Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 790
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 870
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пср твърдо, с кю код, сертификат на лист с печати.
съвсем истински, без него не биха ни пуснали обратно в Египет.

# 871
Без коментар.

# 872
  • Euskal Herria
Два пъти правих ПСР във Виена - и двата пъти безплатно.
Бях пускала снимка - за пунктовете им за тестване.

# 873
Хади кажете за германеца де...

# 874
Кой германец?

# 875
  • Euskal Herria
Избил семейството си.

При нас ПСР е към 100 евро, антигенен - 40 евро. Единствено безплатно ти правят ПСР, ако ти предстои някаква процедура в болницата и лекарят те прати.

# 876
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
предупреждавам - не ви трябва да отваряте

# 877
Ох, не знам случая с германеца и службите, но много ми се иска нашите служби да си вършат работата и хората да имат малко повече страх и уважение към тях.  Иска ми се повечко ред, защото целият хаос ми идва в повече. Писна ми всеки да прави каквото си иска, да не признава никакви правила и норми, да прецаква другия и да не му пука, защото няма кой да санкционира подобни действия. Извинете за лирическото отклонение, но малко съм набрала Simple Smile

Нахлупила съм слушалките, от тях дъни Съли Ърна, а аз преследвам престъпници в бъдещето.

# 878
Няма да отворя,обещавам!

# 879
  • France
Мдааа, луди, сър.

# 880
Ау, не предположих, че е такава новина... иначе не бих и питала даже...

# 881
Възможно е Турция да спонсорира някаква част от цената на тестовете. Въпрос на политика. Аз примерно не съм ок българската държава да спонсорира тестовете на пътуващите. Достатъчно е, че има безплатни тестове при симптоми. Оттам нататък всеки да си поема масрафа. Друг е въпросът, че няма пределна цена на домашните тестове, които продават в аптеките. Там е голямата секира.

# 882
  • Пловдив
Това прочетохте ли го?
Бележка на БГ мама взриви социалните мрежи!

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Belezhka-na-BG-mama-vz … te-mrezhi-1169873

п.п. Пия кафе, ама едва си държа очите отворени Sleeping

# 883
  • София
Слушайте Добри, не правете като мен. Наистина не ви трябва да отваряте. Sob Sob Sob

# 884
  • France
Аз съм позор за семейството Cry Иначе не успях да вникна в смешката. Тоест вникнах, ама чак пък да се пуска в соц мрежите? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт