Звездни компромати - Декември'21

• 298 237
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 565
В рубриката си тя звучи по друг начин. Тук беше различна.
Аз съм впечатлена от бенефиса на Златните момичета. Много ми хареса! Илиана беше толкова развълнувана. Беше впечатляващо.

# 2 566
  • София
Не мога да харесам  Щонова, нямам обяснение защо.

# 2 567
  • Rock & Roll feeling ...
Улавям се, че все повече ми харесва Мари (на Гала). Женствена, красива, има осанка и присъствие.
Скрит текст:
За сравнение, дъщерята на Синди Крауфорд като черти е хубаво момиче, но грам присъствие не намирам в нея.

# 2 568
Хареса ми на мен интервюто на Монди със Сантра. За мен беше изненада, че е бременна в 7 месец. Здраво бебче и безпроблемна бременност ѝ желая. Сантра винаги е показвала адекватно поведение, а и си личи, че през последните години е анализирала доста житейски неща.

# 2 569
Тита и тя с нов нос
Скрит текст:

# 2 570
  • Великобритания
Нов нос , ама джуките още малко и ще ударят веждаците

# 2 571
Не съм гледала интервюто с Щонова, но съм гледала рубриката ѝ. На мен ми е много дразнеща и фалшива и останах доста изненадана от суперлативите по нейн адрес. Радвам се все пак, че се появиха шепа хора с моето мнение Satisfied

Истинското ѝ име било Недялка, но не го хсресвала и се прекъстила на Неделя Rolling Eyes Дъщеря ѝ пък се казвала Лилия-Сапфира Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 10:11 от Барбалена

# 2 572
Аз съм впечатлена от бенефиса на Златните момичета. Много ми хареса! Илиана беше толкова развълнувана. Беше впечатляващо.
Колко сме различни! И аз съм впечатлена, но от кича! Толкова много кич, че друго не остана. Илияна пак я хвана логореята и избухна. Това беше много повече светлини и цветове, отколкото гимнастика. Грозни трика, ужасен грим.

Посмях се с Игнатова, която не разбираше какво искада каже Нойзи и го пита какво има предвид Joy

# 2 573
Мария Игнатова май беше с лека парализа на лицевите мускули и затова говореше с изкривени устни в дясно. Не знам дали забелязахте, беше седнала под ъгъл към камерата.

Щонова в рубриката си наистина звучи пренавита, но вчера в лично интервю беше интересна и магнетична. Тя поне има много да разказва, за сметка на Марчито, дето непрестанно се стремеше да влезе в тон с Нойзи.

Диана Любенова
Скрит текст:

# 2 574
Неделя Щомова води рубрика от години, и то доста. Супер странно ми е, че тук не я знаете

Знаем я. Което не пречи тези, които я харесваме да споделим възторга си от нея снощи. Рубриките ѝ не следя по телевизията, но от много време следвам профила ѝ във ФБ, където ги намирам.
Тя представя в повечето случаи толкова жизнеутвърждаващи истории, че е чисто зареждане човек да ги прочете. Освен интервюта със значими личности презентира и книги. За втората книга на Тина Търнър примерно научих оттам. Всичките теми на д-р Щонова са посветени не толкова на иновациите в областта на здравето, колкото на ролята на човешкия дух  в оздравителния процес.

# 2 575
  • София
Е, аз пък досега не бях виждала и чувала Щонева. Не знам по коя телевизия има рубрика и в кое предаване. Предполагам, че е по бтв, след като там се изяви снощи. Но ми беше удоволствие да я слушам - говори увлекателно и ми беше интересно. А и добре изглежда жената, дори и да има интервенции по лицето, не си личат.
Мария Игнатова ми беше много симпатична преди години, но напоследък нещо не ми се нрави. Не е само заради нейния Ромео. Grin

# 2 576
  • Glasgow
Безос с гаджето. Чантата като на Антония ли е 😅
Скрит текст:

# 2 577
Гледах и аз Мария Игнатова и след нея д-р Щонова. Шиите им изгреждаха много различно - на Игнатова набръчкана за разлика от опънатото лице, на Щонова идеално гладка, също като лицето. Grinning

# 2 578
Lily Collins за Lancome x Elle, Квебек, 2021
Скрит текст:

# 2 579
Гледах и аз Мария Игнатова и след нея д-р Щонова. Шиите им изгреждаха много различно - на Игнатова набръчкана за разлика от опънатото лице, на Щонова идеално гладка, също като лицето. Grinning

Д-р Щонова практикува йога интензивно и вероятно води далеч по-здравословен живот от Мария Игнатова. Самата тя споделя в едно интервю- Пластмасовите хора ме смущават.
Тенът на лицето ѝ, тургурът на кожата ѝ говорят, че това е човек, при когото думи и дела нямат разминаване.  Тя цялата сякаш  свети.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 09:55 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт