Звездни компромати - Декември'21

• 298 422
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 745
Патрик Венетин с баща си. На маса Simple Smile
Скрит текст:

# 2 746
Интересно ми е да обсъдим наистина какво се разбира под звезда тук. За мен звезда е човек, който е талантлив и успешен в работата си, интелигентен и професионалист в това, с което се занимава и също така има звезден статус, живее живота си като звезда, разпознаваем е, обичан е от хората, има фенове и тн.

За мен реално единствените български звезди, които влизат в това описание са Лили Иванова, Емил Димитров, Невена Коканова и може би Слави Трифанов и Мария Илиева от по-младото поколение.

Някакви фокзвезди и плеймейтки с по две мозъчни клетки, които харчат парите на мъжете си и на спонсори няма как да ги нарека звезди, ако ще да си построят къща цялата от злато и да подкарат Ролс Ройс  изкрустиран с диаманти. Joy

# 2 747
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Flowers Rose Маги  Смит (Margaret Natalie Smith),  английска актриса, 87 год
... започва своята кариера още през 1958 год, популярните й съвременни роли са на проф. Минерва Макгонагол в поредицата филми „Хари Потър“, на графиня Вайълет Кроули в сериала "Имението Даунтън", на Мюриел Донъли в двата филма "Най-екзотичният хотел „Мариголд", носителка на 2 Оскара (1970 и 1979), три Златни глобуса, 4 награди Емми (три от тях за "Абатство Даунтаун"), Дама-Командор на Ордена Британската империя.
Скрит текст:

с двамата си сина, също актьори

Flowers Rose Мими Иванова (Мими Иванова Рибинска), българска певица, 75 год.
...  едно от най-популярните имена в родната естрада от близката минало, и като тандем със Развигор Попов. Евъргрийни са песните й “Вълкът и седемте козлета”, “Слънцето е в моите коси”, “Петнадесет лалета”, “Вече свърши хубавото време”, "Зелената стара чешма" и др.
Скрит текст:

с дъщеря си Ина

Wine Glass Ричард Клайдърман (Richard Clayderman, роден като Филип Паже/Philippe Pagès), френски пианист, 68 год.
... един от първите, който се заема с популяризирането на класическата музика - на концертите си той изпълнява селекция от любими хитове и нови композиции и аранжименти на класически творби, най-често на Бетховен, Шопен и Моцарт.
Скрит текст:

c третата му съпруга, цигуларката Тифани

Wine Glass Дензъл Уошингтън (Denzel Washington), американски актьор и режисьор, 67 год.
... има 9 номинации за Оскар, първата е през 1987 за ролята си на Стив Бико ("Вик за свобода", за поддържаща роля). Първият "Оскар" е в същата категория, две години по-късно, за ролята на Трип в историческия филм "Слава". Следва серия от стойностни продукции - "Версия пеликан" (Грей Грантъм), "Филаделфия" (Джо Милър), "Ураганът" (главната роля на Рубин-Урагана, "Златен глобус", номинация за "Оскар"),  "Американски гангстер" (Франк Лукас), "Книгата на Илай" (Илай) и др. Вторият "Оскар" вече е за най-добър актьор, за ролята на детектив Алонсо Харис в трилъра "Тренировъчен ден". През 2019 г. получи награда за цялостно творчество, наричана "Най-висока чест за кариера в киното". Последният  му филм - „Трагедията на Макбет“ (базиран на едноимената пиеса), тръгна по кината на Коледа
Скрит текст:

с двата Оскара

със съпругата си Паулета се запознават на снимките на първия му филм, през 1982, и оттогава са заедно. Имат 4 деца

Wine Glass Найджъл Кенеди (Nigel Kennedy), английски цигулар и виолист, 65 год.
... виртуоз с принос към популяризирането на класическата музика най-вече сред младежта. Все още държи рекорд в книгата на Гинес за най-продавана класическа творба на всички времена - запис от 1989 г. на "Годишните времена" на Вивалди с над два милиона продадени копия.  
Скрит текст:

Със съпругата Агниешка (полякиня). Тя му роди син - Сарк

Wine Glass Джо Манганиело (Joseph "Joe" Manganiello), американски актьор, 45 год.
... познаваме го като съпруг на София Вергара, а от киното - като Флаш Томпсън от филмите за Спайдърмен и Алчиди Херво в сериала "Истинска кръв".
Скрит текст:

