Звездни компромати - Декември'21

• 301 495
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 310
Тя най- накрая го е напуснала след 16 години тормоз. Биел я е, пиел много. Имат 2 деца. Малкото вече с доста проблеми в училище. Побъркал е и децата. Сега отгоре на всичко не може да си вземе децата, избягала е. Ужасна история. На мен от екрана ми изглежда хрисим и ведър, а то..

# 2 311
На мен пък лошо впечатление ми прави Мариан Вълев, който и в живота го играе винаги лошото момче. Груб език, винаги вмъкнати цинизми, а той все неразбран, недооценен и от зрители и от жените.Има вид на пияница, но не от интелигентния тип.
Сега се сетих и за оня Георги Стайков - ужасен за общуване. Не мога да си спомня по какъв социален повод моя приятелка си бе репликирала с него във ФБ, директно я нарекъл с простонародната дума за женски гениталии. Тя беше ужасена, защото е фин, диалогичен човек и най-малко това очаквала като аргумент.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 23:49 от проксима

# 2 312
Тя най- накрая го е напуснала след 16 години тормоз. Биел я е, пиел много. Имат 2 деца. Малкото вече с доста проблеми в училище. Побъркал е и децата. Сега отгоре на всичко не може да си вземе децата, избягала е. Ужасна история. На мен от екрана ми изглежда хрисим и ведър, а то..
Кошмар! Наистина не дава вид на такъв.

На мен пък лошо впечатление ми прави Мариан Вълев, който и в живота го играе винаги лошото момче. Груб език, винаги вмъкнати цинизми, а той все неразбран, недооценен и от зрители и от жените.Има вид на пияница, но не от оня интелигентния тип.
Мариан Вълев още не може да излезе от образа на Куката...

# 2 313
Тази клюка за Васил Драганов къде я чухте?
Дано да не е вярно, това което описвате

# 2 314
Този Драганов доколкото помня звездата му изгря в чалгарската ТВ Веселина. Още оттогава ми е неприятен, водеше някакво пумиярско предаване. После в някакъв обичаен за бТВ треторазряден сериал се снима...

# 2 315
Случвало се е да слушам поздравителната програма по Радио Веселина преди години и най-грубият водещ, който се караше с хората беше Васил.
Вълев не иска да излиза от ролята на Куката, това е неговото амплоа.
Май беше в Черешката когато бяха на една маса с Донков и се надпреварваха кой да говори по- тежкарски и на жаргон(брато, тва-онова) . Толкова ми бяха нелепи, като двама тийнове, ама дърти. Simple Smile
Весел празник, момичета! 🎉☃️🤶

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 07:57 от Amber*

# 2 316
Гледам Ромина  Тасевска в момента. С по - дълга и тъмна коса е много хубава. Дават стари снимки,на които я видях.

# 2 317
Заех го от друга тема. Криза наД средната възраст ли е, това ли е всъщност истинското му Аз, докато непрекъснато говори за култура и интелектуални претенции към останалите?! В недоумение съм нещо.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 318
Дилов син отдавна си е фен на плеймейтки. Това Джулка ли е?
Интелектуалец силно казано. Добре, че след името си има син, че нямаше да го има на литературния небосклон.
Че няма какво да си кажат с момичетата очевидно не пречи да се съвокупляват.

# 2 319
Е това си му е “ бизнеса” с покойния му партньор “ Ицо 100- те кухи лейки”. Любен Д си е истински пимп, никакъв интелектуалец не виждам аз.

# 2 320
Загледах се в клипчетата на Батинкови и много ми харесва как общуват с Бест. Аз вече им ставам фен, приятно семейство са, въпреки странностите си.

# 2 321
Спомням си преди Антония беше казала, че само в България висока стройна жена, с бяла кожа, сини очи, и дълга руса коса може да бъде обявена за грозна. Всъщност на мен на конкурса не ми е грозна, бих казала, че е с по-изразени черти и характерност. Проблемът според мен са стилът, и ненужните интервенции. Според мен при много жени, които имат едри черти, тези черти са си в хармония, и когато се боцне едно малко носле хармонията се нарушава. Иначе да, краката не са и финни, изваяни, но това да е.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 12:19 от Анонимен

# 2 322
Понякога профила е далеч от деянието. И мъжът на Евгения е високоинтелектуален, професионалист в работата си и отстрани са били чудесно семейство, но това не му попречи да увие четири пъти фолио около лицето и.
Мексиканецът- испанец- 4 езика, силно религиозен... Видяхме.

# 2 323
  • Sofia
Nicole Scherzinger и приятел  на плажа, не изглежда добре, не знам защо си е пуснала тази снимка и още една

# 2 324
Странно. Тези жени повдигат обвинения след толкова години. Защо поне една навремето не се е оплакала, ако другите са премълчавали поради някаква причина? От друга страна колежките му са срещу него, а те са работили доста време заедно и би трябвало да са го опознали що за човек е.

София Лорен 1978г. Heart
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт