Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 112
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Да, щом аз се поддадох на драмата дет подминавам винаги.

# 946
Мен ме морѝ драмата със заплатите. Как не съм разбрала, че в България заплатите вече са като кленови листа - направо от дърветата се берат?!

# 947
  • София
Как листа, за богатите кат нас кленово сироп уе😂

# 948
  • София
А на мен не ми излиза от ума Гърцията като признак на просперитет.

# 949
  • София
Завиде нале?

# 950
  • София
ВъзргордЕх се. Имам селфи от плажа в гРЪция. Ако не вярвате, ще я пусна.

# 951
  • Euskal Herria
Благодаря, общество! Разсмяхте ме, от одеве се хиля.
Бъръльо, пускай селфите. Признавам си, че люто завиждам. Аз имам само един злощастен опит с ГрЪцията.

# 952
  • France
Сладурки Joy
Оф, скучно ми е. Прочетох си книгата, а няма нищо в интернет.

# 953
  • Euskal Herria
Какво търсиш? Книга, филм?
Аз съм се запасила с достатъчно четива (електронни). Отделно и доста книги съм накупила, ама ще си ги взема чак на лято, като се приберем. А повечето от тях до тогава излизат и електронно, та...

# 954
  • София
Те ме на. Туй позаровеното, че ми беше жежко. Хубава съм, налЕ?

# 955
  • France
Heart Eyes такава розоФка и кръгличка. Да те схруска човек Joy
Прочетох криминалната на Дж. К. Роулинг. Не беше кой знае какво, но ме занимаваше докато заспя. Искам нещо подобно. Да ми занимава кортексчето и да не се отвличам с черни мисли.

# 956
Ей че сте гадни. Опуснала съм въргала. 😂 Ама пъ съм боядисана и убава. 🥰
Ходих да чета,мии... ко да кажа. Мрън мрън,вечно и за всичко,много е дразнещо.
13,я не се ядосвай! 🤗 Случва се. Ще я оправиш. И вече не се муши при колоните. 😆
Карамелче,🤗 да ти кажа тегаво беше свалянето на дивана,особено едната част. 😅 Той само един младеж,шофьор на камиончето,вика от къде ще го хванете? Ми където е по-леко,къде?! 👀😂 Един час след това не си усещах ръцете,а сме го носили някакви 10-15 крачки и щях да го изтърва. Викам пускай го тука,ще се оправим. ММ после сам си го внесе това тежкото. Аз другите два малки пакета и лежанката. Въртях се,суках,но го внесох,че исках да видя какво е,що е. 😁 Не ме свърташе. Та така.
Заспивам аз,вие кротувайте,че ще заметат и няма да прочета. 😂 Чакайте до утре и по мой сигнал почваме екшъна. 😁
Айде лекинка! 🥱😴

# 957
  • Пловдив
Добро утро! От мен селско кафе днес Simple Smile

# 958
Благодаря за кафето, Мисти!
Днес ме чака ОИ като за световно. Все едно у дома не живеят хора, а стадо 🐖🐷🐖. Крайно време е за си купя робот, писнало ми е от прахосмука. Към прозорците няма да поглеждам. Част от първата пералня е на простора, другата се върти на сушене, до довечера поне още две такива упражнения ме очакват. Ще почивам утре, обещавам.

# 959
  • София
Кло, ти си направо машина. Аз и кучето едвам станахме. И аз се целя в прахосмучене и две перални, ама....ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт