Звездни компромати - Декември'21

• 298 263
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 820
Съдебните неволи на Джеймс Франко продължават. След като призна вината си в склоняване към секс на негови студентки, сега ще трябва да каже имала ли е Амбър Хърд наранявания и тъмно сини отоци около очите си, както тя твърди. Двамата бяха заснети в частния асансьор водещ към мезонетите на Деп в Ел Ей, само ден след като тя каза, че е била ударена с телефон и получила множество наранявания. Да видим дали ще си навлече още проблеми, след като камерите и множество очевидци потвърдиха че тя лъже.
Скрит текст:
Джеймс Франко ще трябва и да обясни какво й дава във въпросния асансьор.Joy Вижте, че като излиза Амбър държи нещо, а като влизаха не. На 3тата снимка точно й дава нещо и закрива и нарочно и двамата са с гръб към камерата. Казват, че той се занимава и с дилърство  и бил основният нарко дилър на звездите и е идеалното прикритие, защото е актьор и никой не би се усъмнил в него, че ги снябдава с  дрога. И наистина ясно се вижда, че няма и следа от "нараняванията", които уж имаше.

Ето тук на това видео много по-ясно се вижда какво се случва.

Скрит текст:

Вижте дори едно обикновено видео от асансьор колко неща може да покаже. Интересно ми е как жертвите на някои други хора как за толкова години не записаха един разговор или не  направиха едно уличаващо видео или снимка за доказателство на твърденията им? Rolling Eyes Странна работа. Joy

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 15:04 от daizy_g

# 2 821
Това видео беше шок за тогавашните адвокати на Хърд, /които по-късно се отказаха от защитата й, а същото направиха и следващите/ и те се опитаха да спасят донякъде положението с онази глупост, че уж Франко живеел в същата сграда, което беше смешно, защото въпросният асансьор е частен и води единствено до мезонетите на Деп. Същия асансьор, в който тя беше заснета да разкопчава ципа на Мъск.

# 2 822
Весела Коледа, прекрасници, раСкошници, розови понита и лилави феи еднорози 😅🤭
Бъдете споделени, извисени, одухотворени, засмени, и там квото още  разни - Ени😅🧑🎄❤

Благодарение на линковете на Кактус😻, гледах видеата и разбрах коя е Неделя-лекар, певица, журжалиС, психолог, секс лъвица, фея и ох… уморих се бе! Евалата! Аз не мога да ги изредя даже тия качества, които има:) не е лоша жената, приятна е, малко ръкомаха в повече, но не бих я сравнила със злобната Стринка. И ако не бяхте показвали възрастния и мъж и къде казахте тва с кънките?!? Сега как да слушам за инсулта, като си я представям с кънките и този човечец, а аз имам богата фантазия 😅😅😅😅😂🤭🤭🤭🤭

И Глория гледах, бебето не я ще и то, там всичко отнася прабаба Стефче, мама и баба имали участия.

Духовникова със замазания грим все една сякаш таман става от леглото ми навява асоциации за нечистоплътност, не е мой тип жена.
В Дървото на живота ми хареса играта и.

Добре бе тоя Нойзи може ли да върже едно обикновено изречение, без да оригиналничи и да ползва думи, за които трябва разширено издание на тълковен речник?!?  Дано е само за по ТВ… иначе 2 г таван ще го трае Мара. Усеща се леко напрежение вече.

ПаЛУна милия каква лумбарица извади, като извънземно е, едва се крепи на тънката и шийка и телце.

Изпускам ли някой ?!?

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 16:47 от JACKLIN*

# 2 823
Хаха Жаки Joy

# 2 824
  • София
Нойзи Цветков - мъж риба с претенции, това не знам кой може да го изтрае.

А Теодора Духовникова, мислех си, е просто свободна. Красива жена, на която никога не й се е налагало да преглъща, да се прави на нещо, което не е, да се тревожи за пари, да прави компромиси, да бачка до припадък, да обгрижва къща, мъж, деца и сие. На това отгоре според мен мъжът й изцяло й ходи по акъла, че може би даже и изневери преглъща Simple Smile.
Как да я харесаме при това положение ние, глиганите в анцузи!?!😃

# 2 825
  • Пловдив
Със завист, разбира се.

# 2 826
Това видео беше шок за тогавашните адвокати на Хърд, /които по-късно се отказаха от защитата й, а същото направиха и следващите/ и те се опитаха да спасят донякъде положението с онази глупост, че уж Франко живеел в същата сграда, което беше смешно, защото въпросният асансьор е частен и води единствено до мезонетите на Деп. Същия асансьор, в който тя беше заснета да разкопчава ципа на Мъск.
Амбър е изневерявала на Джони с Мъск още докато е била женена за Джони. Въртяла е двама доста успешни мъже на малкия си пръст, но се радвам, че накрая остана от два стола на земята. Joy

Иначе когато си измисляш и изфабрикуваш някакви неща истината винаги излиза наяве и ще загубиш в съда, както стана и с някои други "жертви".

# 2 827
А Теодора Духовникова, мислех си, е просто свободна. Красива жена, на която никога не й се е налагало да преглъща, да се прави на нещо, което не е, да се тревожи за пари, да прави компромиси, да бачка до припадък, да обгрижва къща, мъж, деца и сие. На това отгоре според мен мъжът й изцяло й ходи по акъла, че може би даже и изневери преглъща Simple Smile.
Как да я харесаме при това положение ние, глиганите в анцузи!?!😃
[/quote]

Да се надяваме, че тази идилия няма да трае вечно.

# 2 828
Теодора и съпругът й - възпитани и добре образовани хора, отрасли в интелектуални среди и самите те част от тях. И двамата са изключително добре изглеждащи и приятни на живо.

# 2 829
Къде е било това интервю на Духовникова и съпруга ѝ, че съм пропуснала?

# 2 830
  • в 1001-та нощ
Доколкото разбрах - участие в "Търси се" - и аз не съм го гледала, но може би има видеото назад.

# 2 831
# 2 832
Тоцито не е публикувала снимки от два дни! Тревожа се как върви почивката!

# 2 833
  • Rock & Roll feeling ...
Жаки, Heart  Добър разбор! Joy

zigizagi, сакън! Форумски безредици ли искаш да създадеш?!

# 2 834
Не, искам всички в темата да съберем пари, за да отида на място да видя как е положението Stuck Out Tongue Winking Eye
Или поне да подсетя Тоци да пусне някой клип, в който уверява бг мама обществеността, че всичко е наред! Joy

Общи условия

Активация на акаунт