Звездни компромати - Декември'21

• 299 637
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 165
Едва ли е бременна. Тя и вече отива към репродуктивен залез.
По любов ще  да са се взели.

# 166
Е, на 39 е, спокойно може да зачене. Но Мара според мен хич не желае да се занимава с бебета.

# 167
Изглеждат щастливи

# 168
Напротив! Има си репродуктивни проблеми Мара. Иначе щеше да роди от Гущеров и да се бетонира
Трепетно очакване ме обхвана да разбера името на бебе №3 на Капчикова Laughing

# 169
Тъкмо идвах с новината за Мара, ама вече сте я отразили. Много постна сватба за една дама...

# 170
Кумове? Или поне свидетели?

# 171
Тоя тутурутник защо е по дънки? Нещо не ми пасват като двойка. В случая тя изглежда в пъти по-добре.

# 172
В едно от сторитата си, Марчето нескромно се е сравнила с Моника Белучи🙄
Минал покрай Моника тоя пекинез🤣

# 173
  • До морето
Абе каква любов, какви 5 лева. Единствено и само отчаяние и тъга навяват тези снимки. Носената рокля, която вероятно е единствената й скъпа дреха този сезон, чантата дълга до прасеца, пръстенът, който бледнее пред гривните Картие, спомен от по-славни времена. ...Мария Гущерова от 2013-та-2014-та не би погледнала Мария Какватоийтамфамилиятасега от 2021-ва.

# 174
  • Варна
Тоя тутурутник защо е по дънки? Нещо не ми пасват като двойка. В случая тя изглежда в пъти по-добре.
Като казашки четник е с тези дънки навряни в кубинките,
но ризата бяла, бяла,
сигурно само Ариел видяла.

# 175
Той все пак, или е много глупав, или много смел, или много влюбен за да си даде сметка в какво се забърква, и да се ожени да жена като Мария, с минало и репутация. А пък Мария, или е останала без други варианти, или наистина и тя го обича, да го вземе такъв, с тази малка сватба в тесен семеен кръг и без Шанели... Симпатични са ми, влюбени, щастливи и смели 😀😃🙂

# 176
  • София
Поне човекът не се е охарчил за сватба.

# 177
В събота обяснява как любовния ѝ живот е плаващ, а в четвъртък се омъжва...

# 178
Айде живи и здрави да са дамата и... джентълменът до нея Simple Smile! Наистина изглеждат влюбени и щастливи, по вода да им върви!
За носената рокля, нали така е модерно, разни кралски особи задават тон и се появяват по няколко пъти с обличан вече тоалет, не забравяйте, че това е Лейди Мара, разбира ги тя нещата, по- назад от тенденциите не остава!
Иначе, евала наистина, не е казала, не се е омъжила! Умее го жената, някои могат само да се учат. Разтропана била, с минало..., тоз пък много го знаем, какъв е що е, едва ли и той е блял през годините, та смятам са си лика прилика.

# 179
Живи и здрави да са. А ако си имат и дете- още по- добре.
За съжаление нито са първите, при които се е развалило семейство, за да се създаде ново, нито ще са последните....Кот- такоа.

Общи условия

Активация на акаунт