Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 826
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 900
Къде сте всички?

Наспорт!

# 901
Наздраве, Кло!
Аз... ям 🐷🐖🐏

# 902
Аз хапнах и трябва да спасявам три дюли. Сега стоя и мисля най-най-най-най мързеливия начин, за да го направя.

# 903
  • Mediterraneo
Яна, дава ли ти да пишеш на кирилица изобщо някое банково приложение?! Никога не съм писала имена на кирилица, винаги е на латиница името на титуляра на банкова сметка в бг банка.

# 904
Мараба, Шушани!
Много съм гроги, хапнах, къпнах сЪ и отлитам в страната на сънищата! Утре, нал съм работна! Хубава вечер и наздраве!
Бай-бай! 😘😘😘

# 905
  • Euskal Herria
Да, Тарти, всичко ми е на кирилица. Изключвам буквите в сметката. Обаче аз не ползвам мобилните им приложения, всичко правя през компютъра. Има повече възможности.
Забравих да уточня, че преводът е от бг сметка в бг сметка. Иначе от испанската към българската всичко е на латиница, в противен случай тук вероятно няма да обработят въобще трансакцията.

# 906
И аз хапнах,ся замезвам с това:
Скрит текст:
🤭🤷🏻♀🐷
Обмислям дали да си капна едно Виски. 🧐😁
Ренко,много ми се ще да го намачкам Шефчето! 😍❤🥰

# 907
Янче, трите имена и на кирилица.

Елифко, опечи ги. После миризливо сирене и винце.

# 908
Ето това ми се е дояло. Миризливо сирене някакво, утре ще пазарувам. Мммм. 🐷

# 909
Сиросче Hug Не съм пробвала тази комбинация.
Ени, шоколада хич не трябваше да го виждам. Ще го сънуваммммм

# 910
Наспорт, момичета!
Седнахме на масата, сипахме си.
Аз май повечко наблягам на мезето
Скрит текст:
Няма да откажа и от шоколада на Ени Simple Smile

Най-сетне приключи тази седмица. Много тегава беше, другата и тя такава се очертава.
Намислила съм разни неща за следващите почивни дни, дано успея да ги осъществя.

# 911
Аз харесвам комбинацията сладко и солено, плод и сирене. Но аз всичко харесвам, щом се яде 🐷🐷🐖🐷

# 912
А дали ще харесаш пържена тиква, овкусена с джинджифил, индийско орехче, черен пипер, канела и каквото още там беше. За разкош добавих и слънчогледово семе Joy Ядох си го сама.

# 913
А дали ще харесаш пържена тиква, овкусена с джинджифил, индийско орехче, черен пипер, канела и каквото още там беше. За разкош добавих и слънчогледово семе Joy Ядох си го сама.
вероятно да, ако има и нещо солено. Пармезан примерно. Скоро правих подобно на фурна.

# 914
Елифф, ще изчопля слънчогледовото семе, ще добавя пушен пипер и ще изям и твоята порция.

Общи условия

Активация на акаунт