Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 117
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 2 445
Така. Руската салата готова, баницата късметова се пече, малката ме вбеси, та крещях като идиот ... нормално. ММ още го няма... и това нормално. Аз си налях вино - те това е повече от нормално...

Панди, радвам се за вас.

# 2 446
Радвам се,че ви харесаха свещите. 🤗🥰❤ Златни сте вие,как ми давате кураж! Благодарна съм ви много. ❤

Панде,ще се оправи малката,сигурна съм. А ти не прекалявай с четенето,че то в нета... 😖 Гушки! 🤗

И аз днес няма да пия. 😁 Пазя се за утре.

# 2 447

Ето една малка част от коледните ми свещи. Как да запаля това бижу?

Изпекох баклавата, сега да се охлади малко и ще слагам да
правя сиропа.
Нещо ми играе кръвното и ме боли съответно главата. Пих беналгин, дано да ме отпусне

# 2 448
Пандич, добре, че сте вкъщи. Вкъщи и стените помагат. Ще се оправи малкото Панди!

Мале, като гледам, направо сте стегнали софрите за утре. Освен да пристигВам, така и така сте се подредили...
За утре ми останаха салатите и баницата. Основното се маринова, десертът също готов. Помощници ще има, та лежерно ми е.

# 2 449
  • Somewhere in the World
Айдее, настъпи апокалипсис в къщи! ММ го боли гърлото и света ще свърши Confused
Аз естествено нямам никакви лекарства, за това мед да хапва и чай…ще се пригаля да скоча до аптеката, няма как.

# 2 450
  • Пловдив
Уф..тийна се прибра одеве и пак почна старата песен на нов глас Confused Що сме другаде и не можел да иде с компанията у едното момче за НГ? Щял видиш ли да ни доказва, че може да се оправя сам, разбирайте да се разчита на него и нищо лошо нямали да правят...
Ай, ай, ай...що ли ми звучи познато? Grin
Казвам, че те първа ще има мнооого поводи за подобни сбирки, той не вярва и се смее...Колелото се върти. М да.

# 2 451
Добра вечер Simple Smile
Сколасах да пиша.
Радвам се, че сте си у дома, Панди. Представям си какво ти е, но се надявам, че като е открито, бързо ще вземат мерки и всичко ще е наред.

Ени, много красиви свещи, направо им усетих аромата пре, екрана.

Не знам какво друго исках да пиша.
Видях една две идея за меню за утре, ама давайте още Simple Smile

То аз още не знам колко ще работя, ама ще се накарам да не е много. Пфу, това пусто комунистическо възпитание да сме отговорни, пък да не оставяме днешната работа за утре Rage

# 2 452
Ули, зарежи го това възпитание. И аз така - много възпитана, колежките слагаха софрата, аз клепех в офиса.
Менюто у нас - яйчена и млечна слати, основно - телешко бургиньон, десерт - подобие на тирамису, баница и мезета.

# 2 453
  • Пловдив
Ули, кво възпитание баш по това време на годината? Rolling Eyes  Хич нямам таквоз аз.

# 2 454
Само да съ ОТБЕЛЕЖА-БОЛИ МЪ ТИКВАТА, много, кръвно 120 на 78,а тя ще се пръсне! Утре ша въ чета, пих нурофен, беналгин, има течен аналгин, ма ша се въздържа! Слагам на челото и слепоочията картофени сурови резенчета, поръсени с мляно кафе, туй ми го каза 1 колежка! Отювам да пробвам!
Подробности маняна!

# 2 455
Наядохме се с детето като прасенца 🐷. Беболина продължава да дъвче сухар и да ръси трохи по канапето ,а в къщи е като бойно поле от разхвърляни играчки, но ми е топло и празнично 🥰

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:17 от Sissy

# 2 456
Панди, гуш за теб и за малкото съкровище Kissing Heart  Съжалявам, че минавате през това, но всичко ще се оправи! Ние сме с теб Heart
Ени, ах ти, момиченце, колко ме ядосваш! Пълна си с таланти и непрекъснато си намираш оправдания да не ги презентираш широко. Свещите са страхотни, както и всичко, което твориш с ръцете си! Бъди по- уверена в себе си. Ти можеш! Тринки също, да не се ослушва и тя, аааа!
Мисти, съчувствам ти за тийнските неволи, но и дечко разбирам. Иска да е част от неговата си общност, но вие най-добре си познавате детето и най-трезво ще прецените ситуацията. Аз те каня на пижамено парти Simple Smile
Якче, махнах грима и обеците и вече  съм най- обикновена  дебело-розова бабка Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:28 от Caramella

# 2 457
  • Пловдив
Страхотна мацка си! Kissing Heart

# 2 458
Кармелита, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 2 459
Направо се затрих аз, ама да се обадя все пак.
Малкото Панде ще се оправи, така ми се дава. Само мама да диша дълбоко и да знае, че и това ще мине! Страхотно е, че е хванат проблема.
Свещите на Ени, направо разкош. Толкова уют създаваш в дома си, златнички ръце имаш🥰
Мисте, моя бивш тийн, рано му дадох пълното си доверие....и се възгордя, че е голям. Не ме изправял на нокти никога. Имаше напиване веднъж (за толкоз знам де), поговорихме, че алкохола е за удоволствие не за омазване... и май разбра.
Ама, си е до дете де. Малката ще е пожар и  ще опровергае горните писания😀.
Ще водя приятели на село, мъжкото тяло е на работа, та се чудя, кой ще ми влачи багажа. Освен това съм на работа до обяд, май се напрегнах нещо.
Весело да ви е на всички сладурки...
Бързо се редактирам с поздрав за Карамелка🤗

Общи условия

Активация на акаунт