Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 274
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 2 415
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Съншайн! Здрава и обичана да си!
Заспах чак в 8 сутринта, 2 часа сън - стига толкова. Добре, че днес нямам нищо важно.

# 2 416
Кацнахме у свекитата. Жената наготвила сто неща, от вратата направо на масата се настанихме.

Посрещна ни сняг и рижав беладжия
Скрит текст:

Animal Cat2

Със свеки пием кафе и мъдрим утрешното меню. Съвсем класическо го измъдрихме: руска салата, пържоли, баница.

Панде, как сте?

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 22:08 от Birdflower

# 2 417
  • София
Съвсем на вещерско сборище сте го обърнали 🤣. Карти, късмети, орисване....

Лоли, да си жива и здрава.

Попи, милото вълченце. И моето повръща и това на синът ми, но мина за ден.

Как е Пантичка?

# 2 418
Re, колко време го държа гладен?  Вълчан само веднъж повърна, но от другия край още е трагично положението. Тъкмо наля малко мръвка, сега ще се върне в изходно положение.

# 2 419
  • София
5,6 дни Попи, ще навакса после.
Отидохме за един зъб, направи му други два, на 02 пак. Ена и тя се нареди на стола.

# 2 420
Не идвайте в Лидл 👀🙄🤬🤕

# 2 421
  • София
Прочела съм ти мислите явно. 💋

# 2 422
И аз. Направих ляв завой покрай нашия Лидъл и го подминах, най-съзнателно. Най-рано ще вляза в супермаркет догодина. Heart

# 2 423
  • sf
Ок, ще ида в Била 😆
Днес донапазарувам и утре ще чистя, че имам още едно куче на гости и е егати погрома.
Много странна работа, вчера уж ми дойде, днес нищо.

# 2 424
Аз си забърках 3 ароматни свещи,много яко се получава. 😍

# 2 425
  • София
Авторски, дизайнерски, блог, страничка, Айде.

# 2 426
Бързаш,Мид. 😆 Чакай да видя колко/как ще горят,колко ще миришкат и т.н. 🥰 Сега ще се уча тепърва. Но мисля да подаря за НГ на приятелки. Трябва да купя и още 100 неща,ама лека полека.
Като изстинат ще ви ги покажа. ❤

# 2 427
  • Германия
Аз си забърках 3 ароматни свещи,много яко се получава. 😍

Веднага покажи доказателство.

Съншайн, ЧРД, от късмет да не се отървеш през следващата година.
Майката на  wind and fog също да е жива и здрава.

# 2 428
  • София
Попи, 48 часа. Много вода пи. Според мен и 24 щяха да са достатъчни. На синът ми кучето му сложиха инжекция, но те се панират.

# 2 429
Хелоу, любими! Има една порода невървежни несретници, аз съм от тях... Снощи накарах Недовършения да се кълне пред кинжал и пистолеД, че днес няма да ме занимава, нооо, за добро утро мама вдигнала кръвно до небесата, с жесток главобол и никаква сила... Топих й краката в гореща вода, давах хапове, а фризьорът ми беше на тръни, през 10 минути я чувах по тел... После скоросто пазаруване и дОма, да видя болнИцата. Една идея е по-добре, но не е както трябва. За сметка на това пък, невероятно талантливата ми приятелка-фризьорка ме направи тоооолкова ФАКТИЧЕСКА! ( това ни е любимата закачка -  днес искам да ме направиш неземно фактическа). Joy Та,  сега изключително фактическа и по пижами се подготвям да изпращам някаква година, която ми разгони фамилията. Халапеньо пощуря да ми сложи  обеци и успя... Огледа ме критично и отсече - не съм виждал по-нелеп човек - с пижами и перлени обеци. Но от теб не мога да очаквам класа Stuck Out Tongue Winking Eye
Знае как да ми вдигне адреналина Simple Smile
Панди, дай някакъв сигнал, тревожим се!  И куч на Попи да се оправя!
Честит ден и на мама на Уинд! Здраве, дълголетие и щастливи моменти да има с прекрасната си дъщеря!
Ако нещо съм пропуснала, извинетИ. Гуш от мен.

Общи условия

Активация на акаунт