Звездни компромати - Декември'21

• 298 420
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 430
Сега явно е много модерно да се фукаме, че Коледа сме по плажове и под палми. Джаферович и те не спират да демонстрират как са "надцакали" живота като на Коледа са в Маями... Явно добри пари се изкарват от снимки в Инстаграм и гримчета.

# 2 431
Много млада,да не кажа малка е дъщерята на Рамзи.Кога се е пропила,кога е спряла?!

Еми аз на 23 спрях да пия... . И се борих за трезвеност до 30, сега вече е лесно 😀 Не че някой ме е питал де

Гущерови, са се върнали от Виена. Коледната им окраса е ужасен кич.
Скрит текст:
Камелия ми е като Мадона, до една възраст провокациите са ок, след това вече не са
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 19:54 от Little heart

# 2 432
С това рекламиране на какво ли не толкова да са ми противни и такава показност че са в Дисниленд ама чекнене до разчекване по тия снимки
Цонева ми изглежда като адски незадоволена женичка ..с това гъзурчене ..

# 2 433
Не мога да разбера как хора, които са известни само с това, че са известни живеят някакъв селебрити живот като от Холивуд. Разбирам да правят някакви мега концерти, да се снимат в касови филми, да се изхранват от някакъв талант или професия. Ама по 24 часа да ми пробутваш лайфстайла си в снимки и да твърдиш, че от това изкарваш пари за безкрайни почивки и луксозен живот ми изглежда като сюжет от Паланюк.

# 2 434
Гущерови да не намекват за бебче?

# 2 435
  • Rock & Roll feeling ...
Ваня Дж. мисля, че имаше рода в Маями.

# 2 436
Ваня Дж. мисля, че имаше рода в Маями.
Точно така е.

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и весели.

# 2 437
Едва ли родата в Маями плащат почивката и Дисниленд...

# 2 438
Антония е пуснала клип как синът й и мъжът й танцуват на Billie Jean на Малдивите. Много е сладък малкия. Знаят какво да пускат на Малдивите. Grinning Joy

Е те Джеферович ако цяла година са работили и не са събрали пари за Дисниленд не знам...То билетите до Америка са по-скъпи.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 23:50 от daizy_g

# 2 439
  • Rock & Roll feeling ...
Е, за толкова си изкарват.
Нали Жени работеше като гримьор в капките (ли беше)....
Може да имат и някакъв собствен бизнес. Не ги следя в ИГ, не са ми изкачали скоро от хладилника, така че не ми пречат, нека си живеят живота и да правят децата си щастливи. Виж досадниците, които толкова афишират фалшивия си живот в стил "гледайти и завиждайти" , че дори достига до мен без да ги следвам никъде, ме дразнят точно толкова, колкото ме дразни безсмисленото жужене на амбициозно лутаща се в стаята муха... по-дълго изречение не можах да напиша!

# 2 440
Всички хора на дансинга там естествени и се забавляват, само наша Тоца е типичната балканска изцепка - заета да си вдига презрамките на роклята, омазана с тон грим и с 30 сантиметра платформа на краката... Страшно се забавляват, да.

# 2 441
Антония …Класа!
Скрит текст:
img width=442 height=600]//cdn.bg-mamma.com/4gT4/LfIqp.jpg[/img]

# 2 442
Антония изнася поздравителна реч към всички за Коледа. В няколко клипа става ясно, че Бест вече пише името на баща си, а тя няколко пъти му казва: Ти си много умен и красив!

# 2 443
Да отбележим и как г-н Батинков ѝ се обяснява в любов, казва ѝ "обичам те", а тя отвръща "благодаря".

# 2 444
Антония изнася поздравителна реч към всички за Коледа. В няколко клипа става ясно, че Бест вече пише името на баща си, а тя няколко пъти му казва: Ти си много умен и красив!

Къде го гледате това, което разказвате? Връщах, търсих, нищо не намерих.

Мис баба Дони. Дали новата година няма да и донесе друг кмет за съпруг?! Оня Чачов направо не си струва коментар.  Харесва ми тая  жена като визия. Всъщност не знам много за нея извън скандала с неверния ѝ мъж.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт