Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 249
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 555
Търте, да покажеш айдията.
Карамел по бял гащурак, ще коменирВам друг път, че сега ме боли корем от смях. 😜😋

# 556
  • Пловдив
Сис, ам мълчуш кат партизанин, а? Simple Smile Да ти е жив и здрав!
Не съм преяла аз, ама така ми е подут корема от тоя цъкъл, че аман Confused

# 557
Сис, да е жив и здрав рожденика. Страхотна изненада си му подготвила!
13, непременно да покажеш после осъществената айдия.

Чудя се какъв подарък да измисля на МУ за Коледа. Накрая ще му купя някоя бутилка алкохол, тъкмо и аз да намажа покрай него Joy

# 558
Ули, имаме само външна врата и само един ключ за нея, мазоли на езика ми излязоха да дудна се извадят ключове за всички, но както е казал мъдрецът- не е нужно да напомняш на мъжа си на всеки 6 месеца да свърши нещо си… Та, като не сме се прибрали всички, е отключено. А тази „мила“ твар, ако си науми ще влезе и през прозореца. Вика ми – дойдох да видя какво сте направили след ремонта и после щях да си гледам турския сериал, ама при теб е било по- интересно от сериала, Карамело. Кога друг път ще ми се падне да те видя по гащи.
Тринайсетице любима, писнАло ми е от дупки, опитвам се да изпълзя, ма хем е хлъзгаво, хем все се намира "доброжелател" да ме дръпне за рубенсовия крак.

# 559
Бърд,веднага ти давам идея,ако ползваш тикток приложението. 😂 Много яко клипче мернах скоро.

# 560
Ени, специално за целта ще започна да използвам. Давай Simple Smile

# 561
Честит рожденник, Сисун! Много години да е до теб и да те обича!

# 562
Е, как, ще щракна на мига фотка.. Само да се наканя да я почна. Преди като бяха малки дечинята, по това време правех елхата, но сега вече... по- късно ми идва музата. Аз в инстаграм бях видяла така украсена домашна стълба, много кипра, та ще копипейстна и аз 😉
Честито на половинката на Сис! Birthday

# 563
Бърдче,не съм го лайкнала,а съм го свалила да пращам на ММ,че и той няма тикток. 😁 Та ето го:
https://www.instagram.com/reel/CXJ1VPToai0/?utm_medium=copy_link

# 564
Аз мислех, че идея за коледно дърво си свалила, а то било подарък за съпружието. 😂🎁🤣🤣

# 565
Хахах, Ени, одобрявам Joy Gift
Само да си намеря по-голямшко парче опаковъчна хартия, да ме обгърне Joy

# 566
Честит рожден ден на ТН, Сис! На хубав празник е роден, дълги години щастливи заедно.

# 567
# 568
  • France
Flushed нищо не мога да кажа... просто... не разбирам...

# 569
Сиросче ☹

Общи условия

Активация на акаунт