Звездни компромати - Декември'21

• 298 177
  • 3 076
  •   2
Отговори
# 2 610
Досега само две двойки познавах, и то лично, които ми бяха неприятни. В медийното пространство не бях засичала неприятна двойка. Ама току що видях в поста на Mimka3, видях 😔
Тя не изглежда като негова дъщеря а внучка.... И за какъв здравословен живот говорим, след като на тази снимка има "здравословен" изкуствен тен....

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 12:27 от Vicky_P

# 2 611
Името Лилия- Сапфира на мен много ми харесва. Предполагам, че на мъжа й това му е втори брак и вярно, че е на възраст да й е свекър, но това си е нейна грижа.

# 2 612
Ами голяма е разликата и не изглеждат добре ееин до друг Щонова и мъж

Тя на колко години е била, когато са се взели?

# 2 613
Да, втори брак му е. Имал син на над 40 години. Станал татко за първи път на 21 години.

Колкото до името на детето, уж било кръстено на баба си Лилия, а Сапфира идвало от цвета на очите на майка ѝ. Префърцунена работа, досъщ като Неделя.

Иначе Атанаска отнесе хейта, че се пише Атанасия. Но Недялка може да е Неделя Smirk

# 2 614
Жената може да си има дефицити и да "търси баща си". Те си знаят.

# 2 615
Аз не виждам как здравословно живее мъжът до нея.

# 2 616
Ами голяма е разликата и не изглеждат добре ееин до друг Щонова и мъж

Тя на колко години е била, когато са се взели?
От предната публикувана снимки не изглежда да е била на повече от 24-25години ?!

# 2 617
Безинтересни са ми.

# 2 618
  • SF
Тя говори с много патос и ми е малко трудна за слушане. Кани интересни гости в рубриката си. Отбеляза 20 годишното си присъствие в журналистическия свят със собствен концерт. Не е голяма певица, но грабна микрофона и пя пред публика. Така и не разбрах за какво й беше този бенефис. Разхождаше се с микрофон сред почитателите си, сякаш е Лили Иванова. Нищо де - имала възможност, попяла. Не е някакъв глас и талант, но можа да си го позволи.
Само да ви кажа, че аз не й проследих певческата изява. Реших да не съм хейтърче, което гледа, само за да критикува.

# 2 619
  • София
На мен д-р Неделя Щонова ми е много красива и много превзета, но ме радва Simple Smile Многократно я предпочитам пред Гани, Мани и Николета. Поне има висше образование и амбиции. Иначе ще я запомня с това, че се "появила пред мъжа си гола, само по ролкови кънки".
https://m.24chasa.bg/Article/4437639

# 2 620
В днешно време образованието не те прави умен! Тя и Гани има висше ...

# 2 621
  • София
Все още лекар не се става лесно, тъй че това е атестат.

# 2 622
  • София
Безос е по-грозен. Не знам кой е по-противен - Зуки, Безос или Мъск. Конкуренцията за рептил на столетието е жестока.
Тези мъже са милиардери. Тук 'убостта какво значение има?! Sunglasses

# 2 623
  • SF
Гани сдобри ли се с Илиян? Ще закърпи ли с бял конец розовия си живот?

# 2 624
Светлана
Скрит текст:

Милинката, толкова филъри е наблъскана в лицето си, вече даже не може да стои с отворени очи.

Общи условия

Активация на акаунт