Звездни компромати - Декември'21

• 301 305
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 655
Жената е дъщеря на университетски професор и преподавателка по международно право. С Гущеров нямат общи теми, па макар и да си подхождат възрастово и финансово. Изобщо не я виня, че е женена за архитекта, важното ми е какво въздействие има върху публиката, а не с кого си ляга вечер.

# 2 656
Щонова не ми е свръх симпатична, не съм гледала интервюто, и затова моето впечатление с също е за една твърде пренавита жена. Но в същото време не мисля, че жените непременно се женят за възрастни мъже само и единствено заради пари или някакъв вид облаги. Колкото и да е странно, някои се събират по любов, даже познавам такъв случай с една относително известна личност.

# 2 657
  • До морето
Доколкото разбирам, те са се събрали когато тя е била около 30, а той около 50. Точно в този диапазон 20 години разлика изглеждат пренебрежими. Жената тъкмо разцъфтява, а мъжът е още в силата си. Не е като тя да е на 15, а той на 35 или тя на 40+, а той на 60+ и по-нататък.

# 2 658
Аз пък онзи ден ахнах като видях съпругата на известния професор Горчев от Плевен.
Викам си, това ще да е дъщеря му.
Да, ама не.
Той е на 65 г., а тя ми изглежда на не повече от 30 г.
На всичкото отгоре тя му беше студентка. Никак не обичам такива истории.

# 2 659
Това е скандално, да. Професорът е бил ректор, когато тя е била студентка и тогава още са били заедно.

# 2 660
  • Glasgow
Това малко като онзи проектиращия актьор.

# 2 661
Да, поредният смел проектант. 😂

# 2 662
Азис е публикувал какъв китеник е отгледал на гърдите си. Като орангутан е. Отваряте на своя отговорност...
Скрит текст:

# 2 663

Тея в “Тази събота и неделя” икономист ли се опитват да я изкарат - преориентират я в графа “умните” инфлуенсъри…. Фарс. Тя не се е ли е излагала многократно с правописа?
[/quote]
Не само правописа и е проблем. Има много ведро и свежо излъчване, но съм я хващала да подкрепя например приемната грижа и приемните семейства като кауза на определена организация и скоро след това да си противоречи. Мило момиче, но няма много между ушите.

# 2 664
Може да събира да  си плете фланела човекът.

# 2 665
  • София
Сигурно ли е, че тази азисова джунгла е естествена?
Ако си залепя отпред изпадналата при ресане на кучето ми козина, ще заприличам на Азо. Joy

# 2 666
Доколкото разбирам, те са се събрали когато тя е била около 30, а той около 50. Точно в този диапазон 20 години разлика изглеждат пренебрежими. Жената тъкмо разцъфтява, а мъжът е още в силата си. Не е като тя да е на 15, а той на 35 или тя на 40+, а той на 60+ и по-нататък.

По- скоро тя е била на двайсетина, той около 40.

# 2 667
Като гледам снимката е била даже под 20.

# 2 668
  • Sofia
Вихра Петрова. Загатва за мъж в живота си или така си седи върху кухненския плот, щото е удобно?
Скрит текст:
Андрей Арнаудов и семейство
Скрит текст:

И тук само с жена си

Крум и Мая Савови, пак Вихра и леля Ванчи, която определено разчупва скуката

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 19:15 от Child of June

# 2 669
Имаше статии, че новият мъж на Вихра бил съсед на Бойко Борисов. Joy Явно живее в Банкя.

Общи условия

Активация на акаунт