Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 100
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 570
Сиросче, голямо гуш.
Не знам какво да кажа. Няма и смисъл.

# 571
  • София
Сиросче прегръдки❤️
Ти знаеш кое как е и защо е или по-добре не. Колелото се върти.

# 572
  • Оптимист по принуда
Не можах да прочета.
Но явно е тежко. Съжалявам,  Сиросче. Много теглиш ConfusedHug

# 573
Сирос,🤗! Не успях да прочета и аз,но те гушкам виртуално!

Благодаря ви дами! Изненадата не ми се получи! ММ и Беболина решиха да ме вземат от работа и провалиха всичко! Взехме заедно тортата и дружно я нападнахме в къщи 🎂

# 574
Сирос,🤗! Не успях да прочета и аз,но те гушкам виртуално!

Благодаря ви дами! Изненадата не ми се получи! ММ и Беболина решиха да ме вземат от работа и провалиха всичко! Взехме заедно тортата и дружно я нападнахме в къщи 🎂
баш се е получило, Сис  ❤

# 575
  • Германия
Сис, да ти е жив и здрав рожденика, много да те слуша, да не те ядосва и да е достоен за теб.
За изненадата не се ядосвай, важно е че си подготвяла такава и това също се оценява.

Сирос и аз не те прочетох, но имаш от мен една голяма виртуална прегръдка.

# 576
Гутен ви сабахлен у вторник, мацки!
Минах по диагонал, кот можах, запомних!! Не видях нищо от Сиросче, пращам голям гуш!
Сис, да ти е жив и здрав рожденикът и да слуша! Много любов Ви желая! ❤️❤️❤️
Кармелита, ти си слънце, знаеш как да огрееш в душите ни и да ни направиш деня по хубав! 🍀🍀🍀♥️♥️♥️
Оплаквам сЪ, че не видях дечицата, няма значение, да са живи и здрави! Все ще ги видя някога!
Успешен ден на всички!

# 577
За ден вторник, вадя едно кафе от галерията, специално.

# 578
Добро утро и успешен ден!

# 579
Добро утро.
Сирос,не те прочетох,но дано не е нещо непоправимо.Имсш моите виртуални прегръдки..
Моите изследвания са в норма,дори калият ми е в норма.Нагоре ,но в норма.Мидля,че двудневният глад покрай главоболието бутна резултатите .Тази сутрин се събудих пак а леко главоболие и тъпа болка в бъбрека.Абе...с две думи брало си е лайката .
Елифче,не карам,щото книжката ми е в Русе и ще трябва да ходя да си я взема от Кат тия дни.Да не говорим,че вече ме хваща страх как ще карам.Затова трябва да не слизаш от колата,а аз се замотах яко с тия изпити,книжки..То Русе ми е на 300км,не са 30.

# 580
Добро утро!
Мега гадно време при нас. Като тръгнахме да карам Синеочка и като заваля един сняг,смесен с дъжд,ама много силно. Пфууу.. едва я опазих суха дребната. Сега кафенце.
И аз не прочетох Сирос,но я гушкам! 🤗
Уми,то зимата не е и много подходящ сезон за млад шофьор. Аз имах книжка,но нямах кола и първия ми ден с моя кола на работа имах ситуация,та още помня колко време треперих. То беше края на януари и си имаше сняг. 🤭
Весии,пращам ти на лс една Синеочка! 🤗
Кло,кафето е супер! Мерси. 😍
Хубав ден! ❤

# 581
  • Пловдив
Добро утро! И от мен кафе... Simple Smile спешъли за всички рокаджийки в темата.

# 582
Сиросчето и аз не я прочетох, надявам се бързо да успокои душата. И този път. Гуш!

От миналата седмица ми е лудница. Само наминавам да ви чета от време на време, предимно по диагонал.

# 583
  • София
Добро утро!

Карамелче, посмях се рано-рано с теб. Добре ми започна деня и ти си отговорна за това. Благодаря!

Сис, да ти е здрав ТМ! Прекрасно ви се е получило според мен, нищо, че не е според твоя замисъл

Сиросче, не те прочетох, но и от мен имаш прегръдки!

Времето навън е лигаво и студено
 Оставих детето на училище и след малко трябва да доставя себе си не а профилактичен очен преглед, а не ми се излиза повторно в това време. Имам и пратка в куриерите, но май за утре ще я оставя, че ми се сгъсти графика нещо, а утре имам ходене в района на куриерите

Хубав ден на всички!

# 584
Тва кардиолозите много натоварени.Записах час за Коледа! До тогава или ще ми мине или ще се спомина ....

Общи условия

Активация на акаунт