Звездни компромати - Декември'21

• 298 175
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 595
Не че е от кой знае какво значение, но тя е набор '72, а той е '52.

Тяхна обща снимка отпреди години:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 10:41 от mimka3

# 2 596
В друга тема се питаше къде приема Щонова пациенти. Май никъде. Работи тв водеща, а не лекар.
30 години е много сериозна разлика.

# 2 597
  • София
Опитай пак. Sunglasses

# 2 598
Тръмп и Мелания са си паснали въпреки голямата възрастова разлика...

# 2 599
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тръмп и Мелания са си паснали въпреки голямата възрастова разлика...
При тях е бизнес сделка, за какво пасване говорим?

# 2 600
Изглеждат като баща и дъщеря.

Мейзи Уилямс
Скрит текст:

# 2 601
Опитай пак. Sunglasses
Не съм пила кафе и чакам в Токуда от два часа и половина. Надявам се, че това ме извинява Joy

# 2 602
Малко деца на известни, без претенции да са свежи up-to-date кадрите, а само информативни Grinning:
Скрит текст:

# 2 603
На последните снимки на Лили Колинз, вдянах на кого ми прилича ...на Одри Хепбърн
В този сериал е с много визии на Хепбърн
https://m.imdb.com/title/tt8962124/?ref_=m_nmfmd_act_5

# 2 604
  • София
Щонова ми прилича на баба Дони, цял живот го играят феи.
Отговори ми на въпроса защо не я харесвам.

Иначе сега научавам кой е мъжа ѝ, как се казва дъщеря ѝ.

Познавам няколко главни архитекти по малките общини в София, бившия гл. архитект на  София-град също. Ами тарикати е най-точната дума, която ги описва.
Така че това, че си архитект не те издига автоматично във някакви морални и интелектуални висини.
Виж частните бизнеси на господата рязко се изстрелват във висините ...да.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 11:34 от ~Étoile~

# 2 605
Изобщо не знаех за Щонова и не ми се и чете.

Относно Лорън, гаджето на Безос. Жената е направо леко грозна с корекциите си, обаче сигурно много жени й завиждат и искат да са й на мястото Simple Smile Тя е доказателство, че за да налапа въдицата някой богат мъж не ти трябва даже и хубост Simple Smile Добър улов за Лорън Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 11:59 от _Bianka__

# 2 606
Безос е по-грозен. Не знам кой е по-противен - Зуки, Безос или Мъск. Конкуренцията за рептил на столетието е жестока.

# 2 607
Тази на Безос ми изглежда много вулгарна и безсрамна и с вида си, и с поведението си, сигурна съм, че направо го е отвяла с иширети, а той изглежда ем смотаняк, ем извратеняк.

# 2 608
Безос е екстра даже. Какви по-грозни има, страх ме е да си помисля Simple Smile

# 2 609
Снимката на Неделя и мъж, точно като баща и дъщеря или чичко с момиче. Усещането е гадно.
Не харесвам възрастни мъже с много млади момичета, чувството че нещо не е наред ми стяга душата.
Позастарял, с липсващ зъб някъде назад, побеляващ, с тая повехнала кожа и и се хили до много младо, свежо, телце като сърничка момичето до него, не ти се иска някакси тоя чичо да пипа момичето:(
Тъй де, толкова години - дано си се обичат.

Другото, което ми прави впечатление е името на дъщерята - Лили-Сапфира:) Определено си правя зключения за интелекта на хората от имената, които избират за децата си. Единствено ако е била много млада майката мога да оправдая, иначе това име ако го чуя без да знам хората - ми яко уайт траш:) Като Лоренцо, Ианик, Ириан, Агуая, Амая и т.н. Че и по-зле май.

Не съм гледала обаче това предаване, нито рубрики, нито нищо за Неделя, така че ще я видя, стана ми интересно.
Това като изцяло и напълно безпристрастен наблюдател.

Общи условия

Активация на акаунт