Звездни компромати - Декември'21

• 301 432
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Ей го на с Топузаков ( той още ли е с Весела, по скоро и със нея)

https://www.instagram.com/p/CX0xxelvsAO/

Нещо е сменил стила... остарява ли, що ли

Като спомена Калина, тези дни се фукаше с тапия за Б2 английски
https://www.instagram.com/p/CXyT90nMd88/

Тотално не е на център милата, личи си че мъж около нея не се е завъртал напоследък.

# 2 281
Ретро, захар, коледно....

Джони Деп - Уинона Райдър 1990г
Скрит текст:

Брус и Деми
Скрит текст:

Ракел Уелч
Скрит текст:

Белмондо- равносметка с кафе и куче
Скрит текст:

Ким - млада и прекрасна
Скрит текст:

Ален Делон и Роми /щастливата им Коледа/
Скрит текст:
Скрит текст:

Барбара - с невинен израз
Скрит текст:

Мерилин - зимно и не толкова..
Скрит текст:
Скрит текст:

Лиз и Ричард Бъртън с все деца и коледно/страхотен глезен/
Скрит текст:
Скрит текст:

Джейн Менсфийлд - по-скандална от днешна Емануела
Скрит текст:
Скрит текст:

Елвис с малка Лиса-Мари и коледно
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Кралици разни - истински и в роля

Грейс и Рение
Скрит текст:
Скрит текст:

Десетгодишна Елизабет с  баща си Джордж VI
Скрит текст:

Хелън Мирън/Елена Лидия Миронофф/
Скрит текст:
Скрит текст:

Пол и Мери Маккартни 1970
Скрит текст:

Лайза Минели
Скрит текст:

# 2 282
Благой имал рд и Златка качила сторита от празненството.
То са мазни чалги, то са гюбеци, то са салфетки...
Тия неща не бяха ли актуални преди повече от 10год?
Или аз нещо съм се бъгнала и не съм в крак с актуалностите покрай начините ми на разпускане и празнуване- вечеря и после пиано бар или някое клубче?!
По тия чалготеки не ходят ли само някакви хлапетии?

# 2 283
Не знам дали беше добра идея да пускат снимки на Лиса Мари, току виж някой се подсети и  се включи да ни обясни какъв мачо мен е имала....

# 2 284
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благой имал рд и Златка качила сторита от празненството.
То са мазни чалги, то са гюбеци, то са салфетки...
Тия неща не бяха ли актуални преди повече от 10год?
Или аз нещо съм се бъгнала и не съм в крак с актуалностите покрай начините ми на разпускане и празнуване- вечеря и после чиано бар или някое клубче?!
По тия чалготеки не ходят ли само някакви хлапетии?
Линк? 😀

# 2 285
Би трябвало и нямащите инстаграм да могат да видят сторитата от този сайт
https://insta-stories.online/Zlatka_raykova

# 2 286
Готини снимки. Замислих се, че и в селебрити света макар всички да са известни има ралични нива на популярност. Елвис, Мерилин Монрое, Бийтълс, Принс и М.ДЖ са си в тяхна стратосфера  Такова ниво на известност ала iconic се достига адски трудно и не всеки го може. Това са хора, за които са затваряли улици, стадиони, молове, кина, хотели и тн. Не са можели да слязат на улицата сами , без да се появят купища фенове около тях. Да не говорим за хилядите фенове преследващи ги навсякъде по света, стоящи с дни пред хотелите им
 и припадащи по участията им. Това просто е next level. Другите са просто известни. Ким Кардашиан, Кание Уест, Дрейк, Риана, Били Айлиш,  Шакира, Дненифър Лопез, Карди Б, Джъстин Тимберлейк и тн никога няма да достигнат това ниво, колкото и да се напъват, колкото и албума да продадат и концерта да направят. А много им се иска. Ето затова са ми интересни тези личности, защото техният живот е доста по-уникален, интересен и различен от този на general celebrity.

# 2 287
Мили мои прекрасници, в пристъп на паника ще оставя това тук.
Мазно, мазно, та чак потича през екрана
Скрит текст:

# 2 288
Не знам дали беше добра идея да пускат снимки на Лиса Мари, току виж някой се подсети и  се включи да ни обясни какъв мачо мен е имала....
За едни мачо мен е нацепен батка, който обича да ти тропне по масата. За други е фин, мил и чувствителен мъж с обноски, въпрос на вкус! People Information Desk Person Оставете я Лиса Мари, тя си е изживяла това, което е имала с него. Кои сме ние да я съдим?Rolling Eyes

# 2 289
Хари, Меган, Арчи и Лилибет, страхотни...

Скрит текст:

# 2 290
Хари с фотошопирана коса, снимката пише, че е от лятото, явно бебето е порастнало страшно бързо, баткото също. Май месец изглеждаше така

# 2 291
Хари, Меган, Арчи и Лилибет, страхотни...

Скрит текст:
Много е сладка Лилибет! Heart Eyes Страхотна снимка наистина!

# 2 292
  • Стара Загора
Кейт Мидълтън украсява елхата
Скрит текст:

# 2 293
  • Sofia

Честно казано има хора като мен, на които им е много по-интересно да четат за някакви факти, подплатени с аргументи, отколкото 123 страници с натяквания за Антония, колко било евтино и какво не можела да си позволи и т.н. безкрайно досадно за тази с нищо друго неизвестна и безинтересна личност. Но прескачаме на кой каквото не му е интересно.

Dua Lipa и Anwar Hadid са се разделили. Вече се коментира масово и предполагам е вярно. Бяха ми много симпатични като двойка. Дано покрай раздялата напише хубава музика, много ми харесват нейните песни.

Джеймс Франко разказва за пристрастяването си към секса и че е изневерявал на абсолютно всичките си половинки (статията е на английски). Помня, че имаше обвинение от някакви студентки.

# 2 294
Точно четох статия за Джеймс Франко - https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-59765052 Признал е, че е спал със студентки и не е говорил толкова време по темата, защото осъзнавал как наранил много хора. По това време се бил възстановявал от зависимост и не мислил адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт