Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 239
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 185
Хитруша си тииии, хитруша Wink

# 1 186
И съм бърза. Инстантпота уцели джакпота. Simple Smile Да му е честит на Уишмастъров. След малко ще го информирам, да се радва.

# 1 187
Уми,изобщо не е дразнещо да споделяш,даже вероятно ти се дразниш от всички съвети и реплики от типа 'И аз бях така,но ето ме сега джиткам навсякъде",но всички те са за добро.
Ето ти мнение и от другата страна.Аз направих като теб и сега се проклинам,защото се чувстваш провален И заради това,че е можело да успея,ако бях започнала да карам активно веднага след книжката.Не,че е невъзможно да започнеш и на по-късен етап,но сега ще ти е много по-лесно.
Ехх,как съпреживявам всичко,ако знаеш...И аз ревяща,гледайки си паркираната кола,отивах на автобуса..
Така че,напъни се! Ако и след известно време продължаваш да се чувстваш все така неуверена и трепереща при всяко качване на автомобила ,тогава помисли за отказване.

# 1 188
Аз да не пропусна да раздам ум и разум. Уми, като те е страх, започни със съвсем малко - едно кръгче по вашата и съседната улица за 5 минути. После увеличи кръгчето с малко. Няма начин да не свикнеш поне дотолкова, че да можеш да ползваш колата за елементарни маршрути.

# 1 189
Добри съвети от всички, Уми, рано ти е да се отказваш. Моя колега, с 20 годишна книжка "на трупчета", сега изкара цял един курс, за опресняване и най-сетне се реши. Не трябва да чакаш живота да те застави, трябва сама да се пребориш и то веднага.

# 1 190
Откарах 3! часа в Кауфланд. 🤭🤐😆 Баси пререждането,нищо не мога да намеря. Накрая си прибирам нещата в багажника и се сещам,че половината съм забравила да купя. Айде обратно. 😅 После и до Спиди и се прибрах нааай-накрая.
Да е честит подаръка на Уишмастъров. 😆
Уми,подсети ме как гаджето на сестра ми преди 1000 години ме качи в колата му да ме учат да карам. 😂 Аз пикла на 17 години,ама шофирАх една бърза лада. 😁😂  Та ако не искаш и теб на сила да те качим,утре с колата на работа! 🤗

# 1 191
Уиш, честито, кой си избра? Simple Smile
Ти се бъзикаш с Уишмастъров, ама моя мъж на Никулден пече риба в уреда, снощи боб почти изцяло сам сготви. За пръв път има интерес към готвенето, и желание той да прави нещата, та аз с кеф насочвам и си седя отстрани докато те с Потчо готвят Grinning

Уми и аз съм за лека-полека. До магазина, малко по околните улици. Паркираш няколко пъти, караш без посока, и без да бързаш. По малко и ще свикнеш.

# 1 192
Твоя модел си избрах, Ваичка. Много благодаря за препоръката!

# 1 193
Надавам се да останеш доволна, поне колкото мен. Откакто го имам само една баница пекох в печката. Не съм я пипала за друго.

# 1 194
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
vaychka, моето говедце (мъж) ще стои гладен, ще маже филии, или ще излезе да си купи нещо, но няма да пипне да готви... Заварвала съм го да яде колбас, кисело мляко, някакви бисквитки, или каквото е докопал, при условие, че има сготвено в хладилника, и то защото го мързи да си сипе и стопли...

# 1 195
Съншайн, същият. Само дето си сипва евентуално, и притопля. Но, сега с уреда му е много интересно, честно. Да пуска налягане, да натиска копчетата и да му пиука. Като малко дете Grinning Ама снощи готви с кеф, бели, реже, чисти, сложи почти всичко сам, и си пусна уреда, само ме пита на колко минути. И само се хвали колко вкусен боб е сготвил Simple Smile)
Аз го окуражавам естествено, вече познай кой ще готви боба.

# 1 196
Като дойде, мисля да му направя сефтето с крем карамела на Сирос, тая съсипница на диети.

# 1 197
Айде сега, от едно парче, нищо й няма на диетата. Stuck Out Tongue То количеството е малко, не знам дали обърна внимание, но предвид, че става бързо, може на няколко пъти, повече да се направи.

# 1 198
Едно парче, ама какво!

# 1 199
Съншайн, същият. Само дето си сипва евентуално, и притопля. Но, сега с уреда му е много интересно, честно. Да пуска налягане, да натиска копчетата и да му пиука. Като малко дете Grinning Ама снощи готви с кеф, бели, реже, чисти, сложи почти всичко сам, и си пусна уреда, само ме пита на колко минути. И само се хвали колко вкусен боб е сготвил Simple Smile)
Аз го окуражавам естествено, вече познай кой ще готви боба.
Това и да го видя вкъщи,няма да го повярвам 😂.Само скара и мезета прави.С второто нещо се забави тая година.Ама как им бае,всяка вечер след работа ходи на тавана да си ги гледка 🤣🤣🤣.Хвърлил е око на супер дупер скарата ми на Делимано,но не я давам.Вадя я дваж три пъти годишно най-много 🤫🤭,седи си новичка в кашона,и чака да ми дойде музата за пърленки или гриловани тиквички 😂.Трябва да я изкарам скоро,ако се сетя къде я скрих 🤣
Време ли е за 🍷 🤔

Общи условия

Активация на акаунт