Звездни компромати - Декември'21

• 298 165
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 640
# 2 641
Тия жени как успяват да са толкова слаби ? И Светлана и тази Моника имат крака като солети,талия на петокласничка .

# 2 642
С много ограничения, разбира се.

# 2 643
  • ВАРНА
То голям зор да си слаб,като ще си лягаш до Джаба.

# 2 644
  • Варна
Вероятно мъжете им ги харесват такива слаби. Светлето горката и още малко ще се свърши. Само една глава от нея останала и един силикон ( пазва).

# 2 645
  • Rock & Roll feeling ...
Коментираното интервю със Сантра:
Скрит текст:

# 2 646
Не че е от кой знае какво значение, но тя е набор '72, а той е '52.

Тяхна обща снимка отпреди години:

Скрит текст:
Тази снимка някак ми навява асоциации за чичко, който е попритиснал младо момиче на село до орехА. Голямо ухажване е паднало сигурно. Но щом се обичат...

# 2 647
В годините в които се залюбиха, чичкото беше част от брокерите и беше много привлекателен💵😆

# 2 648
На мен лееко ми падна Неделя в очите с този несъвместим брачен партньор до себе си. То бива, бива разлика, но 20 години си е ужасна разлика. И сега имаме, една млада и свежа жена с един дядка в кревата! 🥺

# 2 649
Лилия Сапфира е на 15 год

# 2 650
21 век, а все по-трудно става да намерим за пример независими селф-мейд успешни жени, без побутванията по пътя на някой чичо, дядка, мече или мускулеста горила до тях...

# 2 651
Направо си е отвратително. Лолита на село.

# 2 652
Лили-сапфира? Бих се обзаложила, че това е прякор 🤣

# 2 653
Все още лекар не се става лесно, тъй че това е атестат.
Да бе, в страна с повече места, отколкото студенти….
Сериозните лекари нямат отношение и време към медии - тв или инстаграми.

Тея в “Тази събота и неделя” икономист ли се опитват да я изкарат - преориентират я в графа “умните” инфлуенсъри…. Фарс. Тя не се е ли е излагала многократно с правописа?

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 17:57 от Linda*kiss

# 2 654
На мен ми харесва, че най-сетне в ефира бе показана една интелигентна жена, която, като бонус, е и добре изглеждаща. С кого си ляга и как се казва детето й изобщо не би ми хрумнало да търся, камо ли по този начин да се опитвам да принизя обсъждания. Но, все пак, запазената марка на форума е да бъде намерено слабото място, по което може да се уязви.

Общи условия

Активация на акаунт