Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 784
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 855
  • France
Не е до службите, до психичното състояние на индивида е.

# 856
Добри, на всякъде има и хубаво,и лошо.Гледам иронично да говоря за това.Знам,че българите и България имат много трески за дялане,но въпреки всичко си обичам страната.
Не знам за кой случай говориш.

# 857
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ренко, по-добре.

фил, права си. първо изпушват по-слабите. но и другите не са застраховани, ако натискът не отслабне.
тежко е, няма да дълбая повече.

купих подаръчета за Коледа. този е моят Wink не трябва да забравя да се изненадам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 858
Еййй, супер чаша!Наскоро гледах епизода,в който беше изречено 😂
Снощи книгата, която сега чета,доста ме напрегна.Пак ставаше въпрос И за слаба психика,та може би затова не искам да знам точно сега.

# 859
кажи кой е филма. на мен ми хареса врътката на думички. Simple Smile показва точно моето положение на гонене на опашката

# 860
  • Mediterraneo
Е, това е от Приятели Simple Smile

# 861
Епизода от "Приятели" ,в който почват да разкриват,че Моника и Чандлър са двойка.

# 862
гъгнах го, ама след като питах.
то с един акъл къде по-напред.

пак ми харесва. Simple Smile

# 863
  • France
Точно се боря като прасе с тиква с една поръчка за чаши. Christmas Tree

Не само слабите изпушват. Виждала съм с очите си как един разумен, интелигентен човек с логическо мислене просто прегря. Тогава беше на мода 21/12/2012. Помни те ли? След това, нищо не може да ме изненада.

# 864
  • София
Страх ме е да питам какъв германец и какво е станало.
Ей ви една опашка от преди десет минути за тестове пред МОЛ. Тълпа.

# 865
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Точно се боря като прасе с тиква с една поръчка за чаши. Christmas Tree

Не само слабите изпушват. Виждала съм с очите си как един разумен, интелигентен човек с логическо мислене просто прегря. Тогава беше на мода 21/12/2012. Помни те ли? След това, нищо не може да ме изненада.
Фил, познавам човек, висшист, икономист, който се беше запасил с консерви, фенерчета, батерии, лекарства, за 21/12/2012, беше убеден, че света ще свърши. Как го изтърпя жена му, нямам идея...

# 866
  • France
Сега не е по-различно. По-масово е просто.

# 867
Идея нямам какво е станало с германеца, не съм срещала информация из техните новинарски сайтове, които следя, ама честно казано точно за немците не бих казала, че имат страх от службите там, по-скоро доста изисквания към службите Simple Smile все някой им е длъжен на тях.

Joey, do they know that we know that they know that we know?

# 868
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Наспана съм, пия кафе и после почвам да отмятам задачите. Ще огранича до мининум излизането вън, отвратително време. Дъждовете и бурният вятър не спират.

# 869
Чета, чета и стигам до ПСР-а от 10€ на Добри  😵 Ама, наистина ли е бил ПСР и защо миналата година тук, при мен беше към 150 лв???
Половината петък мина, стискайте още малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт