Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 220
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 915
Уау! Ще те пращаме в Мастър шеф Heart Eyes
Уиш, какъв пушен пипер? Червен? Лют? Или и двете?

# 916
Добре, че ми напомнихте, имам заявка за червен пипер, а май ме забравиха.

# 917
  • София
Гладна съм. А чакам дъщерята да се прибере или поне да благоволи да каже какво да поръчам. Че днес сме само двете, а бъръльо го дава на човек днес. Няма да готвя.

# 918
Уф трябва да ставам да се боядисвам,а ме мързиии... 😂😅

# 919
  • Пловдив
Наспорт! Ние сме при мама...духа гаден вятър.
Ще отнасям плувката...дано тая вечер успеем де.

Ени, дойдоха ли мебелите?

# 920
  • Германия
Като сте подхванали темата с вкуснотиите, да се похваля. Вчера си намерих телешко шкембе. Сварено в тарелка. Забравих да ви снимам днешната си порция, но си представете половин кило разкошно шкембе плуващо в краве масло. Ометох го за отрицателно време, сега пуфтя като локомотив.  Най-големият ми кошмар се разкара - да не ям никога повече шкембе, сега остава и агнешки черавца и телешки (може и свински в краен случай) език и ще забравя за прибиране към Бг.

# 921
Мисте,да! Даже съм се опнала на диванЯ. 😂
Утре го дават бури и дъждове,а към обяд ще пътуваме. Дано всичко е наред.

# 922
Бабчеее, е го отнесеш. Аааааа!
Я кажи, стъкми ли спанакопитата, че аз чакам?

Е, как бури и дъждове? Мислех малко да мръднем нейде, преди да откачим с детето.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 09:32 от Сирос

# 923
Дали не обрах едната колона в подземния гараж на мол-@ 😪 Сутрин рано. Жива душа няма. Цял паркинг празен. И аз. Е мога ли от цял празен паркинг да реша да паркирам между една колона и един микробус? Що пък не. Aaaaaaaa🤧😭 Минито ми ранено вдясно ожулЯнко, вдлъбнатичко... също кат сърцето ми. Аааааа😭   После, вече у пълна депресия нареждам се пред кафе машината..Рекох си, тъй и тъй оцапах пейзажа, отидЕ ми денят ми поне кафенце да пийна кат човек. Бъркам за монети, само 40. Кафето 60. С тежки, тъжни крачки се запътих към Лидл. Отделно и обилния теч...Днес денят ми беше прекрасен. Ааааааа 😭

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 20:58 от Thirteen#

# 924
  • Германия
Сирос, не съм, аз ходя само в четвъртък на пазар. Следващата седмица ако ми хареса спанака ще си накупя и тогава ще е, а ако не по нататък.

13, в такива дни по-добре е да не ставаш от леглото. Гуш

# 925
Еее,13, толкова ли нямаше някой готин колега или съсед по магазин, който да почерпи кафенце с добра дума и да ти оправи деня?!

# 926
Ох, Тортийнке, днес е бил един от онези прекрасни дни, в които всичко е наопаки. Извинявай, ама се разхилих като си те представих как сложно маневрираш на празния паркинг Joy и аз, колежке, имам таквиз проблясъци

# 927
Абе, 13, тука всички можем да ти разкажем някоя шофьорска тъпотия, дет сме правили. Я, дан си го слагаш на сърце, ламарини.

Аз ще си призная как взех един бордюр на десен завой и 10 км. по-натам се усетих, че имам проблем с гумата. Стигнах таман до гумаджийницата в мола. И докато чаках да ми лепят гумата за временно замазване на положението (на автомобил 4х4, на който трябва да му се сменят всички гуми наведнъж), се чудих дали ММ много ще се разсърди, ако си купя и едни обувки. Joy

И аз съм отпуснала душата. А докато ММ пуши навън реших да ви навестя.

Скрит текст:

# 928
  • France
Тьорти, и мен ма заболя душата.
Бъъъърди, най обичам така да си боцкам.Heart

Тази вечер почивка. За нашите и Монстьо - пица, за нас - суши. Сега съм преяла, пресолила и пухтя на диваня.

# 929
Уиш, какъв пушен пипер? Червен? Лют? Или и двете?
И двете, и двете. А за гарнитура, малко прошуто. Това, последното, прозвуча като "Дай голямата пържола с гарнитура от малки пържолки и салата от кюфтенца".

Общи условия

Активация на акаунт