Звездни компромати - Декември'21

• 298 062
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 625
Ето и за тая цена казвах, че горкия Палун плаща. Тъжно е.

# 2 626
Светлана
Скрит текст:

Милинката, толкова филъри е наблъскана в лицето си, вече даже не може да стои с отворени очи.
Главата й изглежда по-тежка от цялото тяло

# 2 627
  • SF
Светлана винаги е имала проблем с очите. Не са й на фокус. Не го казвам, за да й се подигравам за дефекта, а защото още от времената, когато беше гадже на разни футболисти, се чудех как е възможно да е толкова популярна сред тях.

# 2 628
Тя с очи нищо не им е правила на футболистите, така че нямали са проблеми с тях.
Ако е вярно, че Гущеров обича да пие и бие, наистина не мога да си обясня що за човек трябва да си, за да стоиш при него, че да може да се возиш с хубава кола до клиниката, където да те набодат.
Щото то това прави Тъпото в свободното си време.
Че и деца му роди. Ами утре ще пийне и ще почне и тях да ги бие. И майка ѝ и тя живее с тях. Не, ако това за Христян е вярно, то тия са пълни изродки.
Чак не ми се вярва да има толкова прости жени.

# 2 629
  • София
За нейния тип популярност не са необходими други качества освен да е съгласна.

# 2 630
  • Sofia
А откъде дойде слухът, че Гущеров ги бие? Има ли нещо по-конкретно потвърдено или си е просто някаква градска легенда?

# 2 631
Може да е  цапардосал конкретна жена и от там клюката.Ама да не бие всички жени.

# 2 632
  • До сърцето...
Tada  Честит имен ден на всички с името Стефан/Стефка и производни

Някои именници (които нямат нужда от представяне), живи и здрави, благословени с името си:
Скрит текст:
Стефан Цанев
Скрит текст:

Стефан Диомов
Скрит текст:

Стефан Вълдобрев
Скрит текст:

Стефан Янев
Скрит текст:

Стефка Костадинова
Скрит текст:

Стефка Янорова
Скрит текст:

Стефания Колева
Скрит текст:

Стефан Илчев
Скрит текст:

Освен именници, днес има и рожденици:

Wine Glass Жерар Депардийо (Gérard Xavier Marcel Depardieu), френски актьор и режисьор с руско гражданство, 72 год.
... френска филмова легенда с над 150 роли в киното, ценител на виното, приятел на Путин, бохем, бунтар, женкар, скандалджия, че и православен християнин. Става известен с ролята си в „Последното метро” (Бернар Гранжер) през 80-те години, по-известните му роли са на Роден в "Камий Клодел", на Портос в „Желязната маска”, на Балзак в едноименния филм, на Жорж Фури в „Зелена карта” (награда "Златен глобус"), с главната роля в „Сирано дьо Бержерак” (номинация за „Оскар”, награда в Кан и статуетката „Сезар”), а ролята на Обеликс е просто култова.
И него не го подмина модата на закъснелите обвинения в сексуалните посегателства

Скрит текст:

С първата си жена Елизабет (25 години брак) и двете деца (синът му Гийом умира през 2008 г)

... някои от най-известните му и дълги връзки (Карол Буке, Карин Сила, Климентин Игу)

Wine Glass Дейвид Нопфлър (David Knopfler), британски музикант, 69 год.
... заедно с по-големия си брат Марк Нопфлър, Джон Илсли и Пик Уидърс основават Dire Straits и е ритъм-китарист в групата първите години, отделя се след вторият албум на групата след възникнали разногласия и прави успешна солова кариера с над 15 соло албуми, последният от които е „Last Train Leaving“
Скрит текст:
... двамата братя

само Дейвид в различни възрасти

Flowers Rose Дарина Такова, оперна певица, сопрано, 58 год
... голямо име в оперните среди, пяла на най-големите сцени в света, поради проблеми с гласните струни, рано приключила професионалната си дейност, но създава фондация за подпомагане на млади таланти, носеща нейното име. Преди седмица-две участва в „Черешката на тортата“ и изнесе превъзходен кулинарен галаспектакъл, с който скри шапката на всички, в т.ч. и на шеф Манчев.
Скрит текст:
... покоряваща сцената

... покоряваща кухнята

Flowers Rose Ева Лару (Eva Maria LaRue), американска актриса и модел, 55 год
... снима се в сериала „Всички мои деца“ (д-р Мария Грей), за която роля получава награда Еми, но става популярна с ролята на Наталия Боа Виста в хитовия сериал „От местопрестъплението: Маями”. За участието си като гост-звезда в сериала „Младите и неспокойните“ през 2020 получи награда Еми.
Скрит текст:

