Звездни компромати - Декември'21

• 298 288
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 775
  • на пистата
Белучи много състарена.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 776
Всъщност тази снимка на Николчето е от ноември, но отново я е качила. Отново се е върнала към това да качва стари снимки. Това говори за комплекси според мен.

# 2 777
По едно време бях чула, че Николчето и Малкоданска са бременни пак. Ако е било така, трябва вече да са родили. Някой ще ме светне ли.
Обожавам дълги коси, но само ако изглеждат винаги добре. Цвят, прическа, здравина. Наскоро подстригах доста от моята, въпреки, че много искам да е дълга, но няма да търпя изстрадала коса на главата си. Не ги разбирам

# 2 778
Николче има втора дъщеря

# 2 779
Да, миналата седмица участваше в инициатива на Нова да съобщават прогнозата с животинчета в ръце.

# 2 780
Единият от близнаците Богданов - Гришка /в ляво/ - днес е отлетял към безкрая:
Скрит текст:

# 2 781
Маданска не споделяше за втората си бременност, дори като се разгледат снимки в Инстаграм се вижда, че е криела коремчето си. Има една снимка вече в напреднала бременност, но в поста говори за първото си бебе и така оставаме а впечатление, че е снимка от първата бременност. Явно са си решили докрая да не оповестяват втората бременност.
Не знаех, че Станкулова е родила второ бебе. Но нормално, тя се скрива в тези периоди.

# 2 782
Преслава също отрекла, че е бременна. Тя и с първото отричане твърдо, като я питаха. Пък и твърди, че няма никакви корекции... при нея е малко като лъжливото  овчарче 😀

# 2 783
Винаги ми е звучало много превзето това *коремче*. Големи жени, достигнали възраст дотам, че да бъдат  с бебе даже, коремче, та коремче.
И тия розови ли, жълти новини...винаги бременни коремчета.
Все едно те са бебетата. Според мен възрастният човек има корем.
Коремче има пчелата примерно. Малките същества имат малки неща.

Белучи за мен е съвършена. Моят принцип си остава - на хубав човек всичко му ходи./относно тромавите ѝ крачета/
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 21:28 от проксима

# 2 784
Според мен Преслава може просто да е качила някой кг, в крайна сметка човек не може да избяга от гените си с вечен глад.

# 2 785
Мадона показва гащюри...

Скрит текст:

# 2 786
Мария си шофира без колан, че и детето е без. Ясно се вижда на клипчето.

# 2 787
Естествените букли по принцип са си богатство, на мен винаги са ми харесвали, сигурно защото косата ми е права като чаршаф. Едно време съученичките ми с чупливи коси пък все им харесваше моята права коса, кой каквото си няма...
Та на Николчето не ме дразнят кой знае колко буклите, но вярно може да поразнообрази от време на време.

Николета Маданска мислех, че е около 45, но явно е по-млада щом е с второ бебе. А бременността дали някой да си я обяви или не е личен избор. Представям си известните колко хейт отнасят, защото се намират и хейтъри по бременните. Особено Николчето, която не е особено долюбвана кой знае на какво се е наслушала.

# 2 788
Туй за Мадона съжалявам, че го отворих. Казвайте ги тия неща предварително 😞 направо ми се пригади. Ужасно е да гледаш гащите на някаква баба.
(Не го пиша, срещу наивница, винаги се радвам когато има хора, които отделят от времето си за да качват интересни снимки. Просто Мадона става все по-ужасна)

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 21:04 от Little heart

# 2 789
И мен " коремче " ме дразни.
Николче ми харесва с букли, само пътя , където се разделя косата ми е въз рошав. Сигурно това ѝ е бебешката коса след раждането

Общи условия

Активация на акаунт