Звездни компромати - Декември'21

• 298 183
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 580
Ти да видиш! Некрасивият Фил Колинс каква красива дъщеричка е сътворил! Yum И дъщерята на сплескания Мистър Бийн - също е красива. Природата понякога си прави шеги!

# 2 581
Не мога да харесам  Щонова, нямам обяснение защо.

И аз, много ми е неприятна, а изобщо не в намирам за красива, има несъразмерна глава и пропорции.

Ама да си жена на главния архитект на Пловдив явно си носи доста позитиви.

Само си я представям как прави пируети гола по кънки пред него.
https://www.24chasa.bg/amp/4437639

А за разликата в годините нещо да кажете, 20+?  Или тя само е валидна за младите златотърсачки и влезлите в критическа, турбо богаташи?
А за др Неделя е голямата и истинска, пламенна любов??? Уан ЕНД онли?

Скрит текст:

мoмичeшĸoтo ми cъpцe ce влюби в eтo тoвa мoмчe. Koeтo днec имa poждeн дeн.

Haй-иcтинcĸият мъжĸap нa cвeтa! Haй-cпopтният и блaгopoдeн! Haй-cмeлият, нeoбяcним и aбcoлютнo нeoтpaзим мъж нa xopизoнтa!

Блaгoдapя ти, Любoв, зa вeĸoвeтe зaeднocт. И зa cинxpoнa във вcичĸи aлюpи – xoдoм, paвaн, тpъc, гaлoп и ĸapиep! A, и Baльo, ти cи нaй-дoбpият тaнцьop нa cвeтa! Днec и зaвинaги.

Бъди жив и здpaв, пpeĸpaceн! Любим cи!“, oбяcни ce пyбличнo в любoв нa cъпpyгa cи д-p Heдeля Щoнoвa.

Ако трябва да избирам предпочитам да си лягам до Шиши, отколкото до този чичка.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 10:11 от alethea

# 2 582
  • София
Нищо не мога да кажа за мъжа й и разликата в годините, защото не ме вълнува, а и не съм запозната. И нека да уточним все пак, че той е бивш главен архитект. За някой бачкатор ли е трябвало да се омъжи образована жена като нея?

# 2 583
Не съм гледала интервюто с Щонова, но съм гледала рубриката ѝ. На мен ми е много дразнеща и фалшива и останах доста изненадана от суперлативите по нейн адрес. Радвам се все пак, че се появиха шепа хора с моето мнение Satisfied

Истинското ѝ име било Недялка, но не го хсресвала и се прекъстила на Неделя Rolling Eyes Дъщеря ѝ пък се казвала Лилив-Сапфира Rolling Eyes
И на мен винаги ми е била пренавита и превзета !!

# 2 584
Тонка, не ме разбирай погрешно, Разбира се, че не!

Само от архитект нагоре за госпожа докторицата.

# 2 585
Гледах и аз Мария Игнатова и след нея д-р Щонова. Шиите им изгреждаха много различно - на Игнатова набръчкана за разлика от опънатото лице, на Щонова идеално гладка, също като лицето. Grinning
И аз това се чудя … ген или интервенции е при Щонова … не че Мария не може да си ги позволи !!

# 2 586
Аз много харесвам Неделя Щонова. Вчера сподели нещо много вярно за мен, че чувството за "единност и принадлежност към една подкрепяща среда, една общност, която иска да извади най-доброто от теб, а не да е токсична, пази от инсулт и инфаркт" .
В България не сме изяли повече боклуци от Европейските ни събратя, пък те живеят до 90, а ние до 60-65 масово. Стресът и отровната атмосфера съсипват здравето на хората.

# 2 587
На последните снимки на Лили Колинз, вдянах на кого ми прилича ...на Одри Хепбърн

# 2 588
Игнатова и Щонова в едно предаване просто няма как да не доведат до сравнение между двете Grinning И на мен Щонова ми допада повече и за гледане, и за слушане.

# 2 589
Скрит текст:

И аз, много ми е неприятна, а изобщо не в намирам за красива, има несъразмерна глава и пропорции.

А за разликата в годините нещо да кажете, 20+?  Или тя само е валидна за младите златотърсачки и влезлите в критическа, турбо богаташи?

Скрит текст:

Haй-иcтинcĸият мъжĸap нa cвeтa! Haй-cпopтният и блaгopoдeн! Haй-cмeлият, нeoбяcним и aбcoлютнo нeoтpaзим мъж нa xopизoнтa!

Блaгoдapя ти, Любoв, зa вeĸoвeтe зaeднocт. И зa cинxpoнa във вcичĸи aлюpи – xoдoм, paвaн, тpъc, гaлoп и ĸapиep! A, и Baльo, ти cи нaй-дoбpият тaнцьop нa cвeтa! Днec и зaвинaги.

Бъди жив и здpaв, пpeĸpaceн! Любим cи!“, oбяcни ce пyбличнo в любoв нa cъпpyгa cи д-p Heдeля Щoнoвa.

Чичката не ляга все пак при двайсетгодишна, а до лелка на почти 50. Това че тя изглежда добре, не я прави младо момиче за да изглеждат пошли нещата.
И съюзът им е базиран на интелектуални, духовни и сърдечни връзки, а не предимно и единствено на физическо ниво както при често коментираните тук златотърсачки.
Колкото и жълтини да се изпишат по адреса ѝ, това не я принизява в очите на тези, които знаят какво харесват в нея.

# 2 590
Мъжът на Щонова трябва да е 54 набор, тя не знам на колко години е точно.

# 2 591
Мъжът на Щонова трябва да е 54 набор, тя не знам на колко години е точно.
родена на 9.07. 1972

# 2 592
Скрит текст:

Скрит текст:

Чичката не ляга все пак при двайсетгодишна, а до лелка на почти 50. Това че тя изглежда добре, не я прави младо момиче за да изглеждат пошли нещата.
И съюзът им е базиран на интелектуални, духовни и сърдечни връзки, а не предимно и единствено на физическо ниво както при често коментираните тук златотърсачки.
Колкото и жълтини да се изпишат по адреса ѝ, това не я принизява в очите на тези, които знаят какво харесват в нея.

Това само двамата в посочения съюз си знаят.

Исках Да кажа, че не харесвам др.Щонова, пренавита пружина ми е.

Нямам против хората, които уважат труда ѝ, адмирират начина по който изглежда и споделят нейните виждания, това е чудесно! Дано не се тълкува по друг начин.

# 2 593
Щонова ми прилича на баба Дони, цял живот го играят феи.

# 2 594
alethea ,
естествено че хората имат различни вкусове и пристрастия, които отстояват. Мисля, че независимо от тях, диалогът ни е цивилизован и е нормално да го има.
В никой случай не го тълкувам като злобна конфронтация. И аз адмирирам твоето и различните мнения!

Общи условия

Активация на акаунт