Звездни компромати - Декември'21

• 298 321
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 520
Какво му пречи на Роналдо да си спи с Джорджина и с още мъже или жени, дали заедно дали по отделно..

# 2 521
Какво му пречи на Роналдо да си спи с Джорджина и с още мъже или жени, дали заедно дали по отделно..
Нищо не му пречи. Единственото, което пречи е консервативното мислене. Както някои не могат да си представят, че жена може да е привлечена и да се влюби в мъж с грим и пластични операции и да има нормален сексуален живот, така и не могат да си представят, че има хора, които са разкрепостени и нямат проблем да спят с двата пола, да имат отворен брак и тн. Всичко дори и един милиметър извън някаква норма е невъзможно просто. Grinning

# 2 522
Ами точно, де, на Роналдо нищо не му пречи, но на Джорджина - да. Още повече пък, по-добре с богат, известен измеверяващ, но да те осигури, глези, води, отколкото с беден изневеряващ, който само да ти стопява нервите Joy , нали така.

# 2 523
Ами точно, де, на Роналдо нищо не му пречи, но на Джорджина - да. Още повече пък, по-добре с богат, известен измеверяващ, но да те осигури, глези, води, отколкото с беден изневеряващ, който само да ти стопява нервите Joy , нали така.
Кое й пречи на Джорджина? Може жената да си пада по отворените бракове. Blush

# 2 524
А за Брус/ катлийн не разбрах какъв се води сега? Уж харесва жени, но сегашната му “приятелка” и тя е била мъж, т.е. Трансджендър. Мисля, че се опитваме да стандартизиране отклоненията. Реално всякаква ориентация извън природната е отклонение статистически погледнато и няма смисъл да се опитваме да ги изкараме “нормални”, защото не са. Малко е “нормално за ненормални”. Съвсем различна е темата за правата им, които имат като изконно човешки.

# 2 525
Филип Плейн чaка дете, приятелката му е симпатична .

# 2 526
А Биомета и Цвети къде ги забравяте? Какво беше за пропиляната младост и милионите - като гледам двамата добре си живеят

# 2 527
Кое й пречи на Джорджина? Може жената да си пада по отворените бракове. Blush
поста ми беше към Сиси.
Жената може да си пада, но е кофти да е отворен бракът само за другия,а не и за теб. За Роналдо може, но за нея не знам дали е позволено да прави, каквото си иска, ако е договорка, както другите казват (аз не мисля така. Дори и да кръшка той, смятам, че си се харесват, консумират брака, ако имат такъв и си я глези)

# 2 528
А Биомета и Цвети къде ги забравяте? Какво беше за пропиляната младост и милионите - като гледам двамата добре си живеят
Каква е връзката ма тези двамата с темата по -горе

# 2 529
  • София
Каква е връзката ма тези двамата с темата по -горе
Говори се, че и Биомета си има мъжко гадже...и по снимките им фигурираше по едно време, сега не знам.

# 2 530
Бракът на Уил Смит и жена му Джеда е отворен. И двамата си го признаха, че имат право да се виждат и с други патньори и това било най-доброто за тях.

# 2 531
Винаги има цена да живееш с много богат човек. Не е безплатно, както изглежда отстрани. Но който е в такава връзка, значи го устройва.

# 2 532
  • Glasgow
Имаше скоро една петиция да се забрани на Уил Смит и жена му да дават изявления за всичко дето им дойде наум след последните им такива за отворения брак и кой как еякулирал 😅

# 2 533
Палунката също си плаща цената да е жена на много богат бисексуален побойник.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 17:02 от sigma

# 2 534
  • Rock & Roll feeling ...
Насред този хомо-би-сексуален задух, отварям прозореца с един Илиян Любомиров. Обичам го Heart
Скрит текст:
@iliyan_lyubomirov: " Има и дни, в които никой не плаче, няма безразборно пръснати части от 7 конструктора по пода, сироп по възглавницата ми, кекс по седалката на колата, пръчка и кестени в мивката.

Тогава изглеждаме така."

Общи условия

Активация на акаунт