Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 097
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 200
Ако знаете каква цигулчица си пекнах днес, с мед и орехи, завиждайтИ. Трябва да е диетична, ама с тези добавки.…

# 1 201
А ясно.... щото аз едно триъгълниче си отрязах само Stuck Out Tongue

Кло, за завиждане си е.

Ренко, баш е време.

# 1 202
Мразя студ!
И чавето не ще на тренировка, ма не щото й е студено, а щото много изморена била, днес чели, преразказ правили, задачи решавали... та ше я огрее стоенето у дома мисля аз...
И не е рано за вино, никак даже не е рано, и аз обмислям да си налея...
И тиква с мед и орехи ми се яде, и няма кой една рецептичка да каже... ма то пък като каже, та сякаш ше седна да я правя тая тиква...
И като се гледам къв съм мрънкалник, чак аз не мога да се понасямммм

# 1 203
Мързи, специално за теб!
Тиквата ми се видя сухичка, затова след като я нарязах, първо я задуших на пара, за около половин час, наредих я в тавата, намазах мед и поръсих със смлени орехи, запекох я на вентилатор, докато на крайчетата се оформи лека коричка. Бързо, лесно, вкусно.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 18:24 от 💙 Clo 💙

# 1 204
Ах, Кло, покапах се чак Simple Smile Ммм! Вкусотия!
Предателките с крем карамела изобщо няма да ги коментирам. Фръц!
Аз се подслаждам с горещ шоколад.

МУ може да готви разни неща, но няма желание. Или хайде да кажа така - рядко има желание, най-вече за неща, които аз отказвам да пипна и ям. Скоро си наготви цяла тенджера шкембе, яде си я сам няколко дни.
От време на време се смилява пред моята готварска немощ и влиза в кухнята.

# 1 205
Най-накрая се добрах до форума! Един час мъчих Беболина да яде супа,още един час се опитвах да я накарам да влезе в банята и още два часа я успокоявам след това. Най-накрая се предадох и пуснах Пепа! Сега всички сме щастливи! Сипах си 🍷 и готвя басмати с телешко и маслини 🐷!
Уиш,завиждам за покупката! Аз се прецаках преди време със слоу кукър ,но въпреки всичко ми е незаменим помощник и без него не знам как съм живяла! Следващия път ще е уреда на Ваичка!
Пандито да не лайква само ,а да вземе да драсне два реда 🤗

# 1 206
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поредния ужасен ден ... Sad
От понеделник ми тръгна на зле, и усещам как се разпарчетосвам вътрешно.

# 1 207
Здравейте момичета! Честито за уреда на Уиш! Много му се каня, всеки път Вайчка, като пусне линк, но майка миналата година ми подари мултикукър на филипс, ползвам го много, ама този повече ми харесва.
Лоли, дръж се де!
Болните да оздравяват!
А ние след цели два славни дни на детска градина от утре сме пак в карантина Disappointed Relieved Дете от групата е с положителен тест, дано мине леко само!
Аз пия вино и съм пред припадане, трета нощ ни съм спала, а за капак и ми дойде, аха да я официалзирам менопаузата и пак на нова сметка, измъчи ме.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 20:33 от Salilinda

# 1 208
  • София
Здравейте, общество!

Сис, не мога да смогна да драсна. Доде ви изчета, все ми излиза работа. В офиса съм и между клиентите четох, че нещо ви изпущих 2-3 дни поред и много материал ми бяхте подготвили. Добре, че не съм в училище да правя преразказ, защото все ще пропусна някого или нещо.

Най-важното, което запомних е, че пак се гласим за Малдивите.

Скан, много ми е криво за заплетената ти ситуация. Акъл в това положение не мога да дам.

13, и на теб съчувствам за пубертетските неволи.

Сис, да оздравява бързо Беболина!

Рен, и на теб да ти минава вече. Шефчето доколкото запомних се е пооправил. Браво на юначето!

Уиш, честит уред на Уишмастъров!

Сали, думи нямам - карантина, недоспиване... Сипи си и втора чашка, душо, друго не ти остава.

Уми, аз също ще дам моите 5 стИнки, нищо, че не съм шофьор. Ама не съм, защото ме е страх да карам, така че много добре те разбирам. И все пак, при наличие на шофьорска книжка трябва да пробваш поне да се отпуснеш. Първо на къси разстояния. Толкова нерви изхаби за тази книжка. Не може просто така да я оставиш неизползвана.

# 1 209
А тиква где?
На тренировка бяхме все пак, сега пия вино и готвя пилешка супа

# 1 210
Мързелота, жива да си! В багажника на колата цяла седмица стои една тиква. Сигурно е станала на сладолед. Аз най-обичам тиквата изпечена натюрлих без нищо или със сирена. По тиква с мед, захар, орехи не си падам.

# 1 211
И у нас, върху хладилника седи от 2-3 седмици една тиква и все не ѝ идва ред. Ще взема да я метна. И аз като Уиш или без нищо, или със сирена я уважавам.

# 1 212
  • София
Добър ви вечер. Сипахте ли си аперитиФчето? Пак ли за манджи си думите, ненаяли се? Нямам тиква, но имам батати. Пекнах ги във фолио и то почти като тиква.
Сега пък за инстапот ли да се чудя дали ми трябва?
Моля, много, за рецепта за тиква със сирена.

# 1 213
Най много уважавам тиквата в баничка...  и баба да ми я направи.
Ох да се оплача - напоследък само розе и бяло вино къркам, а днес си налях от червеното - ами от една чашка и вече ми се замота главата, отвикнала съм. Разглезила съм се. Оплаквам се на ММ  по телефона, щото още не се е прибрал, и той щастливо - оу бързам да си идвам значи... надежди некви таИ чилякът... направо му предсказах близкото бъдеще -  в 10 съм заспала.

# 1 214
  • Пловдив
Тиква...мин.година открих, че мога да я ям само със заквасена сметана Simple Smile инак и на тиквеник, ма ич не е по правилата...та по този повод ми е криво, че много се опущих Confused шкембо е пред мен 1км...уф...

Общи условия

Активация на акаунт