със София Вергара

Wine Glass Джон Леджънд (John Legend, роден като John Roger Stephens), певец, автор, актьор, продуцент, филантроп, 43 год.
... псевдонима Леджънд («легенда») му дава Кание Уест, Джон е първият чернокож член на EGOT, големия шлем в шоубизнеса , идва от първите букви на най-престижните награди (Emmy, Grammy, Oscar, Tony), в който членовете са под 20. Притежател на 11 награди "Грами" в различни номинации, Оскарът му е за «Glory», заедно с рапъра Common, "Emmy" за «Jesus Christ Superstar Live in Concert», заедно с Тим Райс и Андрю Лойд Уебър. Ментор в музикалния формат "The Voice “
Скрит текст:

със семейството си -  Криси Тийгън и двете деца, Луна и Майлс

Flowers Rose Сиена Милър (Sienna Miller), английска актриса, модел, 40 год.
... става известна с връзката си с Джъд Лоу и изневярата му. Играе Тая Кайл  в "Американски снайперист", Нина Фосет в "Изгубеният град Z", Бет Тилсън в "Решаващият глас" и др.
Скрит текст:

с дъщеря си Марлоу (Marlowe) от бившия си годеник Том Стъридж

*  *  *
Черпя ви с дуета на Георги Андреев (гъдулар, ръководител и диригент на „Филип Кутев”) и Найджъл Кенеди
(има страхотни техни изпълнения, но не са с хубав, ясен запис, а жалко...)

# 2 748
Духовникова е далеч от хубава, според мен. Няма хубав овал на лицето, носът, челото и костната структура над очите е кофти.

И нещо друго на мен винаги ми боде очите като я видя, твърде едър врат за жена. Не, че се вглеждам, обаче като я погледна само това виждам. Не е виновна жената, но това в моите очи я прави нехубава.

# 2 749
Признавам си, че коментарът за дебелия врат на Духовникова, ме накара да потърся снимки в гугъл.

# 2 750
Побиват ме тръпки от погледа на Патрик всеки път.

# 2 751

Да не кажете, че говорим против дете - дори само от обща култура - противоестествено е човек да накланя дори леко глава надолу и да се усмихва широко, гледайки напред. Пробвайте. Мегана-дукесата го прави.

# 2 752
Зимам го дебелият врат на Духовникова, без да се замисля.
Скрит текст:

# 2 753
Вергов не е ли разведен?

# 2 754
Зимам го дебелият врат на Духовникова, без да се замисля.
Скрит текст:

А, и въз дълъг е също : )

# 2 755
  • Варна
Красива е Духовникова, няма спор, но незнайно защо и на мен ми е неприятна. Прекалено много поза има при нея.

# 2 756
E може просто да му харесва да го цъкат непрекъснато. Възрастните често са големи досадници по отношение на децата си и тая физиономия казва точно това.

За мен звезда е човек, който е талантлив и успешен в работата си, интелигентен и професионалист в това, с което се занимава и също така има звезден статус, живее живота си като звезда, разпознаваем е, обичан е от хората, има фенове и тн.
Това беше преди интернет 🤣

# 2 757
Гледах днес обсъжданото интервю на Нойзи и Игнатова. Долових и аз една the thrill is gone нотка. А Игнатова ми се вижда доста променена в лицето. Прави впечатление, че май не се чувства съвсем комфортно около съпруга си и интелектуалец, все внимава да не каже някое клише, а то пък все клишета излизат от нея... Нойзи този път не спомена любимия лаф за вечната Лилит.

# 2 758
Този Нойзи не мога да разбера философ ли работи? Непрекъснато се изтъква колко е умен и всичкознаещ, но не ми става ясно как си използва знанията практически?

Теодора Духовникова я харесвам, красива е и мисля, че е една от най-добрите актриси в момента. Много пъти съм гледала нейни постановки

Преди интернет или след него моите критерии за звезди не са се променили. Joy Аз си държа на качеството. Grinning

# 2 759
Малко веган звезди или поне така се твърди Simple Smile :
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт