Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 134
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 615
Ренко, спри се, бре Simple Smile бива ли така през ден такива количества сладки да правиш Simple Smile

Сиси, пробвай да не се ядосваш, лудите са навсякъде и си го изкарват на с нищо незаслужилите.

Уморих се, работата се увеличава, времето не...

# 616
  • София
Ренко иска да проям яйца, това е положението

# 617
Ренко иска да проям яйца, това е положението
'ми хайде жертвай се, че да се приключва. То не се трае.

# 618
Ули,това ще го хапваме сигурно месец.А може и да не издържи толкова 😁.Като дам на тоя и оня,и те свършват.Аз така или иначе си хапвам нещо сладко за десерт, по-добре да е домашно.Ако много те изкушавам,да спирам със снимките Mr. Green

# 619
Aaa, как ще спираш Simple Smile сакън. Не, аз съм свикнала, в началото само ходех и миришех шоколада и сладките на детето Simple Smile вече даже и това не правя.

# 620
Рекорда ми е около 40 дни без шоколад.Не мога, много съм пристрастена към него.Може да е малко,даже от малко имам нужда,но да го има.Ако имам здравословен проблем,заради който се налага да не го ям,не знам как ще издържа.Не че жлъчката ми е много съгласна с това, което ям,но за момента мога да го контролирам с хапчета.

# 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за кълките е късно - АпнААме ги. Wink другата половина утре, със сирената и салтанатите му.

и няма да си показвам войнишките курабийки. Simple Smile само ще намекна, че заради моите сладкоежковци са брибрани в един плик и ще вадя само по две на вечера. за двамата по една.

# 622
  • София
Оплаквам се от сладките на Рен! Много хубави, беее! Аз ще трябва поне двойна доза да спретна, че няма да стигнат. 🐷

# 623
С малчо на обяд гледаме новини и казват, че изпращат вече събраните писма към Дядо Коледа, като скочи този човек... аз, казва  още не съм си написал писмото, а те ще ги изпращат!?! Седна, започна едно, грозно го бил написал, скъса, почна на ново Joy То хубаво, писа, че искал "Пица бой", аз му се смея, да не му донесе само "боя" накрая JoyJoyJoy
Пак ще се замели къщата с играчки, в детската градина ще имат тържество, в къщи подаръци богато, че и рожден ден има на 19 Head Band

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 02:09 от Salilinda

# 624
Сали, харесва ми пожеланието към Дядо Коледа да е щедър 😁!

Ако видите Беболина как яде пиле с ориз ще ви се отядат дори сладките на Ренко ! Тъпче с цялата си ръка ориз в устата, после тъпче пиле,то стърчи навън,просто ужас!

# 625
Ренко, това за шоколада все едно аз съм го писала. И на мен често ми се въртят подобни мисли в главата.
Има моменти, в които изобщо не се сещам за шоколад, тези моменти са много краткотрайни.
Но има моменти, в които не мога да се спра, постоянно търся шоколад. Друго сладко не ме устройва.

Сис, не ги мисли тези клиентки. Точно кукувици. Светът им е крив и се чудят на кой да си го изкарат.
Много е сложно да работиш с хора.

Вижда му се края на този ден. Сядаме след малко да хапнем, ще си налея едно пръстче уиски или бейлис.

Хехе, Сали, много мило писмо! И много красиво написано. Браво на дечко Simple Smile

# 626
  • France
Сисун, и на теб не ти е лесно с тези луди Confused

Гроги съм...

# 627
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Горинич беше реалист "аз съм умерено послушен, но все пак искам подарък." Wink

сис бе, нали яде.

# 628
Човек убивам да видя Синеочка да тъпче някаква нормална храна в устата си! 😂
И за сладките на Ренко убивам. 😍
Сали,сам ли го написа Бобо писмото? 😍 Браво! Синеочка още не знае всички букви. Учи направо думи,а не буквите и мн ме дразни! 😆

# 629
Много се разхубавила темата Blush снежковците на Пандичките, сладките на Ренко, писъмцето на малък Сали - и красиво, и вярно написано. Ей, Сали, да го нацелуваш!

Прити, как си? Имаш куче?
А какво стана с на Жаки кучето?

Общи условия

Активация на акаунт