Звездни компромати - Декември'21

• 298 056
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 685
Това на талията ѝ колан с провизии ли е?

Хаха, искаш да кажеш "муниции", имайки предвид комбат визията, която ни представя цяло лято.

Азис се цели в турската публика. Наскоро ми излязаха снимки в ИГ и точно това е модерно сега по техните ширини - кокото по църен и рунтав, толкова по-сеГси.

# 2 686
Изобщо не ми харесва Шарлопова като стил и имидж- толкова са ми странни тези жени, които на стари години сложат силикон и устни и започнат гордо да ги пъчат. Уж за себе си го правели…. дрън, дрън. Като го прави за себе си, да се беше облякла изискано,  колко деца има, някакъв пример се очаква да даде, поне парите не са проблем, а не като изгряваща чалга певачка. Рева като магарица публично покрай смъртта на съпруга си, интервюта дава, сега пък била щастлива, обичана и споделена (каквото и да означава това. Между кого е споделена не става ясно). Не мога да разбера нито афиширането на мъката, нито сега парадирането колко била щастлива. Тя всъщност дори не е селебрити. Просто богата вдовица. Реално никой не се интересува от личния ѝ живот, а тя зорлем го разказва по медиите. Дори не разбирам каква е крайната ѝ цел.

# 2 687
И на мен не допада, не знам за нея, само като гледам снимката.

# 2 688
Точно на Стрина ми прилича и на мен Щонова. Гледаш ги, симпатични на пръв поглед, от добри семейства, образовани, интелигентни, имат дар слово, пък с нещо те отблъскват.

Когато за първи път попаднах на Тенчева, май беше в "Най-добрата майка" бях толкова впечатлена. И не можех да си обясня негативните коментари за нея. Е, после я "опознах". Особено "добре" се представи в Биг Брадър и лъсна ужасният ѝ характер. Колко е злобна, как обича да се налага, последната дума да е все нейната.

Та, не става въпрос за принизяване, но не мога да ги харесам, ако ще и 100 дипломи да имат, и да са все професори до девето коляно в рода им.

# 2 689
Много е красива Шарлопова. Има и нови корекции, но е много свежа и секси.
Мдааа прилича на Асдис Ран, но Ран е/беше по- хубава. Тръгнала е твърдо по пътя на жената котка Шарлопова и свежа не е никак.

# 2 690
Асдис Ран пък никога не ми е харесвала. И винаги изглежда толкова евтино ..

# 2 691
  • Rock & Roll feeling ...
Това ли е коментираната двойка с професора от Плевен? https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/lichni-i … -semejstvoto.html

Не съм ги срещала, но ми харесаха.

# 2 692
ВанЧе
Скрит текст:
Захапка - питбул

# 2 693
Изборът на много по-възрастен партньор е резултат низ от вътрешни потребности и задоволяване на липси, не само материални.
Имах една приятелка, която се омъжи за доста по-възрастен мъж, е все казваше, аз винаги ще съм по-младата, той ще си  ме гледа и глези.

Щонова казва, че е имала щастливо детство в Мозамбик , има си сой, и е напълно нормално да се омъжи за мъж с добър статус. Определено ѝ е осигурен добър живот, тя си учи и красивее, конгреси, семинари, телевизия за суетата и срещи с интересни гости. Изглежда щастлива и в хармония. И на мен ми идва много захарна, но в повечето случаи са ми интересни включванията ѝ. Тя преди имаше цял час здравно предаване по Бтв в събота или неделя, даже съжалявам че го направиха само рубрика. Махам ох и ах, и слушам останалото, интересно си води, но в кратката рубрика няма време за задълбочаване на темите.

# 2 694
  • Rock & Roll feeling ...
Валя и Александър Каролеви:
Скрит текст:

Коментираните гостувания на Игнатова и мъж - https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/ivajlo-nojzi-cvetko … tie-a-proces.html

И на д-р Щонова:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 02:02 от Летящ Кактус

# 2 695
Жена от "сой" да се омъжи за мъж с добър статус, ама с 20 години разлика звучи като изваден сюжет от средновековен роман...

# 2 696
Деса Цонева
Скрит текст:

# 2 697
Е, как може ерудиран човек да коментира как го чака жена му у дома и какво обича в леглото, и хвалбата му да излезе в медиите?
Снимките на Шарлопова са ми инфантилни.

# 2 698
Е, това че нещо е написано в клюки. бг изобщо не означава, че е вярно, хич не ми звучи като достоверен източник на информация.
Това, че е от сой и хубава Щонова , означава, че е направила собствен озъзнат избор на  този по-възрастен мъж, не ѝ се налагало от нужда да прави компромис. В средновековните романи, жените от сой, задомени за възрастния мъж са чезнели и вехнели, а тази като гледам цъфти и грее. Чак прекалено де : )

Мария и Нойзи коментирали ли са някога как е започнало всичко между тях? Понеже те отдавна са известни, не може да не са се ползвали преди това. Нойзи беше казал в едно интервю, че покрай сестра си, манекенката миска Биляна Цветкова се е запознавал с много манекенки. Не бил научил нищо от тях , но пък приятно било...Та явно интересът му към мажоретки не е вчерашен. Изказва се снизходително за тях, обаче явно тук капанът е щракнал.

# 2 699
Аз съм с противоречиви мнения относно рубриката на д-р Щонова. Иначе е интелигентна, говори добре, но пренавита, да. Честно казано съпругът и детето не ме изненадват толкова, нито вълнуват. Това, което искрено ме е учудвало през годините, обаче, е кой доктор ще иска да стане водещ (освен Наум Шопов ама там е друг случаят Joy)? Винаги съм се чудела тя практикува ли и кога намира време и за тв. Ако аз съм амбициозен лекар, ще искам да практикувам, да се гмурна сред многообразието от случаи с пациенти и няма да искам да излизам от там, тъй като това е, което те изгражда като успешен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт