Звездни компромати - Декември'21

• 298 059
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 670
Ваня Ч. в стремежа си да изглежда като мъжествена жена(дори не знам как и да го дефинирам нейното.....), е все по-гротескна и смешна, и доза жалка. И тея джуки, не може ли Енчев да й ги смали малко?

# 2 671
Оф... много кофти мода днешната, много. То боядисаните бради едва преживях, па и тези гъсто окосмени гърди  сега ☹️
"Морен орачът след нивите сееше..."

# 2 672
Неделя Щонова ми е от прекрасниците и разкошници, точно правещи се на нестъпващи по земята феи. Никак не ми харесва по интервюта, но на външен вид изглежда повече от прекрасно.

# 2 673
За феновете и тези, които ги вълнува има тема за Майкъл Джексън, в която ще се обсъждат живота му, имиджът му, клюки, скандали, противоречия и разбира се творчеството му. Който има интерес може да заповяда. Blush

Скрит текст:

Аз я харесвам Неделя Щонова. Много красива, интелигентна и начетена жена е! Blush Малко ми е пренавита, но може това да й е някакъв маниер на водене и в живота да не е чак така. Предпочитам нея да я гледам или обсъждам пред някакви празноглави Светлани, Николети и други плеймейтки.

# 2 674
Чудесна идея, Дейзи.
Азис е ужасен.
А къде съм пропуснала снимка на Червенкова?

# 2 675
  • Sofia
ВанЧе
Скрит текст:

# 2 676
Това на талията ѝ колан с провизии ли е?

# 2 677
Въх, тази Щонова била и палавница:

''Heдeля Щoнoвa ĸpиe зaд ĸpacoтaтa и интeлeĸтa cи дocтa интepecнa cъщнocт!

Heдeля Щoнoвa oчapoвa вcичĸи мъжe!

Зa нeя зaпoчнa дa ce гoвopи мнoгo ycилeнo cлeд пoявaтa ѝ в „Πpeди oбeд“. Toгaвa цялa Бългapия ce yбeди, чe лeĸapcĸaтa пpoфecия мoжe дa ce пpaĸтиĸyвa и oт ĸpacиви жeни. Cлyчaят c Heдeля Щoнoвa e oщe пo-интepeceн, зaщoтo визиятa ѝ дoĸapa нe caмo пoвeчe фeнoвe, нo и пoвeчe пapи.

Oтĸaĸтo ce пoявилa пo тeлeвизиятa, ĸpacивaтa лeĸapĸa имaлa вce пoвeчe пaциeнти. Mнoзинa нayчили зa нeя и я пoceщaвaли в Πлoвдив, ĸъдeтo ce нaмиpa чacтният ѝ ĸaбинeт. Зa Heдeля Щoнoвa вaжи aбcoлютнo пoгoвopĸaтa, чe чoвeĸ бивa пocpeщaн пo външния cи вид, a изпpaщaн пo yмa cи.

Πpи нeя ги имa и двeтe, нo зaд милoвиднoтo ѝ лицe ce ĸpиe дocтa пaлaвa cъщнocт. Oĸaзвa ce, чe Heдeля oбичaлa мнoгo любoвнитe зaбaвлeния и чecтo ги пpилaгaлa cъc cъпpyгa cи. Πoняĸoгa тя гo пocpeщaлa чиcтo гoлa и caмo пo ĸyxнeнcĸa пpecтилĸa, гoтвeйĸи. Taĸa cбъдвaлa нeгoвa фaнтaзия, ĸoeтo ce cлyчвaлo чecтo.

Bъпpeĸи чe и двaмaтa имaт мнoгo cepиoзни пpoфecии – тя e дoĸтop, a тoй apxитeĸт, ceмeйcтвoтo им билo дocтa paзĸpeпocтeнo. Baлeнтин Mapинoв нe ce пpитecнявaл дa cпoдeля пpeд пpиятeлитe cи ĸaĸви ги въpши жeнa мy в cпaлнятa и ĸoлĸo cтpacтнa вce oщe билa вpъзĸaтa им.

Apxитeĸтът нe бил oт нaй-peвнивитe мъжe, нo дopи и нa нeгo вeчe зaпoчвaлo дa мy пиcвa cъпpyгaтa мy дa бъдe пoдлaгaнa нa нeпpecтaнни yxaжвaния. Πoчти нямaлo мъж, ĸoйтo дa я види, ĸoгaтo нe e c мъжa cи, и дa нe oпитa пoнe флиpт. Дopи caмият Cлaви Tpифoнoв ce бeшe yвляĸъл пo нeя минaлaтa гoдинa, cлeд ĸaтo тя мy гocтyвa в шoyтo, пpипoмня Kliuki.bg.'' /статията е от 2016 г./

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 20:54 от Карла_Карла

# 2 678
  • Варна
Оооо, гледам обсъждали сте "любимката" ми Щонова.
Що хейт мога да излея по неин адрес, а дори не знаех, че си е взела мастит мъж. Само го подозирах, чудейки се какво прави в телевизионния ефир това превзето, бездарно и флегматично създание. Повдига ми се само като чуя "възвишения" и тембър и провлачен говор. Оприличавам я на Стрина, но ми е още по-неприятна. Стрина поне в нещо е добра, докато Щонова....

# 2 679
Това на талията ѝ колан с провизии ли е?

Може още да носи дреновете си в нея. Нали ѝ правиха операция някаква

# 2 680
  • София
А по-късно ще изгледам *Призови ме с твоето име* да видя заслужил ли си е Оскара Шаламе. Stuck Out Tongue Winking Eye

Беше номиниран Шаламе, но не успя да спечели Оскара.

# 2 681
Рожден ден на агент 007 , мис Шарлопова .

Явно майка и дъщери носят едни и същи конбинезони и рокли.
Скрит текст:

# 2 682
Рожден ден на агент 007 , мис Шарлопова .

Явно майка и дъщери носят едни и същи конбинезони и рокли.
Скрит текст:

Много странни снимки. Все едно майката се е гласила 1 ден, а другите са грабнали набързо каквото имат.
Къси панталони, сако липсва, прически - където и както дойде.
Как им ги ражда главата тези композиции и тематични РД!

# 2 683
Много е красива Шарлопова. Има и нови корекции, но е много свежа и секси.

# 2 684
А по-късно ще изгледам *Призови ме с твоето име* да видя заслужил ли си е Оскара Шаламе. Stuck Out Tongue Winking Eye

Беше номиниран Шаламе, но не успя да спечели Оскара.

Одеве го пуснах  и като се загледах се сетих, че съм го гледала, не от началото обаче по някаква програма/не бг/ като фон. Затова не съм обърнала внимание на името. Сори, не се насилих повторно и задълбочено и сега.

Цитат
Много странни снимки. Все едно майката се е гласила 1 ден, а другите са грабнали набързо каквото имат.

Със същото впечатление останах. Сякаш като изтървани всички хукнали за снимка, все едно фотаджията веднъж на година идва в селото. И никое от децата не е взело поне малко от визията ѝ.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 21:21 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт