Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 137
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Тва кардиолозите много натоварени.Записах час за Коледа! До тогава или ще ми мине или ще се спомина ....
Уми, ето ти координати в Супердок...отивай, има час за 9/12 в 17 ...
https://superdoc.bg/lekar/veselina-slankova
Баща ми водя при нея, в Пълмед има кабинет.
И този е добър...https://superdoc.bg/lekar/ilcho-ilchev

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 09:29 от mystic woman

# 586
Кло, Мисте, благодаря за кафето, чудно е!
Мисте, вместо "рокаджийки" прочетох "ракиджийки" и си викам брех, Мистето от ранни зори ни подкара Joy Много съм добре, няма що.

Мокро е при мен и мрачно, чак тъмно. След малко ще тествам и дали е студено.

Кой каза, че пие мелатонин? Сиросче, ти ли беше? Замислям се да си купя, не си е работа това въртене до 100 часа. Снощи пак. Болят ме чак очите, спи ми се, но не и не. После на следващия ден парцал.

# 587
Обществото Kissing Face

Аз, Бърди. Пандето май беше /дано не бъркам/, показа един от 10 мг и взех същия. Наистина се родих. Иначе спях на пресекулки, късно заспивах или пък се събуждах в 3-4 ч, което си е мор. По цял ден съм дроб. Сега спя. Пия и магнезий и седатон 5.

# 588
Бърд,аз съм същата.Ще си купя днес пак Сладки сънища.
Сирос, думите са излишни 🤗

# 589
Сирос, и аз не прочетох, ама имаш голяма прегръдка. Каквото и да е, само да сте живи и здрави, доколкото може, всичко друго минава.

Аз на мъжа взех Мелатонин, но от 1 мг, засега му помага да спи, но го пие само от две седмици.

# 590
  • France
ДобрЮтро. ММ тръгна за работа Tired Face пак съм сам юнак на коня Cry

# 591
Благодаря, момичета!
Ще разуча и ще взема някакъв да пробвам.

# 592
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добрЮтро дружина!
ще търся клипчета и ще плета снежинки. Simple Smile жизнено необходими са ми.
Simple Smile

сиросче, не те прочетох, но каквото и да е било, явно не е било леко.
прегръдка и от мен

# 593
  • Пловдив
ДобрЮтро. ММ тръгна за работа Tired Face пак съм сам юнак на коня Cry
а вашите? Тръгнаха ли?

# 594
Добро утро, общество любимо, да имате хубав вторник!
От ранни зори са ме налазили „пукници“, имам чувството, че имам пожизнен абонамент за тях. И мама е с хрема и ме побърква, нито на лекар иска, нито позволява да предприема някакви мерки. Е, няма толкова криво създание…
Сиросче, прочетох те и ме стегна гърлото. Напомни ми същата история с мой много близък, заминал за чужбина. Не му позволяваха да си чуе децата…
Прегръщам те, но да не съм чула повече да казваш – никой не иска, Ние тук и в частност аз те искаме! Ти си една стоманена магнолия! Успешна, оправна, съвършена домакиня, с добро и състрадателно сърце и още много неща си!  И най- важното- несгодите не те сломяват. Възхищавам ти се! Kissing Heart
Халапеньо ми звъни през 30 минути да проверявам в Дали вали, ще вали ли... И понеже не му харесва прогнозата ме юрка да ровя и в други сайтове. Държи да кажа точните часове на дъждовала. Worried

# 595
  • France
Не. Ще си ходят януари месец.

# 596
  • Пловдив
Не. Ще си ходят януари месец.
хм...останах с др.убеждение.Говориш сякаш ги няма...

# 597
  • France
Ами как да го кажа по друг начин - в момента съм единственият възрастен вкъщи. Уморително е.

# 598
  • Германия
добрЮтро дружина!
ще търся клипчета и ще плета снежинки. Simple Smile жизнено необходими са ми.
Simple Smile

сиросче, не те прочетох, но каквото и да е било, явно не е било леко.
прегръдка и от мен

Добри, ще те замоля, ако откриеш такива клипчета да ми ги пуснеш и на мен, защото мен ме мързи да ровя и искам на готово Stuck Out Tongue Winking Eye

Фил, точно щях да пиша, че сега си с 4 деца, ама двете големите са в най-гадният си тинейджърски период Hug

# 599
  • France
В интерес на истината нещата вървят на оправяне. И нормално. Месец мина от операцията на мама. В началото направо виеше от болка. Липсва ми един час сън.

Общи условия

Активация на акаунт