Wine Glass Маси Ока (Masayori "Masi" Oka), японски актьор и специалист по визуални ефекти, 47 год
... познат е като Хиро Накамура в „Герои“, Макс Бъргман в „Хавай 5-0“, Артур в „Джоуи“.
Скрит текст:

Flowers Rose Емили де Равин (Emilie de Ravin), австралийска актриса, 40 год
... позната ни като Клеър Литълтън в сериала „Изгубени“, а също и като Бел в „Имало едно време“
Скрит текст:

... със семейството си

Flowers Rose Хейли Уилямс (Hayley Nichole Williams), американска певица, 33 год
... известна е като вокалистка на рок групата „Paramore“, отличена с Грами за „Най-добра рок песен“, днес има соло кариера и два издадени албума. Основателка на веган-компанията Good Dye Young.
Скрит текст:

Wine Glass Тимъти Шаламе (Timothée Hal Chalamet), американски актьор, 26 год.
... за ролята си на Елио Перлман във филма „Призови ме с твоето име“ става най-младият актьор, номиниран за Оскар за главна мъжка роля от 1939 г. насам, когато е номиниран 19-годишният Мики Руни. От тогава, името му стана сред най-повтаряните в публичното пространство, като и малки роли (Кайл в „Лейди Бърд“, Гетсби Уелс в Дъждовен ден в Ню Йорк“), така и с звездните му появи в мащабни продукции като „Дюн“ (Пол), „Френският бюлетин“ (Дзефирели) и „Уонка“ (Уили Уонка)
Скрит текст:

от известно време насам е смятан за един от най-добре облечените мъже в Холивуд

В гимназията в продължение на 5 години се среща с дъщерята на Мадона – Лурдес, по-късно разпознава любовта в лицето на Лили Роуз-Деп, но след раздялата им, името му се свързва с това на Ейза Гонзалес.

Balloon Кристина Пименова, най-красивото момиченце (според Daily Mail) днес става на 16 год.
Скрит текст:

*  *  *
И за празнично настроение - една коледна песен на именника Стефан Вълдобрев, с компанията на Обичайните заподозрени

# 2 633
Всичките Стефановци харесах ,живи и здрави да са!
И рождениците биват, ама този Депардийо...
И красивото момиченце си е останало красиво.

# 2 634
А откъде дойде слухът, че Гущеров ги бие? Има ли нещо по-конкретно потвърдено или си е просто някаква градска легенда?

И на мен ми е интересно. Представям си един път да беше шибнал Дамата и какво пищене щеше да пада по мрежите и изнудвация по-зловеща от Ми тоо-то.

...
Радика,
понеже напоследък прочетох доста за Дарина Такова след *Черешката..*, та ми попадна едно интервю с нея, което ми събра очите колко проклето дете е била. Ами те всички белИ, които споделят мамите тук за дечицата си, с мед да ги намажеш. Малък гамен направо. Но родена с талант. https://glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/darina-tak … koeto-ti-e-pisano

А по-късно ще изгледам *Призови ме с твоето име* да видя заслужил ли си е Оскара Шаламе. Stuck Out Tongue Winking Eye

Стефан е едно от мъжките имена, които много харесвам. Да бъдат здрави имениците!

# 2 635
  • Варна
Аз пък онзи ден ахнах като видях съпругата на известния професор Горчев от Плевен.
Викам си, това ще да е дъщеря му.
Да, ама не.
Той е на 65 г., а тя ми изглежда на не повече от 30 г.

# 2 636
Проксима, може и да не ти хареса филма. Аз го изгледах с кеф, но главно заради Арми Хамър и смятам, че е поднесен някак... естетически да речем. Simple Smile Но мои приятелки категорично не го догледаха.
Тази Неделя, която обсъждате е ерудирана жена, но прекалено патетична и превзета за моят вкус за да ѝ следя изявите.

# 2 637
Проксима, може и да не ти хареса филма. Аз го изгледах с кеф, но главно заради Арми Хамър и смятам, че е поднесен някак... естетически да речем. Simple Smile Но мои приятелки категорично не го догледаха.

Аз имам доволно шашав вкус, така че вероятно ще ми допадне.  Grinning Благодаря за отзива.

# 2 638
Повече е психология отколкото скандал филмът.Книгата така не се навих да чета но чака добри времена, да сравня.

# 2 639
  • София

И на мен ми е интересно. Представям си един път да беше шибнал Дамата и какво пищене щеше да пада по мрежите и изнудвация по-зловеща от Ми тоо-то.

Светлето май сама беше пускала сторита, в които се оплаква, ама после реши че се е объркала.
А пък Дамата...струва ми се, че има ли Шанели, ще преглътне някой и друг шамар, тя какво ли не е преглъщала.

Общи условия

Активация на акаунт