Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 216
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 930
Опущих Шефчето на Ренко, ама си знам, че е бонбон Kissing Heart
13, що така, бе душо, се разконцентрира? Сюжет за нова картина ли обмисляше? Много неприятно, но е бяла болка, гушни миУто довечера и ще се балансираш Heart
Весе, радвам се, че се отбеляза.
Ени, ма фотни дивана, злато, и ти връз него!  Удобен ли е? Мислех те днес, че си сама и се тормозеше как ще го разтоварват. Явно всичко е минало добре Hug
Понеже Коледният дух не идва при мен, реших аз да отида при него и на път за работа, забърсах една елха. Изкуственяк някакъв, досвидяха ми се 50 кинта за голяма и взех малка. Недовършений чак мигаше на парцали, че се стискам, ма джобът яко ми се е обезкървил... И до тук с коледното настроение. Оставих мама да я украсява, аз пушех безучастно. В един момент реших да се включа и счупих върха. Утре ще търся нов, не че ми е зор, но ме дразни.
Искам да чета и слушам само позитивни новини. Аман от тресавища!
Забравила съм усещането да седнеш в кръчма. Попи, наздраве!

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 22:40 от Caramella

# 931
Уют виждам, Карамелова. Чудна ти е елхата в сравнение с моята плешивка.
Търти, ядовито е, но тури му пепел. Това да е.
Бъръльо и Уиш, ако може да дойдем тук, че ще се изнервим и ще ядем дървото оттатък. А не си струва.

# 932
  • София
Аз съм като жабата разчекната. И при хубавите, и при умните. Шсисипя, ма чакам храната и ми е неудобно да лъхам на 'лкохол на доставчика.

# 933
13, и мен ме заболя за количката ти докато те четох, тюх. Другия път да паркираш на три места на празния паркинг!

Минахме вчера покрай живо елхи и дребния реши, че иска. Аз се чудя искам ли, ще й чистя не ми пречи толкова или съм забравила. Ама се чудя колко ли струват.

# 934
  • Euskal Herria
Нямам място за елха. Украсявам само входната врата, масите и камината. И лампички на прозорците в хола.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 01:02 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 935
Ама, Сирос! Ти съвсем на добро момиче искаш да ме направиш. Ми, не ми отива. Пък.

# 936
Ама, Сирос! Ти съвсем на добро момиче искаш да ме направиш. Ми, не ми отива. Пък.
тцъ. В случая не си струва. Поредната провокация. Чели сме го вече.

# 937
Ули, ако имате парно и вземеш сега отсечена елха, гарантирано до Коледа игличките ѝ ще са на земята. То и без парно, в отопляема стая, това ще е резултата. Моят опит е такъв, за саксийна, не знам. Там е друга бира.

Аз си кротувам тук. От другата страна е все, "не пип че пляс", заслужава ли си въобще.

# 938
  • Euskal Herria
Понякога имам чувството, че там пишат хора с идеята да генерират трафик към  темата.

# 939
  • France
Трябва си пратя сивито на татти и мамма. Да взема някой леФ. Пързалки, свекърви, чужбини... сичко ми иде одръки.

# 940
Сирос, аз засега съм кротка. За възможностите си, де.

# 941
Ехеаз съвсем съм изпуснала в темата да се включа над 800 поста. Simple SmileУтре чакам мебели да пристигнат,че съвсем нямам търпение да се наместим.Нещо се притеснявам,че няма да успеем за празниците,ама живи и здрави да сме.Как сте Вие?Има ли болни още?Я се похвалете нещо.

# 942
  • Euskal Herria
Фил, хич не се надявай. Не можеш се пребори за Мис Драма или подобни категории. Имаш мнооого да се учиш. Wink
Уиш, няма смисъл да се хабим там. Точно "Кучетата си лаят, керванът си върви" е.

# 943
Хвърлих един поглед, всички не сте се стърпяли и сте на линия оттатък. Аз престанах да пиша там в момента, в който започнах да ги смесвам двете теми.
Ма верно тази тема огромен трафик генерира. Ти да видиш.
Яни, тя мисис Драма и тук се оплакваше, но след като Кротето я сдъвка, избяга с 1000км/час.

# 944
  • France
Какво да се прави, засърбяват те пръстите понякога. От време на време успявам да се самоплясна, но понякога не успявам.

Общи условия

Активация на акаунт