Звездни компромати - Декември'21

• 298 556
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 400
Насрещния вятър и на мен ми хареса. Има ли втори сезон с превод някъде?
Филмисуб, ама само първата серия  е готова, попълват като са готови, то първи сезон изчаках да допреведат ,че не ми се търпи серия по серия, за кратко стана целия.Сега тунел някакъв ще генерира престъпност, 8 серии са.

# 2 401
Всички мои познати от турски произход празнуват всички празници. Не виждам нищо нередно в това, напротив - много е хубаво.

# 2 402
Честито рождество христово!
Да сте здрави и споделени, тъй де - не се стискайте много, животът е един и не спира да тече Wink
Поздрав с поредната мумия в темата, Венета  Р.
Скрит текст:
Която и на живо си е същата - бледа и изкуствена🙃
Тишо и писател Патрик поне се наслаждават на басейните... тя само се овековечава със селфита.
Почиват тримата, ненатрапчиви са.
За вас от Велинград предаде специален пратеник на глигани в анцузи - Аркадия😘

# 2 403
  • Бургас
Много млада,да не кажа малка е дъщерята на Рамзи.Кога се е пропила,кога е спряла?!

# 2 404
На 21г е Холи сега. Явно е започнала рано-рано.
Скоро имаше скандал около сестра й Тили и 67г водещ, който я беше нарекъл chubby (пълна).

# 2 405
Елизабет II не е споменала Меган и Хари в Коледната си реч, но е поздравила Чарлз, Камила, Уилям и Кейт. Явно съвсем ги е отписала и с право. Само се чудя Мегън как го е преживяла, имайки впредвид, че постоянно навира връзката си с кралското семейство в очите на хората.

# 2 406
Една Снежанка в опит да бъде секси
Скрит текст:

С дядо неКоледа
Скрит текст:

Арабаджиеви
Скрит текст:

Цветелина Янева
Скрит текст:

Мегъз
Скрит текст:

Толкова МН ви обичам Sunglasses Heart

Да бъдете!!!!

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 18:18 от alethea

# 2 407
Само защо Крум винаги е с тези очила, с които изглежда сякаш има проблем? Реално има ли или се прави на интересен? Той също доста се е съсухрил и състарил.
Има проблем и за това носи тези очила,не се прави на интересен

# 2 408
Мъжът на Деси Цонева има много тъп вид. Сигурно не е прост човека ама има много селска физиономия.

# 2 409
Мъжът на Деси Цонева има много тъп вид. Сигурно не е прост човека ама има много селска физиономия.
Не е прост, държи издателство Анубис и е милилионер. Simple Smile

# 2 410
Със сигурност не е, но така изглежда.

# 2 411
Роклята на Петканова е страхотна !!

# 2 412
Мъжът на Деси Цонева държи Анубис издателството ли?

Сантра е издала нова песен, май посветена на Мегз или някоя от многото избягали в Дубай.
https://www.youtube.com/watch?v=rFMvV7dE-fQ

# 2 413
  • София
Моля ви, как така мъжът на Деса Цонева е собственик на Анубис. Joy Немският гигант Klett е собственик. Този най-много да е управител или нещо от рода. Предишните собственици на Анубис и Булвест са останали с някакви малки проценти от дяловете на двете издателства. Единият ми беше шеф преди много години (екс собственика на Анубис - Николай Табаков), а аз понеже съм в бранша и ги следя отгоре-отгоре събитията.

# 2 414
  • Стара Загора
Дженифър Лопес
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт