Звездни компромати - Декември'21

• 298 035
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 700
Аз пък останах потресена от снимките на пациенти, на които Щонова не е закрила лицето, публикувайки в личния си ФБ профил. Едва ли са дали съгласието си за това.

# 2 701
  • Sofia
Има кабинет в Пловдив.

# 2 702
Lady Gaga
Скрит текст:

# 2 703
Това фъфлене е поправимо,но явно за нея е чаровно 🤨
И Ива Митева го смята за чаровно

# 2 704
Предпочитам интервю с Щонова, отколкото с тези превземки, дето даже вкъщи седят изпъчени ...големи проекти, голям мащаб.
На гости у Глория  коледно-
Скрит текст:

и  друго видео със Силвия Лулчева и съпруг ....за съпоставка на атмосферата, абсолютно непринуден и приятен разговор

# 2 705
  • Sofia
Пуснали са ни “празнично”7/8тв и снощи попаднах на предаване водено от Шкумбата,гост беше Глория.Изправен гръб,изпъчен с бюст стойка... как издържа 1ч. 🤔

# 2 706
  • Бургас
Силвия Лулчева и Васил Бинев са страхотни. Ей с такива хора би ми било супер готино да попадна на една маса.

Глория не я отворих. Нямам потребност да гледам такива хора. Казвам им: без съдържание, гола вода! Отделно смятам, че чалгата е виновна за всичко най-лошо, което ни се случва.

# 2 707
Гло, я е отиграла тази стойка, но определено е смешна така изкуствено изпъчена, личи си, че не и е удобно, само мята екстеншъните.

# 2 708
Погледнах началото на предаването с Глоринито семейство. Изключително стерилен и хладен дом, все едно не живеят хора,пък и с детенце. Еми не, не беше коледно.

# 2 709
Оооо, гледам обсъждали сте "любимката" ми Щонова.
Що хейт мога да излея по неин адрес, а дори не знаех, че си е взела мастит мъж. Само го подозирах, чудейки се какво прави в телевизионния ефир това превзето, бездарно и флегматично създание. Повдига ми се само като чуя "възвишения" и тембър и провлачен говор. Оприличавам я на Стрина, но ми е още по-неприятна. Стрина поне в нещо е добра, докато Щонова....
Тъкмо се чудех на кой ми напомня Щонова по флегматика и префърцуненост - микс межу провлачения говор и цитатите на Стрина, многословието на Кали и хахавостта на Теди Кацарова. Кога успява да практикува сериозна медицина от писане на книги за брака, ходене по студия, фризьори и фотосесии. Да не се лъжем - има 24 часа в деня.
А това че била палава не го бях чувала, възможно е да е сексуална - но няма да се учудя, ако сама си пуска тия статии - жени като нея са жадни за самореклама - ухажорите не винаги са критерий за качество - за цирка има много зяпачи. Много е вероятно тя да стартира мазно флирта и после да върви със слоугъна колко е желана. Много такива жени знам.

Тази статия например продължава с реклама на “засуканата докторка” Шеф, а тя и момчето, което е писало статията, са близки в мрежите https://bgsport.net/%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d … 0%b5%d1%84/37175/ Кой знае кой е пратен да се катери да снима Батков като знае че има “час” при нея. Луда амбиция.
Няма да се учудя и при Щонова тъй.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 14:01 от Linda*kiss

# 2 710
  • софия
И детето беше сложено с гръб, "защото още не било кръстено и не искали да го показват". Защо тогава изобщо беше там?
Симона беше с палто, а Глория отговаряше на въпроси, на които по-логично беше да отговори Симона. Останах с усещането, че в техния свят мъжете са, за да осигуряват финанси и да не им се пречкат за друго. Голямо перчене, че са само жени!

# 2 711
И детето беше сложено с гръб, "защото още не било кръстено и не искали да го показват". Защо тогава изобщо беше там?
Симона беше с палто, а Глория отговаряше на въпроси, на които по-логично беше да отговори Симона. Останах с усещането, че в техния свят мъжете са, за да осигуряват финанси и да не им се пречкат за друго. Голямо перчене, че са само жени!
Много кофти пример и много жалко, ако мислят, че това е модел на поведение за хвалене. Разбира се на всеки може да се случи да се разведе или да не споделя семеен уют с бащата на детето си, но при Глория дразни натрапването на историята в опит да лансира дъщеря си за сцената.

Силвия Лулчева е изключително приятна със страхотно непринудено земно излъчване. Харесвам я.

Като подхванахме темата за “лекарите” - ето линк с участието на две докторки по темата “Пост ковид ефекти” - разликата е космос и магаре - едната кардиолог, обяснява нормално и професионално, другата не знае какво да си изсмучи от пръстите, оправя си косата нервно и тя като Щонова с малко специфичен говор, но с обици и грим като за вечерен коктейл в “Преди обед” https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-prichinja … ata-s-virusa.html

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 11:21 от Linda*kiss

# 2 712
Аз пък, откакто прочетох, че обсъжданата ТВ-докторка се е явила пред мъжа си, гола и на кънки у дома си, не мога да изгоня от главата си мисълта, как би изглеждал, който и да е дом, и също, който и да е мъж, след мен, ако аз самата реша да се явявам на кънки пред някой, пък ако ще гола, ако ще облечена…Сигурно ще съумея да потроша всичко и да вляза на гости и в комшиите. Най-вероятно всички заедно ще прекараме романтично започналата вечер в Пирогов, вместо да ядем романтично приготвени пироги с кайма, или поне някой прясно свит волован.
И със сигурност ще ме пишат по вестниците на другия ден.
Риспект за тази ерудирана жена, че се е справила.

От друга страна, разбирам  усилията й в посока, да събуди някакво желание в нейният 90 годишен партньор.

# 2 713
  • софия
А защо на кънки? Той има фетиш към кънкьорки ли?
Боже, ето сега започва по тв. Вече като я погледна, все на кънки ще я виждам! Само се чудя кънките какви са били - от онези старите с каишки или от по-модерните като Хана Монтана, или ролери?

# 2 714
  • Glasgow
Тези дни някъде четох за Духовникова и мъж, как се запознали, тя пък играла плажен волейбол по монокини и той се впечатлил Simple Smile Ерудирани, неерудирани, накрая пак със сиси и с голи кънки трябва да впечатляваш Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт