Звездни компромати - Декември'21

• 298 318
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 445
По Коледа стават чудеса... Тоци си е измила косата Wink.
Иначе ако Дж. има къде да спят на аванта няма да се вкарат в големи разходи. И аз имам рода в Маями и като ходихме на гости и в Дисни уорлд се изненадах колко по-малко похарчихме отколкото предполагах и бяхме заделили за целта.

# 2 446
Хареса ми каква снимка е избрала Златка, за да честити Коледа

# 2 447
Дара Екимова по БТВ. Нито грим, нито пеене. Пффф
Не успях да я чуя, но по време на Маскираният певец като че ли доста добро пеене показа, личеше си, че е поработила вокално … така че ми е чудно това, което пишеш Simple Smile ?!

# 2 448
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За няколко дни са установили и задържали, хората, е само един де, които са откраднали дЖиба на госпожа бивша президенша.
Бравос. Кога ли ще случи това с обикновен човек?

# 2 449
За няколко дни са установили и задържали, хората, е само един де, които са откраднали дЖиба на госпожа бивша президенша.
Вдигнаха шум и се случиха нещата !!

# 2 450
Има тема за политиката и там го коментираха това. Плевнелиеви тук ги обсъдихме.
Последното изречение го чета като коментар във всеки пост по темата във ФБ. Ама тук не е по темата.

# 2 451
Бони и дъщеря й
Скрит текст:
малко й е странна елхата
Скрит текст:
Скрит текст:

Бачорски и Атанаска
Скрит текст:

Някой спомена, че в мрежите се предлага райски газ. Сами Хосни и компания са си правили такова парти.
Скрит текст:
Скрит текст:

Наум Шопов и семейство
Скрит текст:

# 2 452
Бандите от опитни “кадърни” автокрадци са известни на полицията в цяла Европа по име, че и снимките им имат.
Винаги биха могли да ги хващат много бързо, когато се наложи и има нужда. Ето, сега се е наложило и е имало нужда. Smiley

# 2 453
Извинявам се обаче за какво се използва този райски газ ?
Бановица сега и от хладилника ми излиза само не разбрах на кой и жипа..по новините казват на пуевнелиев..тя твърдо повтаря "джипа ми"!!

# 2 454
Егати фукнята... Купи ли си райски газ. Мисля, че на Сами тая госпожица му влияе много зле. Не знам той дали е по- цвете ама това момиче ми изглежда много сбъркано . Като почнеш от вида ѝ

# 2 455
Пикок и аз съм на същото мнение че и се чудя какво и харесва ...

# 2 456
Райският газ е леснодостъпна дрога за младите. До колкото разбирам, Мила - гаджето на Сами, е зъботехник. Райският газ се доставя съвсем легално в зъболекарските кабинети и се ползва за упойка. Употребара му може да доведе до трайни увреждания на централната нервна система.

# 2 457
Ааа, баш си я намирам по темата да е госпожа Деси. Вдъхновена от светлия ѝ пример, сега се чудя, ако се изруся, накъдря и се разплача по местната телевизия, дали кметЯ ще ми оправи тротоара примерно. Thinking Звездите ми нашепват: "Твърдо нЙе." Може би още не съм на това ниво. People Princess

Попадна ми някаква статия от клюкарски сайт за някаква... госпожица с потресающ здраво коригиран вид... със звучната фамилия Халити и малко име, наподобяващо дамски съкровени части. Та, била бременна въпросната уж. Тя актуална ли е? Thinking

# 2 458
Никога! На нас така ни откраднаха колата преди време и полицията не си мръдна пръста. Естествено не я намериха, ама то ако не си Плевнелиева не става. Joy Добре, че беше застрахована. И апартамента ни бяха обрали и пак не ги намериха. Това са организирани групи, не единични лица. Абсурд да нямат никакво инфо полицията. България е толкова малка. Просто не им се занимава, щото работят с тях и си взимат процент сигурно.

# 2 459
  • София
Ама пропускате новината, че Роско вече е поръчал чисто нов джип на Десито.
Другата Деси на "Българската Коледа"
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт