Звездни компромати - Декември'21

• 298 332
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 760
Духовникова е далеч от хубава, според мен. Няма хубав овал на лицето, носът, челото и костната структура над очите е кофти.

И нещо друго на мен винаги ми боде очите като я видя, твърде едър врат за жена. Не, че се вглеждам, обаче като я погледна само това виждам. Не е виновна жената, но това в моите очи я прави нехубава.
А мен ме дразни размазания ѝ черен грим под очите. Има пиянски очи според мен. Не ми направи добро впечатление , че всичките им приятели говориха за скандалите им

# 2 761
Жизел не отглеждаше ли кокошки? Може би е станала веган вече.
Когато Нойзи спре да възхвалява Игнатова публично, ще остане само “интелектуалното догонване” на Мария към Нойзи.  И аз долових неудобство при нея. Как да не ти е неудобно като партньорът ти е фонтан от клишета, макар и “интелектуални”.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 19:00 от Linda*kiss

# 2 762
Докато свикна с името на Benedict Cumberbatch винаги ми изскачаше асоциацията с cucumber. Та значи, правилно съм го подозирала.

# 2 763
  • До сърцето...
Малко веган звезди...

Разпознаваеми са, но би било добре имената им да се напишат....

# 2 764
Мария и Марая
Скрит текст:

Никол
Скрит текст:

Жизел
Скрит текст:

# 2 765
Бионсето тоя задник с боб и марули ли го поддържа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 766
При нас има популярен вегански ресторант и на едната стена са изписани имената на известни личности, които са вегани.
Джей Зи, Бионсе, Кейти Пери, Сиа, Раян Гослинг, Камала Харис, Пол Макартни, Лени Кравиц, Нолак Джокович, Били Ейлиш, но и Айнщайн, Леонардо Да Винчи, Кафка, Платон.
Скрит текст:
Скрит текст:
Предполагам много от тях са били такива само временно, а за други е философия на живота им.

# 2 767
Естествено, че временно са повечето, но веднага ги наредили всички  за вегани. Че има ли човек, който да не е минавал понякога на такова меню?!
Новак Джокович е бил само за кратко време веган.
https://sportal.bg/news-2020061304255753602

# 2 768
Никол Станкулова има спешна нужда от фризьор. Това вече о третиране дори и през филтри се вижда, че се е отразило зле на косата.

# 2 769
Никол Станкулова има спешна нужда от фризьор. Това вече о третиране дори и през филтри се вижда, че се е отразило зле на косата.

И ако може да се научи как се слага правилно очна линия, няма да е лошо. Или просто да не я слага.

# 2 770
  • София
Да, тя Станкулова едва ли е виждала фризьор някога.
А пък този фризьор много интересно какъв ли фокус ще направи от третирана да стане нетретирана косата.

# 2 771
На първо време освен да я остриже до раменете, от там на сетне ще се мисли.

# 2 772
  • Rock & Roll feeling ...
Наистина за мен Моника Белучи е една от най-красивите жени, които съм виждала. И то естествено красиви, което е страхотно.  Аз лично не виждам и един недостатък чисто физически невероятно съвършени и пропорционални черти има.
Радика или Проксима, беше дала снимки на краката не Белучи, които са ... обратното на красиви. Потърси назад.
Иначе Белучи е страхотна от кръста нагоре, че чак до темето на главата Wink

# 2 773
  • Sofia
Е, вие сигурно се шегувате, със сигурност ходи при някой от прехвалените фризьори. Но според мен тя си се харесва с тия вечни букли и не позволява друго мнение. Веднъж я видях наживо, красива е, но в първия момент е направо шокиращо колко удължено лице има. Може би това обяснява защо иска да го тушира с букли и обемна коса.

# 2 774
  • русе
Николета Маданска пак има момче.
Ама тя къде се беше скрила ,аз сега разбирам за второ бебе…

Общи условия

Активация на акаунт