Звездни компромати - Декември'21

• 298 582
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 370
Интересно, но да не задълбаваме в тази посока. Има си тема и за това. Постът за Синатра беше интересен, само частта за мафията ми беше дълга и я четох по диагонал. Той сам ли си е писал песните? На такива хора сякаш вдъхновението им идва отгоре, толкова е необяснимо.

# 2 371
ЧЕСТИТА КОЛЕДА,приятелки,разКошници,прекрасни глиганчета в анцузи! Grinning Hug
Здраве и благоденствие за вас и вашите семейства!
И повече забава и интересни новинки в темата.
Един поздрав с мой любимец,който отдавна не е сред нас,но аз си го обичам и продължавам да го слушам и днес.
И съм сигурна,че щеше да стане световна звезда,но остана на 26. Тоше Проески Heart
Скрит текст:

И песен издадена посмъртно

# 2 372
Честита Коледа на всички!

Малка селекция празнични снимки.

Алекс Петканова
Скрит текст:

Елена Карабойчева
Скрит текст:

Бачорски фемили
Скрит текст:

Рики Мартин и Джей Ло. Не го бях виждала това клипче, но тя ми е адски неприятна вече
https://www.instagram.com/p/CX4Irg_h-7k/

# 2 373
  • Glasgow
Честито Рождество, разкошни лудетини и прекрасници!
Джей Ло и Рики Мартин да не имитират Наоми и М Дж:)))

https://www.instagram.com/p/CX33ThCswiY/?utm_source=ig_web_copy_link Галена и семейство

# 2 374
Весела Коледа Hug

Ева Л и дете
Вергара и мъж
Скрит текст:

# 2 375
Мега противен ми е Рики Мартин, особено след като с приятеля си си напоръчаха и платиха за няколко бебета от сурогатни майки. Обратен опипва секси латина, отврат...

# 2 376
Водещата на Култ днес е просто заслепяващо бляскава

# 2 377
Бачорски Фемили са топ. Само се чудя какво ѝ е точно на Атанаска, уж млада жена, а малко ми е като извънземните от Вавилон 5
Скрит текст:

A Papá бачорски смелчагата гони Батинката. Бързо да се обади на Сами Хосни.
Скрит текст:

# 2 378
Той по-скоро не твърди, че са нещо лошо, а нещо неработещо.
Доводите му са тъпи. Ваксините в момента не са покрили нивото да предпазят от заразяване на 100%, а да спомогнат за по-леко преболедуване. И той явно не го схваща.
Да, има рискове от странични ефекти, от последствия, които биха се изявили след време и пр. и разбира се, обслужват крупни финансови интереси, но ако човек е здрав, са вариант.
Е последното изречение не е коректно.Ваксини се препоръчват и на хора със заболявания.Крум е прав за ваксините

# 2 379
  • Sofia
Обсъждахме го в кралската тема, но мисля, че на Коледа е подходящо да пусна и тук тази прекрасна песен, посветена на близките, които не са вече с нас, на пианото е бъдещата кралица на Англия Кейт Мидълтън:

Честита Коледа!

# 2 380
Дони...
Скрит текст:

# 2 381
  • Варна
Да, но ми заприлича на Светлето паЛуна и Теди Александрова.
А на мен на изрусена дама Мара

# 2 382
Страшно харесвам акцента на Том Уолкър. Шефът ми има такъв и се разсейвам като ми говори Simple Smile

# 2 383
  • Стара Загора
Дони сам споделяше  че е свалил 44 кг. и  не е болен както мнозина са смятали.
Сега е слаб като вейка ,линее в лице и е заприличал на старец.
Пък коледната снимка си е кофти!

# 2 384
Честита Коледа, щуроцветни глиганки! 🥰
Живи и здрави бъдете, щастливи и обичани!

Дони сигурно е отскочил до мазето да претака зелето, иначе не му прощавам този раздърпан анцуг с поло, баш на празника! 😁

Общи условия

Активация на акаунт