Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 270
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 2 430
В нашия лидл нямаше много хора, излизах по други задачи до центъра, на връщане се сетих, че вчера забравих да купя уни сос, а го ползвам при мариноване на мръвките. И да не само едно шишенце сос взех кухненска и тоалетна хартия, че моите са на свършване.
Ени, чакам да покажеш свещите.
Сега ще ровя да търся рецептата за баклава, която правих миналата година и ще си ритна дупето към кухнята.

# 2 431
Бърди, много красиво!
Рижкото 😍

Ени, и язе съм ти приятелка пък. 😋

Правя си заготовки за утре и си чакам гостите. Моите отидоха на фризьор, та малко ще си чуя мислите.

# 2 432
Сиросче,чакай да ги догодя и ще има за всички. 🤗
Ето ги първите бутикови,авторски,дизайнерски свещИ Ени'с кендълс. 😂🥰 Не ми се смейте много.
Ще трябва и снимането да науча. 😂

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:24 от Anyyyone

# 2 433
  • София
Ено, много са яки, записвам се за поръчка.
И подбутвам да направиш страничка и да предлагаш по желание на клиента, не е рано.

# 2 434
Браво, Ени, много са красиви. Жалко, че не можем да усетим аромата Simple Smile
Щом ти е интересно и приятно, полека-лека задобрявай и действай със страничката.
Преди няколко години поръчвах коледни свещи от едно момиче във фейсбук. Моята така и не съм я запалила, жал ме е Simple Smile Следя момичето, явно има много работа и много поръчки.

Рижкото вече успя да ме одраска и ухапе. След това просто се настани в скута ми, хич не го е еня аз искам ли или не.

# 2 435
Ени, чудесни са!
Съгласна съм с Мид. Побууууут и от мен.

# 2 436
  • София
Много странна работа, вчера уж ми дойде, днес нищо.
Беше ти извън плана, нали? Не се шашкай, но иди след празниците на доФтор. Аз бях т ръгнала да си пиша завещанието, оказа се пролапсирал полип. И аз трябва да ида да ме видят.

# 2 437
И по другарски-оЦтъпки 🤪😂
За мен с аромат на бяс 🤣🤣🤣,и леки алкохолни нотки 😁
Пубера е във фаза.Майка ми е изключително търпелив човек,но чак и тя каза,че е ужасно нетърпим.И се чудеха снощи,що крякам постоянно 🙄

# 2 438
  • София
Здравейте!
Не съм ви чела. Ще наваксвам тези дни.
Изписаха ни. В стабилно състояние е. Лошото е, че диагнозата малко се промени. Хубавото е, че благодарение на уроинфекцията хванаха друг проблем, който иначе щеше да остане скрит неизвестно до кога. Оттук нататък ще имаме проследяване от нефролог поне 2-3 години и промяна в храненето.
НО е малък дявол.
Засега не мога да пиша повече. Още не знам на кой свят съм. Опитвам се да разбера по-подробно какво означава диагнозата, защото лекарите обясниха , но на мен в последствие ми изникват въпроси

# 2 439
Панди,🤗,ще се справите! Радвам се,че ще сте за Нова година у дома,а не в болницата! Бързо да оздравее Пандичка 🍀

# 2 440
  • Германия
Панди, радвам се, че сте се прибрали. Щом е открит проблема ще се реши.

Ени, още преди да прочета ароматите си заплюх квадратната чаша. И като ги прочетох пак нея избрах. Обожавам лавандулата, което ме подсети че имам ароматна свещ с лавандула и си я запалих.
Съгласна съм с другарките, направи още няколко и започвай да ги предлагаш.

Карамелка, очаквам доказателство колко си ФАКТИЧЕСКА Kissing Heart

# 2 441
Ех, Панди, записвай си въпросите и после питай лекаря. Хубаво е, че дявола е малък. Ще сте под наблюдение, щом трябва и диета ще спазвате. Вярвам, че организмът на малката принцеса ще се справи и всичко ще е наред. Може да е бавно и славно, но ще го преборите проблемът.
Ени, нареждам се на опашката! Супер са свещите, обожавам, имам много и най различни. Повечето са тематични за Коледа и Великден, тях не ги паля, свиди ми. Те са във форми на снежни човеци, дядо Коледовци, коледни звезди, пилци, яйца, абе .... всякакви. Сигурно са над 20 броя. Ползвам си ги за украса. Само такива, като твоите паля, то и за тях ми е скръндзаво, но по ми се откъсва от сърцето.

# 2 442
Ени, чудеса твориш. Хайде и от мен, хобито да се превърне в печеливш бизнес. Heart
Радвам се за малката ПанТичка. Heart

# 2 443
  • Пловдив
Панде, всичко ще е наред!

Ено, взИмай се в ръки и почвай бизнес! ЧулЕ? Начи ено ателие за маникюр и свещите тоже. Тая под блока баш така действа, ама продава чужди, де, не ги твори тя... Ще помагаме! Kissing Heart

Викам си тая вечер да не пия, а? Thinking Simple Smile  ИзкъпАх се и на дивано по пижама...кеф е, нали Кармелота? Simple Smile
Синчето още скита на вън...ей, начиии... Ренко, още ко ли ни чака?

# 2 444
  • Somewhere in the World
О,Панде, радвам се, че сте си в къщи!
Браво , че са хванали лекарите и другото- ще го проследят и ще излекуват Пантичка, всичко ще е наред Hug Flowers Four Leaf Clover

Ениии, браво, момиче! Не се помайвай и регистрирай де що се сетиш да продаваш 👍 а аз се записвам за една лилава свещ 😍

Общи условия

Активация на акаунт