Звездни компромати - Декември'21

• 297 970
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Glasgow
Cold Sweat
А защо на кънки? Той има фетиш към кънкьорки ли?
Боже, ето сега започва по тв. Вече като я погледна, все на кънки ще я виждам! Само се чудя кънките какви са били - от онези старите с каишки или от по-модерните като Хана Монтана, или ролери?
аз по далеч стигнах във визуализациите, на лед Cold Sweat
https://www.instagram.com/p/CX54jdqo-lO/?utm_source=ig_web_copy_link Джулия Робъртс на плаж. Тук си изглежда възрастна

# 2 731
  • софия
Звънче, те обясниха, а и приятелите им потвърдиха, че се карат често и пред хора. Където ги свари караницата, там я започват и завършват, включително пред публика.
Не ми е хармония на мен това. От друга страна, не е толкова трудно една двойка да изглежда хармонично в интервю по телевизията.
Какво значение има това къде започват и свършват караниците? Да го правиш пред хора е или липса на добро възпитание, или чувстваш толкова близки приятелите си, че ги приемаш като семейство, или силна, неовладяна емоционалност.
За мен хармонията е да приемаш партньора с неговите характеропатии и личностни лимитации и да продължаваш да си с него. При тях изглежда, че е така.

Жокер, то и аз продължих в чуденките и представите си за Щонова по кънки, ама нали е образована и интелигентна, та реших да се сОпра овреме и да остана бяла и чиста 😎

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 12:23 от zvаnchе

# 2 732
Някъде четох, че с Врачански е имала връзка около година, която рязко е прекъсната от нейна страна след снимките, избрала да остане с мъжа си, а Врачански бил съкрушен.

И като заговорихме за драми - какво се случва с безкрайния развод на Анджелина и Брад? Вижда ли му се краят? Някъде четох, че подала искане към съда да изслуша децата във връзка със семейно насилие от страна на Брад. Няма да миряса, докато не му вземе напълно децата.

Точно четох преди малко в чуждия печат как са развалили отношенията си Анджелина и брат ѝ, защото той е застанал на страната на Брад Пит и е свидетелствал в негова полза.
Когато Джон Войт напуска Маршелин и децата, тя е толкова ядосана, че му отказва достъп до тях, а той от своя страна потънал в апогея на славата си, изобщо не е разтревожен от тоя факт в момента. Обидата на майката се пренася  и върху децата, и те дори приемат различни имена от неговата фамилия - Джоли и Хейвън.
След време преосмислят отношението към баща си и се сближават с него след смъртта на майка си.
Джеймс Хейвън обвинява сестра си, че именно това прави в момента тя - умишлено отдалечава бащата от правото му да вижда децата си.

# 2 733
Някъде четох, че с Врачански е имала връзка около година, която рязко е прекъсната от нейна страна след снимките, избрала да остане с мъжа си, а Врачански бил съкрушен.

И като заговорихме за драми - какво се случва с безкрайния развод на Анджелина и Брад? Вижда ли му се краят? Някъде четох, че подала искане към съда да изслуша децата във връзка със семейно насилие от страна на Брад. Няма да миряса, докато не му вземе напълно децата.

Точно четох преди малко в чуждия печат как са развалили отношенията си Анджелина и брат ѝ, защото той е застанал на страната на Брад Пит и е свидетелствал в негова полза.
Когато Джон Войт напуска Маршелин и децата, тя е толкова ядосана, че му отказва достъп до тях, а той от своя страна потънал в апогея на славата си, изобщо не е разтревожен от тоя факт в момента. Обидата на майката се пренася  и върху децата, и те дори приемат различни имена от неговата фамилия - Джоли и Хейвън.
След време преосмислят отношението към баща си и се сближават с него след смъртта на майка си.
Джеймс Хейвън обвинява сестра си, че именно това прави в момента тя - умишлено отдалечава бащата от правото му да вижда децата си.

Анджелина е интересна, но изглежда много себична и не защото е красива, а именно покрай развода й с Брад Пит и начинът, по който използва децата и разду скандала за това, че евентуално Брад бил ударил Мадокс по време на някакъв полет. Не харесвам Мадокс и  начинът, по който Анджелина използва тийнеджърския му акъл. Но от друга страна, явно Анджелина е имала това като пример и й е трудно да направи други избори - толкова йоги джоги, Тайланди, Камбоджи са й излишни явно - накрая пак простотията - децата срещу мъжа.

# 2 734
Леонардо Ди Каприо и Моника Белучи, 1995 г. Италианска красота! Heart Eyes

Скрит текст:

Хубаво е, че я гледа в правилните очи. Grinning

# 2 735
Моника изобщо има снимка без гърди?

# 2 736
  • софия
Ваканциите на популярните.
Безос на яхта.
Скрит текст:
Голди Хоун и Мелани Грифит в Аспен.
Скрит текст:
Вергов в Италия.
Скрит текст:

# 2 737
Моника изобщо има снимка без гърди?
Съвършенството не трябва да се крие! Grinning Тя май няма проблем да се снима гола. В много нейни филми снима голи сцени. За пръв път я гледах в "Малена" и беше убийствено красива и наистина има хубави гърди.

# 2 738
Искам с Вергов в Италия Heart Eyes

# 2 739
Наистина за мен Моника Белучи е една от най-красивите жени, които съм виждала. И то естествено красиви, което е страхотно.  Аз лично не виждам и един недостатък чисто физически невероятно съвършени и пропорционални черти има. Господ е давал давал, ама наистина се е забравил. Blush Grinning
Скрит текст:

М.ДЖ. и Наоми.
Скрит текст:

# 2 740
На мен Моника Белучи винаги ми е изглеждала някак селски и пошло. Има красиви черти и примамва окото, но с безформената черна коса и дебелия глезен ми е по-скоро момиче от кварталната бакалия.

Травис Баркъс с голямата си дъщеря, която е известна ИГ звезда и влогърка
Скрит текст:

Галя от Балет Сатен с мъжа си
Скрит текст:

Николета, явно преди да си монтира нов за*ик
Скрит текст:

Дан Рейнолдс
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Кание Уест е купил скромна къща за 4.5$мил срещу имението на Ким К
https://www.instagram.com/p/CX_P9j1NQsF/

# 2 741
Да, дебелите глезени на Белучи се набиват много на очи, но, приемам, че няма съвършенство!

# 2 742
Китеникът ми е по-добър от китеникът ти Joy

Скрит текст:

# 2 743
  • SF
Азис се е появявал и с лилави пера в долната част на гърба, така че...

# 2 744
Искам с Вергов в Италия Heart Eyes

Искам и аз. Ама жена му едва ли ще ни иска. 😃

Общи условия

Активация на акаунт