стаята,надявам се да спи. Аз минавам през банята и лягам и аз,че нещо не си доспивам тези дни и ми е тегаво през целия ден.
Хайде лекинка! 🥰😴

# 640
  • Euskal Herria
Като гледам рекламите на Фешън дейс и Абаут ю, направо ме отблъскват. Въобще няма да ме накарат да им стана клиент. Ама сигурно съм консерва.
Много хубаво писмо, Сали. Като мъниста е наредил буквите - всичките равно изписани, подредено...
Децата си знаят, всяко узрява на различна възраст за четене и писане.

# 641
Здравейте, Общество. Бях един месец на бананова диета, но ви четях. Не изключвам вероятността банановата ми диета да стане постоянна, но да знаете, че сте приятна компания.

# 642
  • sf
Уиш, какво сгафи?

# 643
Бях достатъчно глупава
Скрит текст:
да не разбера, че в публичен форум, какъвто е бгмамма, е напълно допустимо да пожелаеш смъртта на цяла група хора и да НЕ получиш бан за това, но ако настойчиво питаш твореца на това пожелание какво си позволява, ЩЕ получиш бан. Дискусията, разбира се е заметена отдавна, а отправилата милото пожелание все така се вихри на воля.

# 644
  • Германия
Уиш, добре се завърнала и да знаеш, че от тук насетне бананите са ти забранени Joy.
Скрит текст:
Да, въпросната персона продължава да се вихри. Когато се заформи дискусията, като никога я хванах цялата, на другия ден въпросната имаше наглоста да излъже за какво е бил скандала. Мнението и постоя известно време, имеше реакция след това и за секунди бяха затрити мненията. Не случайно казах няколко пъти, че 10 ноември не е дошъл още за форума

Сали, малкият е голям сладур.
Всички дечица в темата са сладури.

Общи условия

Активация на акаунт