Звездни компромати - Декември'21

• 298 427
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 460
Повръща ми се от тия двамата. Роско и женица - дребна душица с огромна колица.

# 2 461
Деси, настоящата президентша, можеше да избере малко по-жизнеутвърждаващ цвят тоалет...

# 2 462
Антония изнася поздравителна реч към всички за Коледа. В няколко клипа става ясно, че Бест вече пише името на баща си, а тя няколко пъти му казва: Ти си много умен и красив!

Къде го гледате това, което разказвате? Връщах, търсих, нищо не намерих.

Мис баба Дони. Дали новата година няма да и донесе друг кмет за съпруг?! Оня Чачов направо не си струва коментар.  Харесва ми тая  жена като визия. Всъщност не знам много за нея извън скандала с неверния ѝ мъж.
Скрит текст:
Снощи имаше поне 6-7 клипа в Инстаграм - 2-3 танца, на масата Бест пише и чете, Тоци с чашата прави пожелания.

# 2 463
  • Glasgow
Роналдо и семейство по пижами за Коледа
Тези дни си дърдорим с един мъж от арабски произход, и ме пита дали харесвам араби, казвам, че реално май познавам само британски араби, не 'натурални', и допълвам- харесвам на Роналдо арабското гадже. 'Кой, принцът на емирствата? Фазза?", "Не, мароканеца, боксьора"(не бях чувала за принца)...и се разрових, с принца, с мароканеца, определено вторият по ми харесва

# 2 464
Роналдо е гей?
Смятайте, колко съм назад с новините.
Даже ММ смяташе че има деца и жена... Но на него му е простено - не следи нищо друго освен бг футбол.

# 2 465
  • Glasgow
Не се е откривал, не се знае, само слухове. Аз очаквам да се открие след 2-3 г като приключи кариера.
Има жена, деца, че и в момента чакат, ама то и Рики Мартин има Simple Smile

# 2 466
Ама защо да се открива, ако не е гей? Joy Замисляли ли сте за това? Роналдо си има жена и деца.

# 2 467
  • София
Нели от " Търси се" в момента ,ми да ме прощава ,но не е толкова слаба колкото твърди!🙄

# 2 468
  • Glasgow
Майкъл Джексън и той имаше Simple Smile
Дейзи, шегувам се, да не подхващаме.
https://www.instagram.com/p/CX8Mk81L2Vw/?utm_source=ig_web_copy_link Джулиана Гани с детето

# 2 469
Не се е откривал, не се знае, само слухове. Аз очаквам да се открие след 2-3 г като приключи кариера.
Има жена, деца, че и в момента чакат, ама то и Рики Мартин има Simple Smile
На Рики Мартин децата са от сурогатна майка и той вече беше с настоящият си партньор. Роналдо живее с жена си и си направиха деца. Разликата е огромна.

# 2 470
  • Glasgow
С жена и все някой мачо наоколо, с жена такива снимки негови няма

# 2 471
С жена и все някой мачо наоколо, с жена такива снимки негови няма
А хрумвало ли ти е, че може да е би? Thinking

# 2 472
  • Glasgow
Хрумвало ми е. Но по скоро ми е гей и не виждам нищо лошо в това.
Кобилкина и нейното по русо и синеоко детенце

# 2 473
Гледам Търси се. Дъщерята на Юксел Кадриев казва, че е била 2-3 клас, когато той се е развел с майка й, било им е много трудно от финансова гледна точка, нямало къде да живеят. Не е живяла с майка си след развода никога.

# 2 474
Роналдо и жена му са много интересна симбиоза. Сигурно има някаква форма на любов между тях, или много силна търпимост поне. Тя получава сигурност и известност, той - семейство да радва мама. Вероятно и двамата се кефят да имат семейство и много деца. Но дали той е загърбил предполагаемите си наклонности към своя пол? Историята би казала, че по-скоро не. Обаче на фона на видимо щастливото и задружно семейство в момента, някакси го приемам. Дано се задържат дълги години така...

Общи условия

Активация на акаунт