Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 598
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 840
  • France
Добра ви заран и от мен. Спи ми се. Искам да е петък, ама нормален петък - последен ден преди почивка, а при мен няма такова нещо Tired Face

# 841
  • София
Здравейте!

Фил, с деца всички сме така - яма нормална почивка, но си помисли само колко много ще ти липсват моментите с децата когато те пораснат и вече предпочитат компанията на приятелите си. Още малко и твоите момчета ще са вече по-самостоятелни, ще имаш възможност да си отделяш час-два за себе си от време на време.

Вали и става кишаво и отвратително тук.

Нареждам се на опашката до недоспалите. Искам второ кафе вече.

Ени, а с килима какво стана? Успя ли да го купи вашият приятел? Онзи, който си беше харесала , или друг?

# 842
  • Германия
Хайде и аз в редиците на недоспалите. Легнах в 1, в 2 се събудих, после в 3 пак - до 4 пуших и окончателно ставане в 7. Чакам да стане обяд да полегна за 2 часа.
При нас е студ, няма дъжд, няма сняг, само студ.

И аз се бях сетила вчера за килима на Ени. Ени, дай отчет какво стана.

# 843
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Реших да закусвам, прехапах се, това явно е знак от съдбата да не ям!
Ядсосах се, боли ме главата, дрънкаме се с ММ заради  битовизми, излизат проблеми и разходи, непланирани.

# 844
Аз писах още преди,тук е килима. 😊
Точно този,дето исках. 🥰

# 845
В коя лаборатория са най- евтини антигенните тестове? Щото за да ида на банкет,ще трябва да се тествам Wink Пък аз банкет не изтървам вече 😜😁

# 846
  • France
Ние със Славито вече направихме първата си беля за деня. Резултат- компот на стратегически места по пода и по мен Dizzy Face

# 847
  • Пловдив
В коя лаборатория са най- евтини антигенните тестове? Щото за да ида на банкет,ще трябва да се тествам Wink Пък аз банкет не изтървам вече 😜😁
Рамус, 10кинта.
Аз па пропускам...пак...тоя на танците. Не, че тръмнех да ходя, ама тъй...удъртях Head Band

На Шипка онли дъжд. Проливен. На село тоже...наште са в стрес как щяло утре да се случи заколението на прАсето...ооох! Дайми сила! Омммммм!

# 848
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

безплатните пред моловете свършиха ли?

# 849
  • Пловдив

никога не са били безплатни...поне при нас.

# 850
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Пред моловете не са точно безплатни Simple Smile , теста може и да е "безплатен" ,но се плащат 10-15 лева за обработка

# 851
ох, забравих, извинете.

в Истанбул на летището тестовете ни бяха по 10 евро - ПСР, с кодовете, сертификатите и всичко. Sad и стават за час - час и половина.

Sad

# 852
Добри,в някои отношения,няма държава,която би успяла да си съперничи с България 😁

# 853
В много отношения! Особено когато става въпрос за фалшифициране!

# 854
не сме само ние. хората се чувстват притиснати и...
прочели сте за германеца, нали? Sad не мога дори да си представя в какъв страх от службите живеят.

Общи условия

Активация на акаунт